Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

prave jsem se dozvedel, ze nejvetsi slava prbiha uz dnes -jakesi ukrizovani. takze posilam kondolenci i ode me:super

Ukrizovani bylo uz v patek, dnes v nedeli je zmrtvychvstani, coz je duvod k oslave.

Katerina Jacques to v radiu hezky zmastila, kdyz (jako spravna katolicka) umistila Posledni veceri na patek... Nastesti moderator se jenom zeptal \"jste si jista?\" - moderator byl nad veci.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

prave jsem se dozvedel, ze nejvetsi slava prbiha uz dnes -jakesi ukrizovani. takze posilam kondolenci i ode me:super

Ukrizovani bylo uz v patek, dnes v nedeli je zmrtvychvstani, coz je duvod k oslave.

Katerina Jacques to v radiu hezky zmastila, kdyz (jako spravna katolicka) umistila Posledni veceri na patek... Nastesti moderator se jenom zeptal \"jste si jista?\" - moderator byl nad veci.

Odbornice přes biomasu se montuje i do náboženství? :D

Odesláno

Netopko až za hodinu...... :D:D:D:D

aje tak co.... Jinak taky vše nej a budem na Vás hodný..... Teda aspoň já sem..... A hoši ne že se opijete tak že se nepoznáte..... Jinak:bacha

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

diky za upresneni, hned jsem informaci vyreklamoval:super

netopyce: hezky vajicka, ty jsi pekla sama? :D

medved: tipoval bych to na to wi-fi zarizeni :)

[upravil dne 12|4|09 .mycTD]

Odesláno

netopyce: hezky vajicka, ty jsi pekla sama? :D

O pečení přímo nešlo :aut:aut:aut, ale samozřejmě jde o samovýrobu. Dělám je každý rok a vždycky jen s pomocí cibule :)

Chtěla jsem tady vyzvat ostatní, aby se taky pochlubili vejcemi, ale bála jsem se napsat to tak napřímo :D:D:D:D:D

Tak šup, ukažte, jak máte šikovný polovičky nebo vlastní ručičky ... :)

[upravil dne 13/4/09 Netopýrka]

Odesláno

Taky velikonoce neslavím

Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou).

[upravil dne 13/4/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Taky velikonoce neslavím

Ne, že bych jaro neměl rád (naopak, jaro je podle mě snad nejhezčí roční období), ale přijde mi poněkud praštěné obíhat kvůli tomu s rákoskou všechny ženský v okolí a mlátit je hlava nehlava. Vajíčka taky nejsou mým oblíbeným jídlem, takže jediné pozitivum, které mám s tímto svátkem spojené je o jeden den delší víkend (a vlastně ani to nebylo za mého dětství pravidlem, protože jsme volné pondělí nahrazovali pracovní sobotou).

[upravil dne 13/4/2009 Medvěd]

+1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...