Přejít na obsah

lubokpz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    241
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Kláštor pod Znievom
  • Stát
    Slovenská republika

lubokpz's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. lubokpz

    termostat

    to fuzo1 - mne to tiež tak ukazuje, ale je to len budíkom, alebo snímačom teploty, lebo na diagnostike mi ukazuje teplotu o 5st. viac, takže daj si to premerať na diag a potom uvidíš.
  2. lubokpz

    svíčky NGK na 1.8 16v 81kw

    Po rôznych laboráciach zo sviečkami som dal Bosch FR7DC+ a som spokojný.
  3. cca 1 - 1.2l na 10 000km
  4. lubokpz

    Špatné zařazení zpátečky

    Mne sa radenie R rapidne zlepšilo (i keď to nie je ideálne, niekedy musim zakutrať cez 5-ku) a vypadávanie v mrazoch úplne zmizlo keď som vymenil silentblok motora. Mám na kutáči tiahla, a pri zlom SB bol motor (a smo aj prevodovka) trochu klesnutý a asi to robilo nejakú garazdu.
  5. lubokpz

    Čidlo světla

    Mám old model denné svietenie mám a mne budíky nesvietia, ale neviem, kde sa to nastavuje, lebo je to dovoz a už to bolo aktivované.
  6. Ja som dal na ferryho \"svicky tam patri Bosch FR7DC+ odtrh 0.9mm\" a som veľmi spokojný. predtým som skúšal kadečo a stálo to za prd.
  7. lubokpz

    Teče olej z řízení

    pozri http://www.autobazar.eu/sk/servo-peugeot-406-id1598402.html alebo kúpa staršieho na http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=peugeot+406&operators=quotes&plustype=9&submit=Vyhlada%C5%A5+%21 mne to dával môj mechanik tiež repasovať, mám to pol roka a zatiaľ spokojnosť
  8. Sviečky, zapalovacia rampa?
  9. Mám podobný typ ťažného a bojoval som s tým tiež. Ten čap je ukončený zrazením, ktoré tlačí prednú časť ťažného hore, čím je zaistené proti vysunutiu. Ja som to vydoloval nasledovne. Postriekal som ťažné aj okolo, tak aby WD zatieklo aj oklo vyberanej časti. Vpredu som to mal uzavreté krytkou z gumy, tak to očisti, či to nie je tak isto a ak áno daj dole krytku a nastriekaj. Ak nie, tak nevadí. Nadvihol som zadok auta a podložil som tážné tak, aby váha auta bola na ňom, lebo ak to chceš vybrať, musíš zadok ťažného trochu nadvihnúť (ak je to zahrdzavené váha auta by ti mala pomáhať to uvolniť). Potom skús nejakým skrutkovačom potiahnúť ten čap dozadu. Ak budeš potrebovať dodám večer aj nejaké foto.
  10. lubokpz

    Hodiny do palubky

    Nemusíš tam dávať červenú žiarovku, keď bude svietiť, tak budú čísla červené, biele sú len preto, lebo žiarovka nesvieti (npr aj pri vypnutom kľúči), daj tam obyčajnú a bude ti to svietiť na červeno - mal som to isté.
  11. lubokpz

    Neštěstí

    Súcitím s vamy dúfam v dobrý koniec - držím palce.
  12. lubokpz

    Vlhkost v budovách

    pozri si napr. tieto linky: http://elektroosmoza.wz.cz/ http://produkty.topkontakt.idnes.cz/p/matrolan-elektroosmoza-pro-vysouseni-zdiva/2584205/ ja mam elektroosmozu a spokojnosť.
  13. Robilo mi to isté, je to zničený \"spodný guľový čap\" zadného ramena. Po výmene to prestalo. Použite vyhľadávanie Ferry tu dal aj celkom pekné foto ako vyzerali tie jeho.
  14. Neteš sa, mne zadky brzdia dobre, ale predné kotúče po výmene na 283 sa mi vlnili presne ako popisuješ ty. Takže spätná montáž na 260 a mám pokoj.
×
×
  • Vytvořit...