Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

18 Wheels of Steel Haulin

Euro Truck Simulator Gold Edition

Mafia

GTA San Andreas

Test Drive Unlimited

Ale budu muset zainvestovat do vnitřností kompu,už nějak nenmá výkon na nové hry....:(

Odesláno

Já jsem si teď přehrál Neverwinter Nights 1 a 2 (příběh dvojky je úžasnej, to fakt nemá chybu), teď hraju pár dní Sid Meyer\'s Pirates a pak se uvidí... třeba zase začnu hrát World of Warcraft, neboť na náš server před týdnem dali Wrath of the Lich King. :) A jinak do toho průběžně dle chuti lítám na MS Flight Simulatoru X s mojí oblíbenou 747-400 od PMDG. :)

Odesláno

Přemýšlím o PS3. Občas mám náladu si něco zahrát a nechce se mi si zasírat počítač na kterém pracuji hrami. Měl jsem možnost jezdit na velké TV Grand Turismo s volantem a je to fakt paráda. Myslím, že pokud si PS3 pořídím, tak hlavně kvůli této hře.

Odesláno

no uz par rokov to je CoD2 cez net.. akurat teraz som chcel skusit nieco novsie, tak som hral crysis a crysis warehead, len to bolo dost kratke.. ale inac z casu na cas richard burns rally :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddyNápodobně. :mrk Otázkou je jestil se dočkáme, že? :)

Určitě jo, Vávrovi věřím i když už to mělo být na jaře, ale co lepší aby to bylo vychytaný i když trochu dýl jako jednička než nějaká rychlokvaška. Jen škoda že už tam nebude českej dabing v jedničce opravdu stál za to :D

Pak ujíždím hodně na RPGčkách i když poslední dobou moc není čas, má nejoblíbenější série Gothic šla s posledním dílem do kopru a TES V je daleko tak si sem tam dám oblivion :)

[upravil dne 17.9.2009 Jenda 309]

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: BoneDaddyNápodobně. :mrk Otázkou je jestil se dočkáme, že? :)

Určitě jo, Vávrovi věřím i když už to mělo být na jaře, ale co lepší aby to bylo vychytaný i když trochu dýl jako jednička než nějaká rychlokvaška. Jen škoda že už tam nebude českej dabing v jedničce opravdu stál za to :D

Pak ujíždím hodně na RPGčkách i když poslední dobou moc není čas, má nejoblíbenější série Gothic šla s posledním dílem do kopru a TES V je daleko tak si sem tam dám oblivion :)

[upravil dne 17.9.2009 Jenda 309]

mafia2 bude v češtině už je i jedno pracovní video
už se na nu těším mafia to je klasika i když u mně vedou hry z WW2:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...