Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010  

1. 1. poměr registrovaných členů vs řádných členů pro rok 2010

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem.

Do klubu jsem se přihlásil před necelým rokem a prakticky stejnou dobu jsem i řádným členem, letos jsem si členství prodloužil a pokud se toho na našich silnicích dožiju, tak budu pokračovat i přítí rok. Jsem toho názoru, že těch pár \"ŠUPŮ\" si ta parta \"Skalních\", kteří se starají o zajištění srazů, kde je o zábavu postaráno a to za velice přijatelný peníz jednoznačně zaslouží. Vedle toho mám možnost nákupu náhradních dílů s mnohdy opravdu výraznou slevou a třeba také zdrama přístup k dokumentaci (manuály, schemata atd.), které bych jinde nesehnal a pokud ano, tak za neslušný balík.

Jen pro srovnání: Jako magor, bez možnosti volby či výběru, platím sociální a zdravoní pojištění už 35 let. Vedle toho jsem bezplatně daroval 98x krev a jak se mi tento stát odměnil? Za každou návštěnu doktora zaplatím 30 Kč, za každou položku na receptu zaplatím 30 Kč. Takže pokud si někdo odměnu zaslouží, tak je to parta lidí kteří se řídí pravidlem \"neptej se co mohou udělat jiní pro Tebe, ale Co mohu udělat JÁ pro jiné\". :potlesk. Těm darmožroutům ve státní správě patří jedině nas.... do krku.

FrantaCV

[upravil dne 14/1/10 FrantaCV]

Odesláno

Franto, ale zaplacením členského příspěvku nedáváš peníze partě \"Skalních\", ale přispíváš na uhrazení nákladů, spojených s chodem klubu (server, připojení, administrace,...). Ti, jak píšeš, \"Skalní\" při pořádání srazů vše dotují ze svého - stovky naježděných kilometrů, telefony, provozní náklady, čas,...

[upravil dne 14.1.2010 Peta]

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Franto, ale zaplacením členského příspěvku nedáváš peníze partě \"Skalních\", ale přispíváš na uhrazení nákladů, spojených s chodem klubu (server, připojení, administrace,...). Ti, jak píšeš, \"Skalní\" při pořádání srazů vše dotují ze svého - stovky naježděných kilometrů, telefony, provozní náklady, čas,...

[upravil dne 14.1.2010 Peta]

Ale i klub přece srazy podporuje (příspěvek na ceny a další podle velikosti srazu a počtu účastníků).

[upravil dne 14/1/2010 Medvěd]

Odesláno

Méďo, jasně, že klub srazy významně podporuje. Já ale Frantu pochopil tak, že odesláním peněz přispěl na \"výplatu\" vedení klubu a organizátorům srazů.

Odesláno

Já myslím, že jsi Frantu špatně pochopil ty - každopádně tohle vlákno je o tom, kolik bude v tomto roce řádných členů a ne o tom, kam přesně jdou a na co se v jakém poměru příspěvky rozdělí. V podstatě je to přece tak, že řádný člen se může podílet na vedení klubu (a to buď přímo kandidaturou do vedení nebo jen volební účastí) a zvolené vedení pak v rámci svých pravomocí daných stanovami klubu rozhodne, kam a jak peníze přerozdělí.

Odesláno

prispevky jsou v prvni rade pouzity na financovani provoznich vydaju - server a vydaje spojene s chodem fora, administrativa, drobne darky radnym clenum, prubezne financovani nakupu zbozi... a v mensi mire i prispevky na ceny u velkych srazu. Ty ale netvori hlavni vydajovou polozku. Koho to zajima detailneji, muze se podivat do pravidelne, kazdorocne zverejnovane zpravy, pripadne zavest debatu nekde na srazu ci v hospode.

Mimochodem, na cinnosti klubu (byt ne primo ve vedeni) se muze podilet KAZDY clen, pokud ma zajem a je ochoten venovat svuj cas a zkusenosti :papa

Jednim ze zpusobu je napriklad poradani srazu pro ostatni, coz mi pripomina, ze doposud nikdo neprojevil zajem o poradani jarniho srazu.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Méďo, jasně, že klub srazy významně podporuje. Já ale Frantu pochopil tak, že odesláním peněz přispěl na \"výplatu\" vedení klubu a organizátorům srazů.

Ano Peťo - pochopil jsi správně. Pokud by mělo vedení klubu financovat i jeho chod ze svého, tak by zasloužili svatozář. Jinak, pokud z mého členského příspěvku ukápne nějaký \"Měďák\" jako odměna těm skalním tak jim to bez jakékoli závisti přeju.

Tohle vlákno je skutečně na téma bude či nebude překročena laťka 500 členů. Jen doufám, že tento příspěvek splnění hranice pomůže.:super

Odesláno

Jen tak pro zajímavost:

Registrovaných členů je sice 14 614, ale našel jsem že 4774 členů nemá ani jeden příspěvek, tudíž si myslím že jsou z větší části neaktivní:nevim

Takže je asi 10 000 členů kteří mají aspoň jeden příspěvek.

Chtěl jsem jen říct že by nebylo špatný nějak časem promazávat nicky které nejsou aktivní, určitě by potom nebyl takovej rozdíl mezi platícíma a neplatícíma členama.

A asi 1770 členů má jen 1 příspěvek:aut

A asi 1260 členů má jen 2 příspěvky:aut

[upravil dne 18/1/10 Šalda]

Odesláno

Přeji krásný den,

Chystám se potěšit \" partu skalních\" slovy chvály.

I když jsem před rokem a půl svého lvíčka propustil ze služby , a tím jsem postupně i přestal navštěvovat toto forum ( i když jsem nebyl zrovně nejaktivnější člen ) , musím říct že po zkušenostech z jiných podobných klubu, jsem po té dlouhé době zpět ( pokud nebude vadit že momentálaně žádného lva nemám ) a to z jednoho prostého důvodu Toto forum je opravdu skvělé protože každý tady najde práve to svoje co potřebuje. Tvůrcům a správcům za to dík .... smekám . :roker

Co se týče poplatku , souhlasím z většinou , že je to opravdu zanedbaltelná částka , kterou bych ja osobně klidně i odměnil, ty co se o to vše tady starají a neměl bych s tím problém.

Jen teď přesně nevím jak to se mnou je proto bych poprosil někoho kdo se v tom vyzná kam a kolik poslat .

Ještě jednou smekám a chválím. :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

A k té anketě : mnohdy nerozhoduje kvantita ale kvalita ..... takže ať nas je tady kolik chce jen prosím zustaňte stejně dobří .

PS: omlouvám se za překlepy , nerad to po sobě čtu znovu a tím pádem to ani neopravuji .... dík za pochopení :aut

Jirka :papa

Odesláno

Som rad ze som mohol prispiet k zvyseniu poctu platiacich clenov :papa

Tiez nie pre zlavy, ktore zrejme nikdy nevyuzijem :D ale ako vyjadrenie spokojnosti a podporu dobrej veci...

PS: Nemam este karticku, je to OK? :myslim

Mozno sa to preberalo v nejakom inom prispevku ale teraz som si na to spomenul...

A dal som A) ... pevne dufam....

[upravil dne 20.1.2010 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

zazo: ahoj, to nas tesi, ze jsou tu lide spokojeni a i se vraci (to, jake mas auto je nakonec dost nepodstatne, i na srazech se objevuji lide co presli k Fordu, BMW, .....).

Link na informace o tom, jak se stat radnym clenem naleznes zde:

http://www.peugeot-club.com/topic/49507-clensky-prispevek-na-rok-2010/

Dobře takže se zaregistruji jako nový člen, jen budu mít problém s VIN :myslim straý si už nepamatuji :aut, no ale naštěstí je nepovinný :roker

Takže taky přispívám k toužebné 500 ;)

Odesláno

Jako nový to nepujde , takže posílám platbu dle instrukcí se starým UID , kartičku ještě mám takže mi stačí známka pokud to ještě tak funguje dík ;)

[upravil dne 20/1/10 žažo]

Odesláno

I já se letos zúčastním a budu pokračovat dále. Myslím,že minulý rok jsem využil kartičku tolikrát,že příspěvek 400kč (poprvé) se mi několikanásobně vrátily. Ale nejde mi jenom o to využívat slev,ale také rád podpořím dobře fungující klub. Proto přeji aby to přes těch 500 platících členů přešlo dál.

[upravil dne 22/1/10 adraj]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dal som tiež A. Pevne verim, ze ked to na SK nejako rozbehneme, tak sa ten pocet zvysi.

Clenske mam zaplatene takisto nie kvoli zlavam, ale kvoli klubu samotnemu a ludom v nom, ktory mi uz usetrili viac penazi, ako som zaplatil clenske.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny. Před nedávnem jsem se stal novým majitelem vozu značky Peugeot a zatím spokojenost. Nemohl jsem jinak, a stal jsem se řádným členem těchto stránek, věřím že se letos překročí hranice pětiset členů a budu v tomto držet palce. :super

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...