306gti6 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Kvoli tomu nechcem kupovat nove gumy aspon uvidim ako dopadnu stare gumy-mozno skoncim na dratoch:D:papa Citovat
vix Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: 306gti6 Kvoli tomu nechcem kupovat nove gumy aspon uvidim ako dopadnu stare gumy-mozno skoncim na dratoch:D:papa Nebo v pneumatikách Citovat
pastorek Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Ja by som dal lepšie dopredu. Predné viacej opotrebovávajú a koncom leta budú zrejme také isté ako zadné. Nejaký šmyk ma príliš netrápi lebo sa mi to už roky nestalo a z predným náhonom sa dá celkom slušne zvládnuť. Neposledným dôvodom je i aquaplaning ktorý je na prednej náprave podstatne horší. Pri priamej jazde predné kolesá odtláčajú vodu a \"robia cestičku\" pre zadné. Mimochodom, neviem ako vy ostatný, ale ja na mokrej ceste idem opatrnejšie aj na nových gumách. Ešte teraz mi behá mráz po chrbte keď si spomeniem na BMW 730 a jeho ľahký zadok. To uletelo i pri výjazde z umyvárky. Citovat
Pata Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 pastorek: ona sedmicka bude mit hlavne hnane zadni kola Muj nazor jest takovy, ze hodne zalezi, jak kdo jezdi. Pokud pohodove, lepsi vzorek vyuzije spis na predni (hnane) naprave, lepsi odvedeni vody pri brzdeni atd... Na druhou stranu souhlasim s @rem, diky aquaplaningu a zadnim gumam zralym na vymenu jsem kdysi davno poslal 205tku mimo silnici, jel jsem snad 35, v zatacce byla vetsi kaluz a najednou me predbihalo zadni kolo Citovat
Fusion Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Ešte teraz mi behá mráz po chrbte keď si spomeniem na BMW 730 a jeho ľahký zadok. To uletelo i pri výjazde z umyvárky. To není lehkým zadkem, ten zas tak lehkej není. Pokud to fakt tak bylo a třeba to dost hrabalo tak tam bylo něco špatně. Citovat
Medvěd Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Ja by som dal lepšie dopredu. Predné viacej opotrebovávajú a koncom leta budú zrejme také isté ako zadné. Nejaký šmyk ma príliš netrápi lebo sa mi to už roky nestalo a z predným náhonom sa dá celkom slušne zvládnuť. Neposledným dôvodom je i aquaplaning ktorý je na prednej náprave podstatne horší. Pri priamej jazde predné kolesá odtláčajú vodu a \"robia cestičku\" pre zadné. Mimochodom, neviem ako vy ostatný, ale ja na mokrej ceste idem opatrnejšie aj na nových gumách. Tak s tím jednoznačně souhlas. Citovat
wooody Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Lidi tak mě napadá jak to bude třeba u bmw?? Když ste říkaly na hnací nápravu a jinde zase na řídící?? To jen tak pro zajímavost.... Citovat
lubokpz Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: pastorek Ja by som dal lepšie dopredu. Predné viacej opotrebovávajú a koncom leta budú zrejme také isté ako zadné. Nejaký šmyk ma príliš netrápi lebo sa mi to už roky nestalo a z predným náhonom sa dá celkom slušne zvládnuť. Neposledným dôvodom je i aquaplaning ktorý je na prednej náprave podstatne horší. Pri priamej jazde predné kolesá odtláčajú vodu a \"robia cestičku\" pre zadné. Mimochodom, neviem ako vy ostatný, ale ja na mokrej ceste idem opatrnejšie aj na nových gumách. Tak s tím jednoznačně souhlas. pridávam sa zo súhlasom Citovat
dýzl Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Na předohrabu vždy lepší gumy na předek.To jest na všechny typy pežotů s výjímkou 4x4.S nedotáčivým smykem jsem se zatím ještě nesetkal,zato přetáčivým ano a ten lze velmi dobře srovnat (tda pokud to umíte)Jinak kolikrát se Vám stalo,že na autě s předkem ustřelí !nepoháněná! zadní náprava na suchu nebo mokru?.Jen na sněhu nebo ledu,tdy při normální jízdě.J Já jsem jednoznačně pro lepší na předek. To Woody-BMW ja kapitola sama pro sebe,ale dnešní mají rozdělení hmotnosti 50% na přední a 50%na zadní napravu,takže tam asi na obě nápravy nové(přední řídící,zadní poháněná) Citovat
Ferin007 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Určitě lepší gumy na hnací (tedy přední) nápravu V žádným případě! To je základní chyba, co se dělá. Vyjedeš s tím pak sice každej kopec (v zimě), ale zadek ti lítá, jak se mu zachce. Je to dost nebezpečný. Sám sem to zažil. Nikdy více! Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 dal bych lepší gumy na předek. jinak nevím,co máte s tím smykem--to jezdíte na hraně ?? nepamatuju,kdy sem se dostal do smyku...,ale taky nejsem nikde první Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Ferin007 Původně zaslal: Medvěd Určitě lepší gumy na hnací (tedy přední) nápravu V žádným případě! To je základní chyba, co se dělá. Vyjedeš s tím pak sice každej kopec (v zimě), ale zadek ti lítá, jak se mu zachce. Je to dost nebezpečný. Sám sem to zažil. Nikdy více! Bavime sa o letnych pneumatikach, takze trocha s cesty... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Možno pre niekoho prekvapenie, ale šmyk na suchu skôr dostanete na gume s dezénom ako na hladkej. Práve z dôvodu zníženia priľnavosti v zákrutách a tým zníženia rýchlosti prejazdu zákrut boli zavedené drážky na inak hladkých gumách F1. Zníži sa tým styčná plocha a tým priľnavosť. Čiže dezén odvádza vodu ale zvyšuje riziko šmyku takže asi tak. Citovat
Ferin007 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Tak je mi záhadou, proč pak lepší pneu na zadní doporučujou ve všech \"pneu poradnách\". Citovat
čakom Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Ferin007 Tak je mi záhadou, proč pak lepší pneu na zadní doporučujou ve všech \"pneu poradnách\". tady to nikomu nevysvětlíš Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Problém je v tom slove \"lepšie\". Každý si pod tým predstavuje niečo iné. Citovat
Otan Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Souhlas se všemi, co dávají lepší dopředu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: Ferin007 Tak je mi záhadou, proč pak lepší pneu na zadní doporučujou ve všech \"pneu poradnách\". Tak to skusim este raz polopatisticky. Asi 95 percent vodicov, ma auto na bezne jazdenie, na bezne situacie, na bezne posuvanie medzi mestami, na dialniciach, a na posuvanie po meste. Malakto s nich, medzi nich patrim aj ja, jazdi na hrane svojho vykonu. Smyk na zadek, som nedostal na zadnem mem aute, ani na sluzobnom, ani na nijakom inom. Dostal som ho par krat, v zime. V zime, je to nieco ine. Neviem, kolko krat za zivot, si dostal taky smyk ty, alebo niekto s tvojich blizkych, pri normalne, beznej, konvencnej jazde. Pokial jazdis s rozumom, a trocha predvidas, co tvoje auto dokaze, tak myslim, ze ten smyk nedostanes. Pokial by som sa radil, medzi zvysne percenta vodicov, co jazdia na hrane, tak by som naozaj nepozeral, ci lepsie pneu dopredu, alebo dozadu, ale kupil by som vsetky nove, kvalitne, znacko, siroke a nizkoprofilove a neriesil by som, ci lepsie tam ci onam. V beznem konvencnim provzu napriklad v meste mi sou lepsi gumy na zadku, takpovediac k nicomu. Tam sa bezne rozbieham zo semaforu, kde zaberaju predne kolesa. Bezne brzdim pred krizovatkou, kde na prednej naprave mam silnejsie a ucinnejsie brzdy ako vzadu. Bezne prechadzam zakruty, v normalnej rychlosti, pri ktorej by som pravdepodobne i na 10 rocnych pneumatikach s 2 mm dezenom smyk nedostal. Pokial mate v poriadku zadnu napravu, tlmice su ok, a auto neskace ako koza, tak sa ozaj smyku na zadek nebojim. Pri takomto zapojeni KOL, lepsi dopredu, ma moznost je zodrat obe naraz, a kupit vsetky 4 nove. A problem riesit nebude... Citovat
MatrixChose Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Jsem taky pro lepší dozadu. Na vodě už mi 2x zadek ujel a to v HK, hodně široký zatáčce a cca 40 km/h. Maj tam nějak hladký silnice bo co Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.