Pe.Tr Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Jak už to tak bývá děti se doma začínají ptát.Proč ,jak apod. Myslel jsem že jsem dost připraven na cokoliv a zatim náporu otázek odolávám a snažím se logisky vše vysvětlit .Dnešek mě ovšem dostal a já dceři nedokázal odpovědět. \"Proč se černošky opalují?\" Hlavně by mě ještě zajímalo kde k tomu přišla Citovat
Blizzard Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 aby nebyly tak nějak diskriminovány, že? Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Černošky se NEOPALUJÍ, pouze ABSORBUJÍ teplo (vyhřívají se na sluníčku a snaží se pohltit nějaké teplo, protože jim je u nás většinou zima). Citovat
MatrixChose Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Černošky se NEOPALUJÍ, pouze ABSORBUJÍ teplo (vyhřívají se na sluníčku a snaží se pohltit nějaké teplo, protože jim je u nás většinou zima). Správněji AKUMULUJÍ Citovat
Ravel Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Medvěd Černošky se NEOPALUJÍ, pouze ABSORBUJÍ teplo (vyhřívají se na sluníčku a snaží se pohltit nějaké teplo, protože jim je u nás většinou zima). Správněji AKUMULUJÍ akumulují a kumulují Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 O.K., O.K. - máte pravdu, použil jsem jiné slovo Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2009 Odesláno 9. květen 2009 Jednoduchá odpověď, černošky se opalují proto aby vybledly, no a je to. Takový problemy řešim pořád:papa Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 . . . ještě že mám dva kluky . . . Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Když to teplo akumulují, tak by se s nimi dalo v zimě topit, ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Aj černosi potrebujú vitamín D:myslim Citovat
dzavel Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 V nějakém časopisu jsem četl tento dotaz. Holčička se zeptala maminky v plné šalině. Proč má hnědé hovínko ikdyž snědla bílý jogurt . Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 Nedavno při návratu z angličtiny se mně ptala hned po tom co jsem dotelefonoval s Ferrym : \"Jak se řekne Ferry anglicky?\" :D:D Citovat
Burisek Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jednoduchá odpověď, černošky se opalují proto aby vybledly, no a je to. Takový problemy řešim pořád:papa no Hurvajzi.... spíš aby nevybledly,ne ??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 No né, právě aby vybledly, prádlo se na sluníčku taky bělí A pak podivej se na Majkla Jacksona jak je pěkně vybledlej:D:D:D:D Citovat
marko306 Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 ale jacko sa uz aj rozpadava. Ma slabu antikoroznu ochranu. Ma tam tolko na sebe navareneho, ze az. A boh vie kolko omietky kazde rano musi na seba davat;) Citovat
KoudaK Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Ravel Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Medvěd Černošky se NEOPALUJÍ, pouze ABSORBUJÍ teplo (vyhřívají se na sluníčku a snaží se pohltit nějaké teplo, protože jim je u nás většinou zima). Správněji AKUMULUJÍ akumulují a kumulují To je jako když se vyhřívaj kočky... Citovat
Ferry Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Nedavno při návratu z angličtiny se mně ptala hned po tom co jsem dotelefonoval s Ferrym : \"Jak se řekne Ferry anglicky?\" :D:D Ferry v anglictine znamena privoz nebo trajekt Citovat
AnotherOne Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Pe.Tr Nedavno při návratu z angličtiny se mně ptala hned po tom co jsem dotelefonoval s Ferrym : \"Jak se řekne Ferry anglicky?\" :D:D Ferry v anglictine znamena privoz nebo trajekt To je ferry po česky, chcela to vedieť opačne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.