Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj..

tak jsem čučel po nějakém vozítku a našel jsem golfa 2.0.gt 125kw na s-bazaru, za 112tkč, tak jsem odepsal..

a toto byla odpověď:

Dobrý den,

jmenuji se Alberto Orcos a píšu vám kvuli mému autu. Auto se nachází v Miláne, Itálii, protože odsud pocházím, je jako nové. Pracuji pro duležitou spolecnost Stone System Co v Itálii. Byl jsem poslán do Ceské republiky dohlížet nad stavbou, kterou naše firma vyhrála. Behem tohoto období jsem tady potreboval auto.

Auto prodávám, protože jsem byl poslán do Bristolu , Velká Británie dohlížet na další stavbu a budu tu asi 5 mesícu, ale toto auto zde nemužu používat, kvuli obtížnosti ježdení na levé strane.

Auto se nikdy neúcastnilo dopravní nehody, je v porádku. Jsem druhý majitel.

Toto je konecná cena, auto není na leasing. Mám papíry od auta a také servisní knížku.

Jestli je to možné, uvítal bych konverzaci v anglictine.

Jestli vás moje nabídka zaujala, napište mi, prosím, email.

bla bla bla...

a pak ať pošlu peníze přez Western Union do itálie..

málem jsem tam jel.. pak jsem prolezl net a ejhle on toho má povíc..

a vždy stejný text.. asi pěkný podvodníček tak pozor!!

nějaké zkušenosti?

[upravil dne 1.2.2010 ondra123]

Odesláno

a nebo toto : Michael Queen <michael.uk1977@googlemail.com>

že poslat peníze přepravní společnoti a on žašle auto na vyzkoušení..

jeden jakože je auto v Itálii a druhý že ve Velké Británii a že mají české doklady.. atd..

Odesláno

to su odrby jak hovado...ja som tak pozeral inzeraty s kamaratom....jednalo sa o 206.. napisali sme mu ze preco predava tak lacno a on ze jeho brat zil na slovensku a zabil sa pri nehode na motorke a ze nechce zarobit na jeho smrti, tiez tam bolo nieco s prepravnou spolocnostou

hned sa mi tam nezadalo zopar veci- napr napisal ze manzelka jeho brata je slovenka a ze odisla do anglicka za manzelovym bratom a pritom tie maily boli prekladane jak keby v nejakom programe-preco to ta jeho zena neskontrolovala? a preco to auto brali do anglicka?-malo lavostranne riadenie ...

vyhybaj sa tomu, ved skus napisat a uvidis co ti odpise

Odesláno

a to je ten první: joker201@seznam.cz

hrůza.. málem jsem už ve čtvrtek jel.. ale když jsem chtěl číslo spz, kopii TP , VIN a jeho udaje..

tak že vše je v itálii v autě a on je v británii a že se k tomu nedostane..

pak poslal toto:

Odesláno

paneboze, nac kupovat takhle zlozite auto, alebo neco ineho??? Sak bazary su preplnene vselijakyma vozama, a o sukromnej inzerci ani nehovorim. Nelituji nijakeho vola, ktery jim na toto skoci. To musi byt fakt č.rák... posilat nekomu penize za neco, co sem ani nevidel, neslisel, a vlastne ani nemusi existovat...

Odesláno

na kablovce mame SPECTRUM, a tam chodi porad \"Mistri svindlu\" a na konci kazdeho poradu rikaji heslo \"kdyz neco vypada az moc dobre, natoz aby to byla pravda, tak to s nejvecsi pravdepodobnosti pravda neni\" ;)

Odesláno

Mistri svindlu su super, niekedy sa bojim ist aj kupit chleba ked sa na nich divam :D

Inak presne tak, dobre tak ludom, ktori uveria tymto ponukam, poslu prachy niekam doprdele za nieco co nikdy nevideli niekomu koho nepoznaju, vsak to dva zmysel:mrk

Odesláno

A ak vidis ze posli peniaze cez Western union tak to je na 100 pero podvod. Cez WU tie peniaze uz nedostanes nazad. Presne aj na ebay. Ak je tam WU tak ani nad tym neuvazuj.

Odesláno

to mi hovor. Radsej aby clovek ani na ulicu nevychadzal. :D

inac najlepsi \"podvody\" sa mi pacia v tych baroch. V piatok idem na jednu oslavu, tak budem machrovat, co vsetko dokazem :D

Odesláno

Jo, to je velice smutný.

Já se divím, že s tím nikdo nic nedělá protože tento podvod existuje na mobile.de dobrý 3 roky.

Že se pustili do sbazaru sem netušil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...