Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nezapínaju sa ešte pred naštartovaním? To by mohol byť ten problém.

Ne, cca vteřinu po nastartování, jak píše foxo.

Odesláno

U H7 je normalne, ze ich menis kazdy mesiac. Ja ich menim na jumperi tiez, pretoze sa pocas jazdy poriadne vytrasu,a to je ta hlavna pricina preco odchadzaju. H7 su nepodarene ziarovky, mozno preto uz nove auta prechadzaju naspat ku H4(nove berlingo nova fobia)

Odesláno

Možná jsou náchylnější, já ale tento porblém nepozoruji. Jsem i tak přesvědčen, že tyto prvky vždy procházej před schválením typu mj. životnostními testy, včetně vibračních zkoušek. Takže obecně bych v tom, že je to právě H7 problém nehledal. Já měl v pažoutu osram NB rok. Mám je ještě na stole a jsou skoro jak nové. Ty samý ovšem v meganu (taky H7) praskly po měsíci. Tam obecně žárovky praskaj celkem dost. I když musím říct, že za poslední rok se to nějak uklidnilo. Tak nevím.

Odesláno

Taky si myslím, že to není H7 jako takovou, dokud jsem žárovky měl, vůbec jsem neměnil a táta jestli 2x (po 240 000 km v zelený). Spíš bych to viděl na elektrickou síť auta, co a kdy tam skočí nikdo z nás nemůžeme vědět :myslim

Odesláno

v 406 jsem mel problem ze praskaly cca mesic 1x stridave, leva prava ale pak to nejak ustalo, pouzival jsem h7 za 99 korun, pac tam praskaly i osramy, tchan mi poradil ze skoda penez ma stim taky problemy a ze tam davaji takove dratky ktere se zapoji mezi svetlo a konektor

kdy nejvic praskaly tak bylo na podzim a v zime

Odesláno
Původně zaslal: majty

tom406: a jaky zarovky si pouzil ?

No koupil jsem Philips premium 30% a opravdu je rozdíl v dosvitu světla oproti žárovek neříkám levnějších ale těch kde je třeba napsáno XENON. Asi to není tak jednoduché vyrobit dobrou žárovku. Svítí i líp než kdejaká 100W při kterých hoří paraboly.

Základem jsou ale paraboly v dobrém stavu jinak se nedivím že pro mnohé je jedinim řešením HID sada. Já však jedu i mimo jiné na slovensko a nehodlám přijít o papíry.Hodně věcí se dá okecat ale bohužel ty světla to je zatím v háji no.Tak nechci provokovat už tím jak se k policajtům budu blížit

Odesláno

tom406: jj rozumim... ja tam mam sice zatim HID ale v kufru mam nahradni H7... kdyby neco tak je aspon zkusim ukecat a vymenit hned na miste... :D ale jinak mam zatim na policajty stesti :mrk

Odesláno
Původně zaslal: majty

tom406: jj rozumim... ja tam mam sice zatim HID ale v kufru mam nahradni H7... kdyby neco tak je aspon zkusim ukecat a vymenit hned na miste... :D ale jinak mam zatim na policajty stesti :mrk

no u nás jo ale na slovensku ihned 50eur a bez papírů. uvidíme co bude dál no

Odesláno

kupuju H7 za 49 kč v Obi--už mě nezajímá,jak to svítí,ale hlavně ať to svítí...a dokonce svítí i půl roku--tak to neřeším...:P

světla zapínám ručně--tu automatiku nemám

[upravil dne 17/6/09 ozzy1956]

Odesláno

ozzy1956: kez bych to taky tak mohl resit... ale ja v noci celkem dost spatne vidim takze mozna sem jeden z tech rebelu co pouziva HID ale ja proste predtim nic nevidel... svetla sem si nechal serizovat v origo peugeot servisu a nic mi na to nerekli.. nikdo na me neblika tak to zatim neresim ale to uz je trosku :xvul

Odesláno

Zvláštní... Já jezdím na 406tce jedny žárovky už cca asi 2 roky. A nemám denní svícení, takže svítí každou jízdu. Mám tam Hella, úplně obyčejné. Sra*ky z kauflandu atd. bych si nepořídil ani zadarmo... :myslim

[upravil dne 17/6/09 Petr0604]

Odesláno

tom406--- taky používám Philips +30% a naprostá spokojenost,mám je tam už přes půl roku,najeto asi 15 000km a zatím svítí,a svítí hodně dobře,super dosvit:super

Odesláno

Aky transil, aky odpor, chlapci dajte si tam ziarovky doporucene vyrobcom H7 / 55W a mate po probleme. Mam obycajne ceske 6 rokov pri dennodenom svieteni a nie je ziadny problem. Ak zalozite povedzme 100W ziarovku, praskne vam od prehriatia. Ak sa snazite vyriesit tento problem a zaradit pred nu transil, alebo odpor znizite tym vykon ziarovky a je po probleme, ale uvedomte si ze svietite uz nie na 100W, ale zas len na tych 55W, tak co to ma potom za vyznam.

Odesláno

Vilo, promiň, ale jsi kapku mimo. Snaíme se tu poradit se standartními žárokami. O ničem jiném tu řeč v podstatě není. Je tu jasně napsáno, že k praskní žárovek docházet může, jsou tu naznačeny možné příčiny. Zkrátka to chce o věci taky kapku něco vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...