Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Nesmysl, přítelkyně psala \"Měla by to být jedna z těchto: rotvajler, mapiv či piwec. \" Už tam se objevuje nick Mapiv pod kterým je tu zde po reinkarnaci [upravil dne 29/3/09 Radek Hurvajz] Citovat
Kurt Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Oldo, nejsem si úplně jist, jestli čteme stejné Forum. Na tom mém ta \"přítelkyně\" psala: Vážení uživatelé tohoto fóra, píši zde proto,jelikož můj přítel byl stálým návštěvníkem těchto stránek. Nevím přesně jakou přezdívku používal. Měla by to být jedna z těchto: rotvajler, mapiv či piwec.... Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tak to se omlouvám, přehlídl jsem to. Ta stránka se mi otevírá tak, že se nevejde na obrazovku. OK406 má v podpisu nějaký dlouhý odkaz - tímto prosím OK406 o zkrácení nebo úpravu toho odkazu. [upravil dne 29.3.2009 P607Olda] Citovat
jozefsv Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 no teda,to je sila.ale ze ta to petre potesilo co? hackerom zdar-parada Citovat
macik.83 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Huste ten, kdo z nej udela konkota verejne:D nic jineho si ostatne ani nezaslouzi Citovat
Alesek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 nestačím se divit, čeho jsou schopní jedinci dosáhnout, Jinak v tom odkazu od Petra někdo vyžadoval podrobnosti o té smrti, Tak by mě zajímalo co na ten mail přišlo. Každopádně takovýhleho člověka procedit skrz kanál:bacha Citovat
Marcel505 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Nehledě k tomu, že Piwec byl naposledy aktivní 19/12/2008 v 19:01. Těžko by nechal někde svoje hesla... A už to vidím, jak skoro vdova píše na nějaký forum, že \"odešel\". Ale \"odešel\" Piwec, to je jen přezdívka... Citovat
Fakir Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Marcel505 A už to vidím, jak skoro vdova píše na nějaký forum, že \"odešel\". Přesně, tohle mi taky bylo divný... neumím si představit holku, který umřel kluk, že si dělá registraci na P-C jen proto, aby nám to řekla. Citovat
Přema Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Alesek nestačím se divit, čeho jsou schopní jedinci dosáhnout, Jinak v tom odkazu od Petra někdo vyžadoval podrobnosti o té smrti, Tak by mě zajímalo co na ten mail přišlo. Každopádně takovýhleho člověka procedit skrz kanál:bacha Podrobnosti jsem požadoval já ale samozřejmě že mi nic vůbec nedošlo.... Citovat
Creams Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 to je komedie ti lidé už fakt neví co by udělali kvůli penězům... místo toho aby zaplatil opravu nebo navrátil peníze za zesík tak raději napíše... dobrý kluk Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Vážení uživatelé tohoto Fora, co Vám na to mám říct.... Mohu potvrdit, že situace, kterou zde Pe.Tr uvedl, skutečně nastala. Ale k tomuto tématu, resp. k záležitosti ohledně mé smrti. Co mě k tomu vedlo??? Bude to v tuto chvíli znít velice směšně, ale byly to finanční problémy. Přesně si již nepamatuji, za kolik jsem Petrovi hudbu prodal. Nebyly to velké,ale ani malé peníze. Ty peníze, které mi Petr za hudbu dal, jsem ihned investoval do hudby nové, jak zde bylo zmíněno. Pe.Tr mě chvíli na to zkontaktoval s tím, že mu muzika nejde. V první chvíli jsem chtěl nechat muziku opravit, proto jsem si ji od Petra odvezl. Den na to se však vyskytly problémy, které mě donutili k tomu, že jsem byl nucen okamžitě prodat (dát do zastavárny) spoustu věcí, abych si poplatil nějaké zaležitosti. To mě finančně v tu chvíli absolutně zruinovalo a neměl jsem ani korunu. Neměl jsem na to, nechat hudbu opravit. Ani na to, abych ji od Petra koupil zpět. Byl jsem zoufalý, v prdeli a v ten moment mě nenapadlo nic jiného, než si vymyslet tuto PRASÁRNU !!! Po nějaké době, kdy jsem se finančně vzpamatoval, jsem už neměl sílu, odvahu se Petrovi ozvat. Dělal jsem tedy mrtvého brouka a naivně jsem si myslel, že se na vše zapomene a neprovalí se to. Nicméně po koupi mého nového auta (viz podpis) jsem Vaše rady potřeboval, proto jsem se zaregistroval pod jiným nickem. A bum, vše se na mě vyvalilo. Můžu si za to sám, vím.... Vím, jsem srab, ubožák, hovado, dement, atd., pojmenujte si mě podle svého uvažení. Nic jiného si nezasloužím. Pokusím se však o nápravu, pokud o ni bude Petr stát. Zde jsou věci, které mohu nyní udělat a aspoň vyrovnat dluhy z minulosti: 1)Petrovi zasílám U2U se zprávou, ve kterém ho žádám o číslo účtu !!!! Vše mu zaplatím.... 2)Prosím adminy, pokud uznají za vhodné, aby mi případně znemožnili přístup na toto forum zablokováním IP adresy... 3) Všem, kterých se moje chování dotklo, urazilo je, nebo pohoršilo SE TÍMTO OMLOUVÁM !!! Petře, s tebou bych se chtěl sejít, pokud o to budeš stát, abych se Ti OMLUVIL OSOBNĚ !!! Citovat
Harlley Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 No co na to říct,asi to bude chtít hodně popela na hlavu a poučit se z toho všeho.Ostatní je mezi tebou a Pe.trem. Citovat
309GT Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Možná by to tenkrát stačilo říct narovinu.....ale jak se píš nahoře,je to mezi váma dvěma.. Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Podle mě k jakékoliv blokaci přístupu není žádný důvod, ale s Petrem by to řešit chtělo. Jinak takovýhle z ostudy kabát bych teda mít nechtěl... Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: Harlley No co na to říct,asi to bude chtít hodně popela na hlavu a poučit se z toho všeho.Ostatní je mezi tebou a Pe.trem. To, co jsem udělal je neomluvitelné, jsem si toho vědom. A jsem ochotný za to nést následky. Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: 309GT Možná by to tenkrát stačilo říct narovinu.....ale jak se píš nahoře,je to mezi váma dvěma.. Ano, stačilo to říct na rovinu. Ale každý nedokáže ve složitých situacích najít v sobě odvahu. Posr.. jsem to, pokusím se napravit aspoň to, co půjde..... Citovat
MaPiv Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Původně zaslal: oddie Podle mě k jakékoliv blokaci přístupu není žádný důvod, ale s Petrem by to řešit chtělo. Jinak takovýhle z ostudy kabát bych teda mít nechtěl... Následky si za to nesu sám, nic mě nemůže omluvit.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.