Netopýrka Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 ...něžným polovičkám přeju na zítra pevné nervy, nebuďte na nás moc kruťáci... pak nás bolí prdelky :super:super Citovat
.mycTD Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 prave jsem se dozvedel, ze nejvetsi slava prbiha uz dnes -jakesi ukrizovani. takze posilam kondolenci i ode me:super Citovat
P607Olda Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Původně zaslal: .mycTD prave jsem se dozvedel, ze nejvetsi slava prbiha uz dnes -jakesi ukrizovani. takze posilam kondolenci i ode me:super Ukrizovani bylo uz v patek, dnes v nedeli je zmrtvychvstani, coz je duvod k oslave. Katerina Jacques to v radiu hezky zmastila, kdyz (jako spravna katolicka) umistila Posledni veceri na patek... Nastesti moderator se jenom zeptal \"jste si jista?\" - moderator byl nad veci. Citovat
oddie Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: .mycTD prave jsem se dozvedel, ze nejvetsi slava prbiha uz dnes -jakesi ukrizovani. takze posilam kondolenci i ode me:super Ukrizovani bylo uz v patek, dnes v nedeli je zmrtvychvstani, coz je duvod k oslave. Katerina Jacques to v radiu hezky zmastila, kdyz (jako spravna katolicka) umistila Posledni veceri na patek... Nastesti moderator se jenom zeptal \"jste si jista?\" - moderator byl nad veci. Odbornice přes biomasu se montuje i do náboženství? Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Mas to pekny Netopko. Tak vsem vesely Velikonoce! Citovat
wooody Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Netopko až za hodinu...... :D:D:D aje tak co.... Jinak taky vše nej a budem na Vás hodný..... Teda aspoň já sem..... A hoši ne že se opijete tak že se nepoznáte..... Jinak:bacha Citovat
genzer Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 ja uz chlastam dnes od ctyr odpoledne,abych mel na zitra naskok:D Citovat
Péťa Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Já bych si dal ten Ovislink. Musím zpívat? Citovat
Medvěd Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Původně zaslal: Peta Já bych si dal ten Ovislink. Musím zpívat? Cože by sis dal? Citovat
.mycTD Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 Původně zaslal: P607Olda Ukrizovani bylo uz v patek, dnes v nedeli je zmrtvychvstani, coz je duvod k oslave. diky za upresneni, hned jsem informaci vyreklamoval:super netopyce: hezky vajicka, ty jsi pekla sama? medved: tipoval bych to na to wi-fi zarizeni [upravil dne 12|4|09 .mycTD] Citovat
Vvitty Odesláno 12. duben 2009 Odesláno 12. duben 2009 2Medved: tu malou modrou krabicku vpravo na okne... 2Oddie: Katka je prece \"odbornice\" na vsechno Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: .mycTD netopyce: hezky vajicka, ty jsi pekla sama? O pečení přímo nešlo :aut:aut, ale samozřejmě jde o samovýrobu. Dělám je každý rok a vždycky jen s pomocí cibule Chtěla jsem tady vyzvat ostatní, aby se taky pochlubili vejcemi, ale bála jsem se napsat to tak napřímo :D:D:D:D Tak šup, ukažte, jak máte šikovný polovičky nebo vlastní ručičky ... [upravil dne 13/4/09 Netopýrka] Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Taky velikonoce neslavím Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou). [upravil dne 13/4/2009 Medvěd] Citovat
maturantka Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Netopýrka: Já dělám tyhle, ale jsou falešný, vevnitř nic není Citovat
Kurt Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 virnik: nechceš toho s těma smajlama nechat? Net: máš je pěkný, fakt. Citovat
Netopýrka Odesláno 13. duben 2009 Autor Odesláno 13. duben 2009 maturantka: no paráda!!! slámové kraslice jsou nádhera, jsi šikulka. Kurt: kuju Citovat
Béďa Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 krasny to holky mate, kvuli vam bych se snad i polepsil a zacal chodit.. Citovat
Marlin Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Taky velikonoce neslavím Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou). [upravil dne 13/4/2009 Medvěd] +1 Citovat
Burisek Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 jj krásný vajčka,ale mě to taky nějak letos nebere.....,babča dostala tou největší vařečkou zvanou pádlo a jinak prd na to !! ...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.