Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Wolfensteina 2009 mám skoro za sebou, dobrá hra, jen mi přijde že to přehnali s tim že po každý epizodě přijde BOSS a ke konci je to docela náročný až nesmyslný, jako za dob 8 bitových her, prostě přiletí panák, lítá jako zběsilej a šije do tebe ze všech stran, no nemuže bejt všechno uplně super.

Bossové ve wolfovi jsou docela normální, ve 3-D byli v RtCW byli taky, vždy po dokončení určitýho úseku :) Teď jde o to jestli epizodou myslíš úsek misí (např hrad apod) nebo po každý jednotlivý misi, jestli je to takhle tak to se nedivím to musí být opruz :bacha

Odesláno

Ten záver a vôbec celý Wolf je veľmi ľahký a to som ho hral na najťažšej náročnosti. Posledný Boss potrebuje len pár dobre mierených rán, problém ale je, že ty ich znesieš menej. ;)

Moja obľúbená je Fallout 3 vrátane vštkých DLC a Stalker, len škoda že hru s obrovským potenciálom a atmosférou dodrbali nekompetentní programátori.

Žiadnu hru som nehral dvakrát, je ich príliš veľa na to aby som mrhal čas na jednej.:aut

Odesláno

na porsche se chystam o vikendu s kamosem po siti, jinak nhl 2008, pro evo soccer, Mafia a ted hraju kacera donalda

Odesláno

CoD4 (Multiplayer) je ted asi nejcasteji poustena gamesa... BF2 bylo pred tim.. a Richad Burns Rally to je samozrejmost u me jen sem to ted uz dlooouho nehral.. :)

No a dal.. GTA4 MT ci MP (po netu) .. Mafii 2 si nenecham ujit atd. ale to uz by byly gamesky ktery momentalne uz nehraju jen jsou nektere z nich opravdu legendy :)

Edit: PS: Slavne CSko mi nikdy k srdci neprirostlo ale mozna tim ze jsem zacinal na Tactical Ops a CSko me potkalo az v dobe BF2 a prislo me tak dost omezeny :P

[upravil dne 18/9/09 AKCZ]

Odesláno

Je to možná trošičku offtoppic, ale nedá mi to, abych se nepochlubil krásným screenshotem z mého nedávného virtuálního letu z Londýna do Prahy. :) \"Fotka\" zachycuje nákladní Boeing 747-400F pár vteřin před přistáním na RWY 31 na Ruzyni za velmi pěkných světelných a povětrnostních podmínek. Celý přistávací manévr byl řízen autopilotem, a to včetně dosednutí (747 a ostatní novější letadla to skutečně umí a já to používám, když jsem línej, a/nebo chci fotit :)), což je menší odchylka od reality, protože RWY 31 tímto systémem vybavená není a umožňuje pouze standardní ILS přiblížení. Autoland umí na Ruzyni pouze hlavní dráha 24, což je ta skoro kolmá úplně vzadu, ve směru od terminálu doleva. Indikátor sestupové hladiny (PAPI, ta čtyři červená světla vlevo) ukazuje, že jsem přiliš nízko, za což mohla moje neopatrná práce s plynem pár vteřin před záběrem, ale na kvalitu přistání to nemělo žádný negativní vliv, protože v téhle vzdálenosti od prahu dráhy je ten údaj stejně k ničemu. :)

Lidi maj úchylný koníčky, co? :D

[upravil dne 18/9/09 Fakir]

post-0-14109609775961_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pllaša

ja parim: Travian.cz :D

Tahle potvora se tu uz jednou resila ve specialnim vlakne tusim.. jiz jsem vylecen a nezavidim tem co to jeste hraji :D :D

Odesláno

V první řadě counter strike:source(kdyby si mě chtěl někdo na steamu přidat tak Bostich222 :)) dál Half life(HL1, opposing force, blue shift, HL2 - ep1, ep2)serie C&C, WiC, Stalker, CoD, a sterej dobrej Flashpoint:)

Odesláno

ja prevazne v zimnim obdobi travim nekolik hodin denne u LFS a rFactor , mam doma takovej koutek kterej pripomina auto o)) a travim v nem vice casu nez je podle manzelky zdravo :roker

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Fakir: na blbosti tě užije, ale abys napsal název hry, to né! :)

Napsal, ve svém prvním postu. :) Každopádně použitelné civilní simulátory existují tři, tak to není tak těžký. :) Tohle je MS Flight Simulator X a ta 747 je špičkový model od firmy PMDG.

Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: FakirLidi maj úchylný koníčky, co? :D

Věř že nejsi sám svýho času jsem v okolí LKPR trávil hóódně času :D

No vida, kolega. :D S čím jsi lítal? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...