Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já bych tu změnu povolil ale v rámci mezí, může se stát že někdo při registraci udělá nějakou hrubku, nikdo není neomylný.

A alespoň by bylo vidět že tu nejsou jen naštvaný roboti ale lidi s kterýma se dá domluvit :D 

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno (upraveno)

@Klemoň - no vidíš, a já si třeba před pár lety nechal "Stibto" předělat na současné StibTo někdo to možná chápal jako protekci že u mě to šlo a u jiného se moderátor cukal ale mělo to ryze praktický důvod. Půlka lidí neumí pořádně (a raději 2x) číst a mě fakt přestalo bavit být někde oslovovan Stiblo. 

Upraveno uživatelem StibTo
někdo rád chytá za slovíčka... nu dobrá
Odesláno (upraveno)
před 10 minutami, StibTo napsal:

já so třeba

tohle jsem měl na mysli.. prostě ti ty prsty utečou a je to hned. A když si to vezmu. že se to stane člověku který je na tohle docela "pes" a to nemyslím Tome špatně, tak se to může stát každému, proto bych to povolil tu změnu nicku

@Weri 605 jsi moc rychlá :D 

Odesláno

"i" a "o" je na mobilu hned vedle sebe, takže sorry @brixtr ani já nejsem dokonalej. Myslím ale že pointa mého příspěvku byla spíš že na tohle si člověk musí dát bacha při registraci. U mého nedůležitého příspěvku to zase taková tragédie nebyla. 

Odesláno

Jak si hned @Pe.Tr musel vzpomenout na mě 😀

No jo, přesně tak, já sem kdysi zabloudil na tyto stránky, a měl jsem 406,tak sem tam něco napsal do nicku, a byl to tehdy taky problém, změnit nick, nakonec se povedlo a jsem rád. 

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, StibTo napsal:

takže sorry

nepochopil jsi mě, nechytám rád za slovíčka takže se neomlouvej, jen si mi tím krásně "nahrál", proč bych tu změnu nicku povolil :) 

Odesláno

@brixtr   Aha tak to pak jo. No obecně bych to právě klidně z tohohle důvodu povolil ale jak jsem psal - pouze řádnému platícímu členovi a pouze 1x "za život" - příklad budu tady půl roku, začne mi pít krev že jsem použil při registraci Caps Lock a vše mám velkými písmeny > drobná úprava. Jinak ne :)

Odesláno

Já v žádným schvalovacím útvaru, nebo co to bude, být nechci :bachaProstě, když vedení rozhodne (dostane dost podplaceno), tak to někdo z Adminů upraví, jako to bylo do teď a víc bych neřešil. Máme vedení, tak ať to taky nějak vedou ne? Když se to členské základně nebude líbit, tak si příště zvolí jiné vedení. Proč se pořád ptát "nosičů vody", kudy že chtějí chodit? :aut

Odesláno

@MJSytic   v návaznosti ještě na situaci na klubovém účtu a finance obecně - a co tedy změnu nicku umožnit, ale ZPOPLATNIT třeba částkou 500,-Kč? Ad a) by si to každý snad 2x rozmyslel (když se tady brečí, že 300>400 za prodloužené členství) a za b) pokud už by se pro to dotyční rozhodli přineslo by to peníze navíc :)

Odesláno

Takže ten Náčelník Nukleární Hovado mi asi prostě neprojde, byť je to kosmetická změna :D  :D :D:D :D 

Odesláno
před 13 hodinami, Péťa napsal:

Asi někdo, komu se zdálo, že vyplňuje při registraci moc údajů ;)

nick.jpg

To je ovsem hodne drsnej nick, s tim bych chtel prijet na sraz :D 

Odesláno

Občas lidi vyplní profil včetně polí která nejsou povinná a nadávají na za to co po nich chceme za údaje no 😕  Tohle bude jeden z takových.... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...