Přejít na obsah

Alesek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    930
  • Registrace

Vše od uživatele Alesek

  1. Tak pánové, jaro je tu, a s ním i lehké oživení Za prvé, v lednu jsem byl plesat, a vyhrál jsem druhou cenu, což byla poukázka na nákup letních pneu, v hodnotě pěti tisíc. (Hezkej dárek za 10,-) Na autě jsem měl Marangoni Zeta Linea 195/45/15, které měli po třech letech stále tak 5-6 milimetrů, ale pěkně ztvrdly a začali se rozpadat a praskat. Tak jsem je za 1000,- korun pořídíl vcelku rychle ( do jedné hodiny ) prodat. No a za poukázku jsem \"zakoupil\" Pneu GT Radial Champiro HPX, 195/45/15, které po včerejší točce do Rýmařova se jeví jako velmi dobré, auto prostě nešlo urvat. Za druhé, do Rýmařova jsem se otočil pro jednu \"vychytávku\" do interiéru a splnil jsem si tím i jeden ze snů. Kdysi dávno před třemi lety u mě byl jeden zdejší člen pro zadní nápravu z mé bývalé stošestky, a jak jsme si ty Piškoty tak okukovali tak jsem si hnedle všiml, že má něco co musím mít. Už tenkrát jsem mu říkal, že nebude mít pokoj dokud mi je neprodá, a taky pokoj tři roky něměl. Nakonec podlehl mé nabídce a povolil. za což mu patří velký DÍKY. Foto prozatím na rychlovku SG SIII, ale musel jsem se pochlubit :-) Snad se bude líbit. http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184207.jpg http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184301.jpg http://alesekx.ic.cz/Kozene_sedacky/20130424_184804.jpg Podotýkám, že ta kůže vypadá jak kdyby ji včera montovali.
  2. Pánové všem děkuji za chvály, z koberce mám taky ohromnou radost. Jinak kola mám opravdu Borbet LS 6,5 x 15\" již třetí sezonu a nadmíru spokojen. Jinak srázek samozřejmě můžeme dát, mám teďka času více než dosti. Takže nebráním se ničemu. [upravil dne 1/10/12 16:01 od Alesek]
  3. Já jsem čekal déle jak dva roky
  4. Čekal jsem kdo se ozve Omluvám se, ale na tuto příležitost jsem čekal dlouho. Takže bych za něj dal i milion [upravil dne 29/9/12 22:44 od Alesek]
  5. U mně proběhl update tento víkend takto, děkuji Benz106Rallye za super obchod. Klik Klik Klik Klik
  6. Alesek

    Pozdrav z Balkánu

    Ahoj, Tak jsme šťastni, zdraví, hlavně včetně \"nákupní taštičky\" doma. Plni nezapomenutelných zážitků. Celkem jsme ujeli 4433 kilometrů. Více info dodám později jsem již vyčerpán. :-)
  7. Ahoj přátelé, Všechny Vás zdravím z Makedonie od jezera Ohrid, se svoji malou nákupní taštičkou. Zítra nás čeká Albánie, a poté po pobřeží nahoru, přes Černou Horu, Bosnu, Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko, Nyní jsme na cestách od pondělí, projeté máme celé Slovensko, Maďarsko, Srbsko. Musím uznat, že Peugeotek si velmi dobře radí s kdejakou překážkou i nerovností na vozovce.Včetně velkých převýšení. K dnešnímu dni máme najeto 2200 km. Průměrná spotřeba zhruba kolem 5,7l/100km. http://alesekx.ic.cz/IMG_6227.JPG
  8. Alesek

    106 Le mans S1 co s ní?

    Nabídnu hodně solidní cenu za kožené sedačky :-)
  9. Alesek

    centrál- klíček

    Ferry, jsi borec!! Díky moc za tohle vlákno, o víkendu jsem podle něj zapojil nový centrál, všechno funguje jak má, odemká, zamyká, blinkry blikají..paráda !!!! Při takhle dokonalém popisu jsem nemusel nic zkoumat, jen jsem našel ty správné čísla drátů a hotovo !! A to jsem měnil na 406.... Díííííky Také děkuji mnohokrát za rychlý, stručný a hlavně FUNKČNÍ návod. Maká to jak švýcarský hodinky :-)
  10. Teďka si to tu \"natajňačku\" pročítám, a nevím o ničem, když budou peníze, a čas nebráním se ničemu :-)
  11. Alesek

    Marangoni ?? nebo jaké pneu??

    Jsem majitelem těchto pneumatik v rozměru 195/45/15 na suchu jsou skutečně vynikající, to na ně hodně spoléhám, na mokru také nemám problém a hlavně na vodě při brždění nekloužou oproti jiným výrobcům. Hučení absolutně nezaznamenávám. Co se výdrže týče, tak také velmi dobré. Mají za sebou 2 sezony a vypadají stále jak nové (najeto cca 25 000km). Poslední plus je atraktivní design. Odsud jsem obědnával. http://www.extrapneu.cz/zbozi/Marangoni-Zeta-Linea-195-45R15-78V-240km-h/p-33542/
  12. Alesek

    hlasovani pro Kujona!!! :)

    Máš ho tam :-)
  13. Alesek

    Rady před koupí Jet Force 125

    Díky již doma :-) http://alesekx.ic.cz/IMAG0104.jpg
  14. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Měl jsem 50 Aprilii Ditecha, ale po dlouhé nemoci \"srdce\" zemřela, tak jsem týden na to koupil Jet Force, chtěl jsem ho vždy, design skůtru je naprosto bezkonkurenční. Cena byla 31 000,- :-) Je to žihadlo, jede parádně a do města není ničeho lepšího, hlavně do Náchoda ( kolony standartně 2-3 kilometry ať jedeš odkudkoliv)
  15. Pokusím se dorazit, děkuji za pozvánku.
  16. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Tak zase po delší odmlce zdravím Peugeoťáky s novým přírůstkem. :-) Omluva za kvalitu. Peugeot Jet Force 125 EFI Klik
  17. Alesek

    Rady před koupí Jet Force 125

    Velmi děkuji za radu :-)
  18. Ahoj kamarádi, Měl bych pár otázek, než koupím tohoto skůtra, zajímalo by mě na co si obecně dát pozor při koupi. Co jsem tady tak pročítal, tak bych k tomuto skůtru měl dostat 2 klíče jeden červenej. Co když ho majitel mít nebude? Co může následovat?. Dále jsem četl že hodně praskají plasty, když se kvůli výměně žárovky musí sundat půl kapotáže. Dále by mě zajímalo kolik tento motor je schopen vydržet? ( životnost km) a s kolika max kilometrama byste doporučovali koupit? Je ABS nezbytné nebo v tom není tak velkej rozdíl? Imobilisér? Zkrátka mě zajímá, abych nekoupil zajíce v pytli, jako moji Aprili SR 50 Ditech která byla \"domr....\" jak hrom, teďka už člověk trošku tuší jak co funguje. Ale přesto bych rád nějaké obecné rady konkrétně k Jet Force 125.
  19. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Vzhledem ke změně práce nebylo tolik času a přes zimu kdy je auto furt špinavý a nedá se na něm nic dělat, nadšení trošku pomine, ale teplo je tu a s tím i nová síla :-) Děkuji za přivítání :-)
  20. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Ahoj Peugeoťáci, po delší odmlce se znovu hlásím, zimu jsme přežili bez jakékoliv ujmy na kráse, a je tu jaro, tak mě namlsalo letní počasí, že jsem se rozhodl přezout Peugeotka. A ejhle, problém na světě zadní náprava byla již unavená delší dobu, ale zima ji evidentně neprospěla, a tak kola dřeli, takže jsem nápravu v neděli sundal a dnes odvezl kousek od Uničova(Olomoucko) na repas, repas bude provádět pan Surala. Ve čtvrtek si pro ni jedu, tak pak dám echo. Dle referencí na internetu, a všech servisáků v Olomouci prý je nejlepší na Moravě. A jak to jezdí Vám?
  21. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Obuješ, mám na Raptorech zimáky 165/65 R14 :-)
  22. Alesek

    Aktuálně o všem II.

    Kdepak jai je potkal?
  23. Alesek

    překlad do němčíny ?

    Alesek_X@centrum.cz pošli. Něco s tím zkusím provést:)
×
×
  • Vytvořit...