Přejít na obsah

kajk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    196
  • Registrace

O uživateli kajk

  • Datum narození 4.12.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Slatinice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kajk's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. kajk

    Multikára M25 - pro znalce

    Všem děkuji za rady. To Miku: mohl bys mi prosím vyfotit (nebo aspoň popsat), kde na motoru najdu odtokové dírky jednotlivých válců? Vím, že to má být na boku motoru, ale když jsem jednu káru prohlížel, tak jsem je nemohl najít...
  2. Ahoj, mám možnost koupit multikáru M25 sklápěč. Motor je po generálce. Můžete mi prosím někdo potvrdit informaci, že je opravdu běžná doba žhavení půl minuty až minuta? (samozřejmě u studeného motoru...)
  3. kajk

    Ztrácí se chladící kapalina

    Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, protože se to týká výměny těsnění pod hlavou. Víte někdo, kolik přibližně stojí potřebný materiál a kolik hodin práce to zhruba zabere (v servisu)? V servisu mi řekli přibližnou cenu 15.000,- !!!
  4. kajk

    Čo je toto?

    Ehm:mad: tak jaké médium se chladí v chladiči turba olej ne, voda ne, tak zbývá vzduch?
  5. kajk

    Čo je toto?

    Mohl byste někdo vyfotit, kudy se dolévá olej turba?
  6. kajk

    povolení řemenice

    Tak už jsem to našel: běhá po ní drážkový (http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=66747&page=1#pid851305) [upravil dne 12/3/10 kajk]
  7. kajk

    povolení řemenice

    Ehm... po řemenici běhá drážkový nebo rozvodový řemen?
  8. kajk

    Tesnění nebo hlava???

    Někde jsem tady četl, že když je všechno (hlava i těsnění) v pořádku a při nastartovaném motoru odšroubuju víčko nádobky chladicí kapaliny, tak by neměla vytékat. Je tohle pravda? Popř. jaký na to má vliv, jestli je nastartovaný motor studený, nebo zahřátý? (Když jsem u svého zahřatého motoru za běhu odšrouboval víčko nádržky chladicí kapaliny, tak začala pomalu vytékat. Ale hadice k chladiči nebyly \"jako kámen\" - normálně šli promáčnout dvěma prsty)
  9. kajk

    Peugeoot 5008

    Musím říct, že žádný z novějších lvů se mi nelíbí tak jako tenhle! Už se těším, až budou v bazarech (doufám, že se najdou takoví podivíni, kteří se jí budou chtít zbavit:) )
  10. kajk

    Mapy na skle při dešti

    Můj postřeh ke stěračům: Taky jsem je měnil jako blázen, když začaly dělat čmouhy na skle. Pak jsem jednou při mytí auta stěrače sundal a pořádně vydrhl vodou s jarem. Fungovaly pak jak nové. Takže místo několika měsíců mi teď vydrží minimálně rok (při ročním nájezdu 16 000 km) Platí to pro Valeo. U Starline se mi zatím vždy po pár měsících guma rozpadla... [upravil dne 16/2/10 kajk]
  11. Tohle fórum se mi líbí a hodně mi pomohlo. Včera jsem zaplatil
  12. kajk

    2.0HDi 100KW bez FAP a chiptuning

    Ahoj Přemo, můžeš mi prosím sdělit, kde mi na brzdě změří výkon?
  13. kajk

    2.0 HDi zle startuje

    Je to servis v Olomouci, který opravuje jenom Peugeoty a Citroeny a neprodává nová auta. Místní už určitě vědí...
  14. kajk

    2.0 HDi zle startuje

    Před startováním samozřejmě vždy žhavím a auto mi vždy startovalo na drc. Tuto zimu jsem jen 2x musel točit asi 12 sekund a to bylo pokaždé po víkendu, kdy auto stálo a teplota byla -19. Dnes jsem to dal do servisu, ať zkontrolují žhaviče - myslel jsem, že budou v pořádku - a před chvílí mi volali, že jsou všechny čtyři spálené!!! Je možné, aby byly všechny spálené, když i v -8 stupních startuje perfektně ???
  15. Když budu spokojený, tak můžeš počítat i s mojí reklamou
×
×
  • Vytvořit...