Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

Jak jste spokojení s novou moderací fóra?  

1. 1. Jak jste spokojení s novou moderací fóra?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vratim sa k povodu tejto otazky. Neprecital som diskusiu od zaciatku, ale pred upravami a korekciami (prehnanymi) zo strany moderatorov tu uz neviem tak zrelaxovat, je to tu akesi ine. Moj osobny nazor.:roll

Odesláno

Já se teda medvěda musím zastat,jsem tady dá se říct nováček a hodně mě pomohl,stejně jako ostatní zkušenější uživatelé,ale medvěda mám rád a jsem rád že založil tohle téma:super protože je fakt,že se člověk někdy bojí něco napsat aby to náhodou nezk...vil;)

Odesláno

Moderaci jen schvaluju, někdy musím uznat že na můj vkus je to přehnaný, ale pravidla jsou daný a všichni snimi souhlasily. Takže žádné vyjímky. Nevím proč spousty členů pravidla dodřžuje a jiným to dělá takový problém. Já se třeba poučuju z červených textů, a ještě žádný nebyl pro mně:)

Počeštění tlačítek je naprostá lahůdka pro oči, já jakožto němčinář jsem s těma anglickýma měl ze začátku trošku problémy. Velmi chválím.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Blbě koukáš, jsou počeštěný ikonky edit, quote, report a další

uz mam vymazane aj cokies aj som sa nanovo prihlasil a nic. Moze to byt tym, ze som tu cez mobil?
Odesláno

Já přísnější moderaci spíše schvaluji. I když vím, že si potenciálně na sebe pletu bič... :-) A moderáorům jejich postavení vůůůůbec nezávidím... Vím, co to je... Taky jsem kdysi jeden chat moderoval...

Na druhou stanu jistý díl pravdy má i Medvěd. Je to takový začaovaný kruh a je hodně vidět, že zavděčit se více, než jednomu člověku najednou je nemožné.

Odesláno

Já to tu moc nesleduji ,na toto téma jsem už psal někde jinde .... bod 6. pravidel.....Ale asi to bude taky tim,že už sem nechodím jen kouknu sem tam.Tak nějak se to dalo tušit,že každý má jiný úsudek co jo a co už ne.Ano jsou tací co to přehání,tak zakročit bez pardonu.Vše s rozumem a né s možností ovlivňovat dění debat.A že se to tu slušně cenzuruje.Toto je můj názor nikdo mi ho prosím neberte, příspěvek nemažte a těch co jsem se dotkl se preventivně omlouvám.

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

...protože je fakt,že se člověk někdy bojí něco napsat aby to náhodou nezk...vil;)

Tak tos nebyl ještě na fóru na www.vbnet.cz. Tak jseš za každou trošku hůř položenou otázku \"ukamenovanej\". No jo, hold programátoři jsou programátoři :D

Odesláno

to uz je po nekolikate, co zde padla obvineni z cenzurovani fora, nespravedliveho mazani prispevku, osobniho zasednuti si na nekoho atd..

nevsimnul jsem si, ze by se soucasni opravneni admini nebo moderatori neceho takoveho dopousteli, proto bych poprosil, nez zase nekdo takovou vec vypustite z klavesnice, co treba nahodit i par prikladu te domnele cenzury ?

takove excesy tu byly pouze ve dvou pripadech, v prvnim moderator odesel sam a ve druhem mu byla prava moderatora odebrana. pokud tedy mate nejake dalsi pripady, nestydte se s tim prijit konkretne, pokud je nemate, prosim, neobvinujte spravce z podobnych aktivit!

dekuji.

Odesláno

Pegoo nezlob se ale jdi někam, ted když se P forum na eu rozpadá tak sem přijdeš a začneš tady něco o cenzurování a s preventivníma omluvama, to jako má bejt co?? Chceš tim jako naznačit že tady mažeme uživatelum přispěvky který se nám nelíběj, nebo jak to myslíš. Ptáš se jestli jsi se někoho dotkl, to si piš že dotkl, všech kteří se nějakym zpusobem podileji na chodu tohoto fora, plácnout tady obvinění a pak se hned preventivně omluvit a čekat že ti to sežereme a přijmeme omluvu je dost naivní, myslim že by ses příště měl trochu zamyslet dřív než sem něco zase napišeš.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

...ted když se P forum na eu rozpadá...

rozpada?:o myslis obrazne?

Radek nemyslí NÁŠ klub, ale sdružení kolem domény peugeot-klub .eu, , které se v podstatě od svého vzniku nikdy pořádně nerozjelo a podle mě pouze přešlapuje na kraji propasti a váhá, zda udělat ten poslední krok vpřed nebo zda bez života doufat, že třeba někdy ....

[upravil dne 20/5/2009 Medvěd]

Odesláno

no ja na forum uz lezu cim dal tim min a ani mi uz nechybi, driv jsem zde byl furt a tesil se. Ted uz ne :-(

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Blbě koukáš, jsou počeštěný ikonky edit, quote, report a další

uz mam vymazane aj cokies aj som sa nanovo prihlasil a nic. Moze to byt tym, ze som tu cez mobil?

Taky mi to nešlo. Zkoušel jsem odhlašovat, restartovat prohlížeč atd.

Nakonec zabralo vypnout firefox (používám) a načíst fórum na IE (používám když není zbytí) a hle na IE se to zobrazilo v CZ a po opětovném spuštění FF už to jede v poho. ;)

Odesláno

Mě to šlo hned po restartu FF. A mimochodem... do FF existuje doplněk, kterej umí přepínat jádra (mozilla/MSIE). Jak ručně, tak automaticky, pro předvolený stránky.

Odesláno

chlapi, na mna nechodtte so skratkami(FF,IE a podobne):bojim:D

Zaprve neviem co to znamena, ja som z pocitaca magor

Zadruhe ja sem chodim v 99,9%, len cez mobil, lebo ja nemam PC s netom.

Ale uz to pomaly pojde, mam ikonku citovat, ostatne su anglicke :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...