adraj Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/dacia/logan/6911019 Slušnej nájezd A ta výbava 1 airbag a ty 4 jsou zdarma Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Kdyby ještě 100m popojel tak by tam byly nuly a to by bylo už podezřelý:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Mě se líbí ta fotka interiéru. Tam je snad místo všeho záslepka Ale tak třeba tam aspoň všude budou natažený kabely:aut Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Aspon je videt, jak je to spolehlive auto, hrave zvladne dalsich 9 999 999km :D Citovat
AnotherOne Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Z továrne asi len cúval:myslim:mrk Citovat
jarajarda Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: MJSytic Mě se líbí ta fotka interiéru. Tam je snad místo všeho záslepka Ale tak třeba tam aspoň všude budou natažený kabely:aut Záslepka? Inzeruju auta denně, ale takovej hemz se mi teda ještě nepodařil :D Citovat
MJSytic Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: jarajarda Záslepka? No myslel jsem to obrazně. Záslepka míto rádia, záslepka místo průduchů větrání (ty jsou jen zavřený) a záslepka místo krytu repráků (z fotky to vypadá, jako že to není mřížka, ale záslepka) Prostě, jako že tam v tom interiéru nic není Citovat
agresssor Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 dyk je to jak pohrebni auto v zivote bych si to nekoupil :blicismajlik Citovat
marko306 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 ten kto to kupi tak moze byt rad, ze tam nema volant za priplatok Citovat
lubokpz Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 :myslimhmmm rok výroby 2009 a 9 999 999 km - rýchly vodič Citovat
dolly1010 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Z továrne asi len cúval:myslim:mrk To je hemz A s tou záslepkou to je taky dobej kec Citovat
tbarth Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Ale asi kvalitka, nema ani oslapane pedaly. Skoda toho volantu, vypada jako odlity z jednoho kusu plastu, sakra to auto je cele jakesi nizkorozpoctove Citovat
vix Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 A kolik z vás by se rozplývalo nad 307 z roku 2006 s najetými 25 tkm za 110 tKč ? Obdobně jako nad Thálií z 2006 s 60 tkm a 40 tKč... Prostě se někdo přepsal: Jako ŠA píše.... Dvanáctiventilová verze tříválce 1,2 HTP disponuje výkonem 51 kW při 5400 ot./min. Tento motor Vám umožní využít příznivé ekonomiky provozu plynoucí z malého objemu (kombinovaná spotřeba má stejnou hodnotu jako dvouventilová verze motoru), zatímco dynamika jízdy vozu Fabia je s tímto motorem znatelně lepší. Citovat
virus Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: wooody tak ma to 1 nebo 4 bagy? ma to štyri ale len jeden fuguje a predošli majitel bol sai gagarin 9 999 999 km za 4 mesiace to nema chybu :mrk Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2009 Autor Odesláno 8. květen 2009 Původně zaslal: agresssor dyk je to jak pohrebni auto v zivote bych si to nekoupil :blicismajlik to asi bude názor každého zvlášť. Já teda osobně bych asi do Dacie šel. Jedině,ale kombi. Co se týká vzhledu,tak na to bych moc asi nekoukal. Využití prostoru je pro mě důležitější a tady by kufr dostačoval. Hlavně aby šlapal jak má a to bohatě stačí. Samozřejmě nikomu neberu názor na toto auto. Citovat
jarajarda Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Kecy typu \"to bych si nekoupil\", \"volant za příplatek\" a podobné,značí jen to, že jste s tím nikdy nejeli. To auto není, nebylo a nebude a ani nemělo být Mercedesem. Je to levné auto pro někoho, kdo chce auto nové, jednoduché, spolehlivé. Kde nic není, nemůže se to taky vy_rat, že. Náhradní díly za pusu, pořizovací cena kolem 200 000,-. Co víc za ty prachy chtít? Srovnávat se 407,406, 307, 308.. to přece nejde. Auta cenově jinde a nemíří zrovna k této cílové skupině zákazníků. Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 S tím se samozřejmě dá souhlasit, osobně mám i dost přátel, kteří o Loganu MCV přemýšlejí a docela jsem schopen jejich myšlení pochopit. Většinou jsou to mladé rodiny s dvěma dětmi, které potřebují auto na to, aby je spolehlivě odvezlo na výlet, k babičce či na chatu a jednou či dvakrát ročně někam na dovču. Tito lidé nejsou žádní autofandové, kteří by byli si připlatit několik set tisíc za to, že budou mít designový hit (v případě poruchy jim však vysaje peněženku přímo úměrně kupní ceně), ba dokonce nejsou ani ochotni za cenu nového Logana koupit tří, čtyř či pětileté auto vyšší třídy, u kterého budou riskovat, že s i naběhnou a vzhledem ke svým znalostem aut koupí auto ve stavu \"pět vteřin před rozpadem\". Já sám bych do Logana nešel - mám trošku jiné nároky na pohodlí, výbavu a pocit z auta, jak ale píšu výše, určitě to auto nehaním a chápu lidi, kteří do něj jdou (třeba jako auto na dročku mi přijde mnohem lepší než SuperB, Passat nebo jiné, podstatně dražší a hojně využívané vozy - každá dročka se totiž při nájezdu několik desítek tisíc km po městě stane kostitřasem a údržba levného Logana bude podle mého mnohem levnější než údržba prémiových značek). Odstraněna citace předchozího příspěvku - RH [upravil dne 8/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Otan Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Pánové, mluvíte mi z duše, je to zkrátka auto, za ty prachy, pro někoho bude také miláčkem a bude ho s láskou leštit. Odstraněna citace předchozího příspěvku - RH [upravil dne 8/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.