Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto bez nárazníků (značky za sklem). Může jezdit? Může stát na ulici?

Recommended Posts

Odesláno

Chci si nechat poopravit a láknout nárazníky.

Což by v první řadě znamenalo ty nárazníky sundat, odvézt na svaření a auto bez nárazníků zaparkovat u mě před barákem - než budou nárazníky spravený. Ten člověk, kterýho jsem si tady nedaleko vyhlídnul tam celý auto nechat nechce - nemá na to místo.

Mám to k němu sice kousek, ale přece jen bych popojet musel. A pak nějakou chvilku parkovat na ulici bez nárazníků. Značky hodím za sklo, tady by problém asi nebyl. Jak by se chlupatí tvářili na auto bez nárazníků za jízdy? Při blbý náladě by mě nejspíš zkásnout mohli, což? Nicméně že bych je tu potkal by taky nemělo nijak zvlášť hrozit.

Čeho se bojím asi nejvíc je nechat auto v tomhle stavu přes noc na ulici. Aby mi ho tu někdo nerozebral na prvočinitele.

Co na to říkáte? Šli byste do toho?

Případně - nemá někdo tip na firmu, co dělá svařování autoplastů, ideálně i s lakem? Případně aspoň tak, že si nechají někde v uzavřeným prostoru celý auto a vrátí mi ho v jednom kuse tak, jak jim ho přivezu? Lak bych si pak už nějak pořešil.

[upravil dne 6/4/09 MirasCC]

Odesláno

Jo, to sem si myslel, díky za potvrzení.

Takže v tom případě potřebuju firmu, kde si nechají auto celý, nárazníky si sundají, spraví je a zase je dají zpátky. Věděl by někdo o něčem v tomhle smyslu?

Odesláno

Že by to bylo na Vysočině by nemusel bejt zas takovej problém. Pokud je to ověřená kvalita, i bych to zvážil. Uvidíme, když tady nebudou žádný rozumný reference, i bych nad tím popřemejšlel ;)

Odesláno

Ano, bez nárazníků jezdit nesmíš. To nemáš kámoše, který by Tě s nárazníky odvezl, aby si nemusel jezdit bez nich? A auto se dá taky vždycky k někomu schovat na dvůr, ne?

Odesláno

Ne, bohužel v rozumný vzdálenosti žádnýho kámoše disponujícího dvorem či garáží nemám. Asi bych vymyslel dvůr, kam auto odstavit. A vymyslel bych i dopravu nárazníků tam a zpátky.

Zatím ale spíš zjišťuju možnosti, preferoval bych kdyby se našla nějaká \"jednoduchá\" varianta.

Odesláno

mozna bych mel jeden dvur na odstaveni v Lysolajich, v podstate casove neomezene, dopravu narazniku uz bysme nejak vymysleli

Odesláno

Ferry: časově neomezené, říkáš? Hm, to by se dalo využít :) Jestli pamatuju, s odtahovkou bych se tam vytočil... že bych si z toho udělal mezisklad? :D

Odesláno

Bez nárazníků je to dost o hubu. Já tak jel jen na přejezd z domova na dílnu, ale cca 30 km a byl jsem pokakanej až za ušima - nejde jen o chycení flastru, ale co kdybys tím někoho zranil atd...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ferry: časově neomezené, říkáš? Hm, to by se dalo využít :) Jestli pamatuju, s odtahovkou bych se tam vytočil... že bych si z toho udělal mezisklad? :D

hehe, tak zas az takhle nevim, zalezelo by jaka by byla provize :D

Odesláno

Pokud by se ti to vyplatilo, tak garáž můžu taky poskytnout :myslim Nebo o 3km dál to můžeš nechat u našich za plotem;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: oddie

hehe, tak zas az takhle nevim, zalezelo by jaka by byla provize :D

Třeba půjčení heverů, až se ti zas povede nějaká veselost? :P

Odesláno

Jak je psáno,je to o flastr.Dřív za to tady u nás dávali bagouni 500kč za díl kterej chybí,ale teď je to přísnější a možná je to techničák,to auto je vlastně potom \"nebezpečný\" pro provoz:roll A s tím parkováním bych to taky moc neviděl,aby ti to někdo nerozkradl,lidi jsou svině....:nevim

Odesláno

Děkuji za připomínky a nabídky k uskladnění auta ;) Já si říkal, že by se tu asi nějaká volná garáž či místo na dvoře našlo, akorát škoda, že je to všechno na opačný straně Prahy :(

Ono to stejně nakonec dopadne tak, že se pro teď vyšťavím na \"jiných\" věcech s autem spojených a kosmetiku v podobě nárazníků nejspíš pořeším až někdy v létě. Zatím skoro nejsnáze realizovatelná mě přijde ta Vysočina. Můžeš mi Béďo dát trochu víc info? Kde zhruba to tam je? Ona Vysočina je taky dost širokej pojem :)

Ferry, MJ: Díkes! Kdyby náhodou, čítám s váma :super

Odesláno

mam cloveka ve Strasnicich,ktery dela komplet opravy plastu i s lakem a auto tam dovezes a po opravě si ho vyzvedneš nebo ti mohu nabidnout cca na 14 dni parkovani na Ruzyni ve dvoře

Odesláno

To parkování na ulici by mohla snad trochu ošéfovat plachta přes celý auto, ale jízda bez nárazníku je opravdu o hubu, ikdyž jsem to jednou se sedanem absolvoval (taky vaření, lak už byl na autě), ale u nás na venkově se to tak nebere a mám ke všemu garáž a byl to jen pření nárazník.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...