Guest Lubk0 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 No ja mam s policistami vela skusenosti Najlepsi bylo, kdyz sem se vracel neco po pulnoci cez pracovni tyden od kamarada, ktery bydli asi 800 metru odemne, ochrapanej, a kedze mi bolo zima i s kapuci na hlavou, tak jeli oproti mne fizli na passatu. Jak mne zbadali cez to okinko, otocili se na hlavni cez 2 plne cary a hned majaky a za mnou ... Tak sem jim odstavil, a s majakmi stali na ulici (ne aby je vypli hovada) a pak se probudil a i soused s konce a cumnel cez okno. Musel sem foukat, a otvarat jim vsetky zakuti v aute, protoze se mne par krat ptali na drogy ... No co uz 15 minut mi lustrovali auto, a pak mne pustili ... Ale inak hezky pribeh. Citovat
pp205 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Jedu si dnes z práce zadem přes Libeznice na Měšice a na Nerátky.Na křižovatce v Měšo zahnu doleva a vidím vzadu zelená vesta ,byla to ta proslulá silnější menší pani policistka . Vlevo vidim trojnožku , říkám si jedu pomalinku ,ma tam chycenyho Passata vykaka se na mě . I prd velebnosti , šup plácačka nahoře a ukazuje na mě. Zas mě proběhne kolečko v hlavě (strhavani folii , vyměna H7 za HID -to jako odstraneni zavad na mistě) řikam jsem v tam kde končí záda. zastavil jsem na přechodu u ní ,zachranivší situaci samozřejmě s blinkrem . stahnu okenko a řikám že to jen dám za toho passata a budu se ji věnovat .JENŽE! Přišel šok, který jsem nečekal ani kdyby ja nevim co. paní mě pochvalila že na to jake mam auto dodržuju rychlost ,byla tam tušim 40 ,mistni snad potvrdi, ja jel fakt cca 30-35. a že je ráda že mě nemusí pokutovat , jako to hovado s passatem co mu naměřili 81 a že má po papírech , sem ji řekl že mě překvapila , že s vyprávění o ní jsem měl obrázek že je ta napruzená ,namyšlena krava co dostala funkci ale že jsem rád že jsem si o ni mohl udělat obrázek sam. Tak jsme se shodli na tom že to oni říkají takove hovadka jako byl ten v tom passatu ,popřaly jsme si hezky zbytek dne a frčel jsem k domovu. Rozhodilo mě to natolik že jsem v Kojeticích zapomněl odbočit tak jsem se malinko projel Ja nevim jaka je ja ji nestavim .... Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr MJSytič : ale to ty můžeš být v klidu , tobě to 44km/h přece nejezdí Je fakt, že teď jezdím na spotřebu, takže za 5 max 43 a to jsem v limitu Citovat
Marcel505 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Pe.Tr: A došlo na tu klasickou otázku či větu co řekla Driverovi? Nebo je to jiná? Citovat
Medvěd Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ... jako to hovado s passatem co mu naměřili 81 a že má po papírech , ... Po papírech by mělo mít mnohem více řidičů. Dneska večer jsem se vracel z Chomoutova, zapadající slunce svítilo do zad, silnice poloprázdná - prostě pohodička. Jel jsem cestovní rychlostí mezi 100-110 km/h, v závěsu za mnou již několik km jel pár v Xsaře následován nějakým Espacem a v pohodě jsme mířili k domovu. Pohoda trvala až do chvíle, kdy nás někde mezi Sulcem a Lotoušem dojel černý Megan Coupé poslední řady - no dojel, spíš bych řekl doletěl. Espace a Xsaru objel hustou myší, nalepil se mi na zadek (naproti jel kamiion, který byl přeci jen o něco větší) a po projetí auta v protisměru opět vystřelil. Úplně stejným způsobem nás za okamžik předjel ještě dvojkový Golf, zřejmě kamarád Megana, páč dále pokračovali v závěsu za sebou - podotýkám, že tyto manévry se děly na silnici, kde je dvojitá plná čára a obě auta měla podle mého odhadu rychlost aspoň 150. Jak nemám rád motorkáře proto, jak neočekávaně a rychle se najednou objevují v zrcátkách, z těchto pacientů jsem měl pocit velice podobný - dvojitá čára opravdu nebývá na silnici jen tak z plezýru a styl, jakým Ti dva uháněli opravdu byl na přesdržku. Citovat
Driver Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 No já už tady taky jezdím těch 40 poté co jsem dvakrát přispěl do kasičky. Je fakt, že poprvé to bylo za 69km/h na té 40ce. trochu jsem byl rozjuchanej z nové firemní fabie II. 1.2HTP, kterou jsem si půjčil , ale podruhé to bylo od nich podpásovka, změřily mě na sjezdu z viaduktu za 54km/h a ještě v noci, ten co měřil neměl zelenou vestu takže nebyl vůbec vidět , ale pokorně jsem uznal vinu, dojel vybrat prachy do bankomatu, slušně jsem poděkoval a odšoural jsem se skoro krokem domů Ale to co napsal Petr, no to fakt čumím, třeba se dočkáme toho, že nám bude rozdávat bonbony za dodržování předpisů Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Driver ...třeba se dočkáme toho, že nám bude rozdávat bonbony za dodržování předpisů To budou dřív Měšice Praha:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 P.avel : ty víš o někom kdo dává na přední okna atesty? Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr P.avel : ty víš o někom kdo dává na přední okna atesty? Já mám Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 Fusion : ale ja se nebavím o bočních oknech [upravil dne 13/5/09 Pe.Tr] Citovat
Boulik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Kurte ,rozjížděl jsem se ze zatáčky kde jsem dával přednost protijedoucim autum no a nez jsem po odbočeni zařadil dvojku už jsem ji viděl to mas dobry ja jsem se rozjel a namerily mi 52km/h tak litr pokuta a bodiky dolu Citovat
Fx Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Jo, mě dneska stopli v Lovosický na Proseku a prej jestli bych je kousek nesvezl:super Citovat
Voighta Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Já šel v pondělí ráno k autu,že pofrčím do práce a jak se blížím vidím za stěračem lísteček a všimnul jsem si že auto za mnou ho má taky (parkuju podélně s ostatnímy auty v klidný uličce ).V hlavě si říkám co jsem zase provedl,co to bude,třeba jen nějaká reklama. Dojdu k autu vezmu ho do ruky a koukám lístek od MP,říkám si super zas pokuta. A ejhle změna,bylo to poděkování,protože při noční kontole bylo zjištěno,že parkuju slušně a přispívám tak k bezproblémovému chodu naší městské části. No málem my z toho vypadly oči z ďůlků. Citovat
adraj Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Fusion : ale ja se nebavím o bočních oknech [upravil dne 13/5/09 Pe.Tr] jů ten obrázek odněkud znám Citovat
MJSytic Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Když už jsem u toho měření. Stejně by mě zajímalo, jak to vlastně je, když měří MP. U nás mají na začátku a na konci obce ze všech 4 příjezdových stran cedule a když neměří, mají je zakrytý pytlem. Když jdou měřit, jen je sundají a můžou být někde v obci. Resp. někde na těch dvouch hlavních trasách. Mě by zajímalo hlavně, jak je to s tím umístěním značek a jejich platností (úsek, celá obec, rušení křižovatkou atd.) a taky jak je to s tím povolováním místa a času měření od dopravní policie. Máte to někdo zmáklí? Já jen, že pokud by ty cedule měly platit přes celou obec, tak na začátku a na konci Prahy by je mohli MP dát a měřit potom kdekoli Citovat
Jirkap Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Taky tam občas jezdím... ale vždy jsem měl štěstí, když tam někdo měřil ještě, že ti neudělala kontrolu auta Citovat
AnotherOne Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: MJSytic Když už jsem u toho měření. Stejně by mě zajímalo, jak to vlastně je, když měří MP. U nás mají na začátku a na konci obce ze všech 4 příjezdových stran cedule a když neměří, mají je zakrytý pytlem. Když jdou měřit, jen je sundají a můžou být někde v obci. Resp. někde na těch dvouch hlavních trasách. Mě by zajímalo hlavně, jak je to s tím umístěním značek a jejich platností (úsek, celá obec, rušení křižovatkou atd.) a taky jak je to s tím povolováním místa a času měření od dopravní policie. Máte to někdo zmáklí? Já jen, že pokud by ty cedule měly platit přes celou obec, tak na začátku a na konci Prahy by je mohli MP dát a měřit potom kdekoli Čo sa týka rušenia zákazov, zákaz ruší križovatka a značka koniec zákazu. Ak je však zákaz typu zóna napr. zóna 40km/h ruší ju až značka koniec zóny bez ohľadu na križovatky. Citovat
jarajarda Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: P.avel Pe.Tr: ty nemáš fólie s atestem? Ty neznáš Pe.Trovo auto? Na co bys mu tam dával atest :D Citovat
Devils-night Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Driver ale podruhé to bylo od nich podpásovka, změřily mě na sjezdu z viaduktu za 54km/h a ještě v noci, ten co měřil neměl zelenou vestu takže nebyl vůbec vidět , ale pokorně jsem uznal vinu, dojel vybrat prachy do bankomatu, slušně jsem poděkoval a odšoural jsem se skoro krokem domů Ja dopad uplne stejne,na sjezdu z viaduktu :-/ trosku sem to rozjel do kopecka a jen sem se prehoup tak sem byl o 2500 lehci :-( [upravil dne 15.5.2009 Devils-night] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.