brixtr Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 (upraveno) Já bych tu změnu povolil ale v rámci mezí, může se stát že někdo při registraci udělá nějakou hrubku, nikdo není neomylný. A alespoň by bylo vidět že tu nejsou jen naštvaný roboti ale lidi s kterýma se dá domluvit Upraveno 24. listopad 2019 uživatelem brixtr Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 (upraveno) @Klemoň - no vidíš, a já si třeba před pár lety nechal "Stibto" předělat na současné StibTo někdo to možná chápal jako protekci že u mě to šlo a u jiného se moderátor cukal ale mělo to ryze praktický důvod. Půlka lidí neumí pořádně (a raději 2x) číst a mě fakt přestalo bavit být někde oslovovan Stiblo. Upraveno 24. listopad 2019 uživatelem StibTo někdo rád chytá za slovíčka... nu dobrá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 (upraveno) No jo, to je přesně jako U Péti, nick se nezměnil, jen došlo k doladění diakritiky a velkých písmen. Stějně tak ChouLu Upraveno 24. listopad 2019 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
brixtr Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 @StibTo promiň ale teď jsi mě trochu rozesmál.. přečti si to co jsi napsal... to je jasný důkaz toho co jsem právě napsal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Však proto to psal. Nebo ne? Citovat
Weri 605 Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Myslel to ... a já "so" třeba... brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 (upraveno) před 10 minutami, StibTo napsal: já so třeba tohle jsem měl na mysli.. prostě ti ty prsty utečou a je to hned. A když si to vezmu. že se to stane člověku který je na tohle docela "pes" a to nemyslím Tome špatně, tak se to může stát každému, proto bych to povolil tu změnu nicku @Weri 605 jsi moc rychlá Upraveno 24. listopad 2019 uživatelem brixtr Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 "i" a "o" je na mobilu hned vedle sebe, takže sorry @brixtr ani já nejsem dokonalej. Myslím ale že pointa mého příspěvku byla spíš že na tohle si člověk musí dát bacha při registraci. U mého nedůležitého příspěvku to zase taková tragédie nebyla. Citovat
Šalda Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Jak si hned @Pe.Tr musel vzpomenout na mě No jo, přesně tak, já sem kdysi zabloudil na tyto stránky, a měl jsem 406,tak sem tam něco napsal do nicku, a byl to tehdy taky problém, změnit nick, nakonec se povedlo a jsem rád. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 (upraveno) před 8 minutami, StibTo napsal: takže sorry nepochopil jsi mě, nechytám rád za slovíčka takže se neomlouvej, jen si mi tím krásně "nahrál", proč bych tu změnu nicku povolil Upraveno 24. listopad 2019 uživatelem brixtr Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 @brixtr Aha tak to pak jo. No obecně bych to právě klidně z tohohle důvodu povolil ale jak jsem psal - pouze řádnému platícímu členovi a pouze 1x "za život" - příklad budu tady půl roku, začne mi pít krev že jsem použil při registraci Caps Lock a vše mám velkými písmeny > drobná úprava. Jinak ne Citovat
MJSytic Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Já v žádným schvalovacím útvaru, nebo co to bude, být nechci Prostě, když vedení rozhodne (dostane dost podplaceno), tak to někdo z Adminů upraví, jako to bylo do teď a víc bych neřešil. Máme vedení, tak ať to taky nějak vedou ne? Když se to členské základně nebude líbit, tak si příště zvolí jiné vedení. Proč se pořád ptát "nosičů vody", kudy že chtějí chodit? Radek Hurvajz, brixtr, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 @MJSytic v návaznosti ještě na situaci na klubovém účtu a finance obecně - a co tedy změnu nicku umožnit, ale ZPOPLATNIT třeba částkou 500,-Kč? Ad a) by si to každý snad 2x rozmyslel (když se tady brečí, že 300>400 za prodloužené členství) a za b) pokud už by se pro to dotyční rozhodli přineslo by to peníze navíc Citovat
Péťa Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 A za co pak ještě budeme vybírat peníze? Tohle podle mě není dobře. Maximálně náklady na novou kartičku, pokud ji řád bude chtít. brixtr, Gabriel 307 a jirka307 ohodnotil 3 Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 @Péťa kartička je právo, změna nicku není právo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2019 Odesláno 24. listopad 2019 Ja bych to nechal jak to je. Bude z toho bordel Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Takže ten Náčelník Nukleární Hovado mi asi prostě neprojde, byť je to kosmetická změna Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 před 13 hodinami, Péťa napsal: Asi někdo, komu se zdálo, že vyplňuje při registraci moc údajů To je ovsem hodne drsnej nick, s tim bych chtel prijet na sraz Citovat
Schreek Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 Občas lidi vyplní profil včetně polí která nejsou povinná a nadávají na za to co po nich chceme za údaje no Tohle bude jeden z takových.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2019 Odesláno 25. listopad 2019 @Schreek měl jsi to smazat ne jen zabanovat. Takhle to tu straší dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.