Přejít na obsah

Ruslan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Příbram
  • Stát
    Česká republika

Ruslan's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ruslan

    Sviti STOP a ricni brzda!!!

    tady VIn: VF38BRHZF81490818 - diky moc
  2. Ruslan

    Sviti STOP a ricni brzda!!!

    Dekuji za nabidku, velmi si ji vazim, ale ted jsem mimo prahu. Momentalne jsem v Pribrami. Nevim ted kdy pojedu do Prahy
  3. Ruslan

    Sviti STOP a ricni brzda!!!

    To jsem si myslel :-) Ale napadlo mne vytahnout pojistku ABS a jezdit takhle. Ted zrovna neni obdobi kdy muzu utracet :-(
  4. Ruslan

    Sviti STOP a ricni brzda!!!

    A nebo nevite kde najdu pojistku na ABS? Vypnu ho a nebude se s tim sr...t :-) ???
  5. Vsechni zdravim. Mam problem s brzdama u meho P406. Nejde mi ABS od ty doby co jsem ho koupil (ale to mne netrapi). Vcera jsem delal rucni brzdu (menil pakny) a zjistil jsem, ze na zadnim pravem kole je ohle cidlo ABS tak jsem ho opatrne narovnal s domenim, ze problem s ABS bude v tomhle. Kdyz jsem dal auto do kupy a jel projet tak ABS uz nesvitilo, ale brzdilo HROZNE divne, takovy divnej pocit na pedalu, kdyby se tam neco drelo! Dnes jsem jel po dalnici a najednou se rozesvitila kontrolka ABS, ale za chvilku se rozesvitila STOP a kontorlka rucni brzdy!!! A takhle furt, ale dela to jen na dalnici. 2 krat se mi to asi stalo v minulosti, ale vzdy jsem to vyresil vypnutim a nastartovanim motoru. Cim to muze byt? Na brzde zadna zmena, brzdi furt jako driv. Je to Peugeot 406 hdi.
  6. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    Tak dneska byl vymenen olej a filtry. Olej total quartz 7000. Zadna zmena asi. Motor funguje stejne jak i predtim. Akorat nastala mensi dilama s palivovym filtrem. Po delsim studovani fora jsem ted zjistil, ze vstrikovani mam Bosch ale filtr mam Siemens. To je zajimave :-)
  7. Ruslan

    Bouchnuti pri brzdeni

    Ok, diky za rady
  8. Ruslan

    Bouchnuti pri brzdeni

    Dekuji, vyzkousim to!!! Nad kufrem jsem uz take premyslel, nic by tam nemelo byt. Mam pocit, ze to bude ten brzdic! O vikendu se na to kouknu uz. Ted jeste potrebuji jezdit...
  9. Ruslan

    Bouchnuti pri brzdeni

    Jo to jsem rad, ze to pujde sundat aniz bych musel sundat ty zelezne hadicky... To bych je zkurvil jak se znam. A muze to bouchnuti zpusobit ten brzdic? Kdyz jsem menil letnaky za zimni tak jsem se vsiml, ze brdic ma mensi vuli! Chodi nahoru a dolu. Protoze jinak tam snad nic neboucha napriklad pri nerovnostech.
  10. Zdravim, mam jeden problem. Kdyz brzdim tak skoro pokazde mi tam vzadu neco bouchne. Vlastne kdyz uz skoro zastavim tak proste slysim ze zadu z prave strany bouchnuti a uz mne to stve Cim to muze byt???? A jeste jeden dotaz. chci vymenit pakny na rucni brdze. Musej se sundavat i brzdove hadicky kdyz budu sundavat brzdic nebo staci sundat jen brzdic (aby se ty hadicky nezlomili)??? Je to P406, a vzadu jsou kotouce... Diky
  11. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    tak to jsem si myslel takeeee :-)
  12. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    jo je to rok 2003 a vis to urcite?
  13. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    tak mam objednany 10w40 od totalu, zitra by mnel dorazit. Stalo to 613,- i s postovnym. Chlapi jak zjistim jestli muj peugeot ma FAP filtr? Podle vin je tam RHZ motor.
  14. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    ani nevim, aby tolik nechrochtal za studena :-) treba pristi zimu bude v noci znovu minus 20... tak jeste popremyslim jakej mam koupit :-)
  15. Ruslan

    Vymena oleje 10w40 za 5w40

    ja nevim od jakeho vyrobce je olej co je tam ted! vim ze je 10w40. Jsem si rikal kdyz 5w40 od totalu stoji o 50 kc vic nez 10w40 taky od totalu tak proc ho nekoupit!? ale bojim se aby pak nezacal prave klepat motor... Tak co teda myslite?
×
×
  • Vytvořit...