Přema Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ano pravě ověřeno že piwec ,Mapiv a dokonce jeho \"přitelkyně\"Alice jedou na stejnou IP adresu. Nechtělo by to výše zmiňovaným zablokovat přístup??????? Citovat
Schreek Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Táááákže, víme kde bydlí? :bacha:bacha Citovat
vix Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 jj, IPiny dokážou říci všelicos, že ? (byla to jen otázka času, resp., kdy se Kurt vzbudí) Citovat
KoudaK Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 kurva to je hajzl Krátký a výstižný.... Souhlasím.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 víme kde bydlí i kde pracuje , ale co si z něho vemu ? Vzhledem k tomu že tady opět kšeftuje , berte to jako varování. přistup mu zatim ponechejme , jen at si to přečte . [upravil dne 29/3/09 Pe.Tr] Citovat
marko306 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 cize tuna na peugeot-clube ma 3 nicky? nemam pismenka na to Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: marko306 cize tuna na peugeot-clube ma 3 nicky? nemam pismenka na to to ze tu ma vic nicku neni nic hrozneho ,takových tu je , ale o tom to není. Citovat
KoudaK Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 víme kde bydlí i kde pracuje , ale co si z něho vemu ? // peníze na nefunkční zesík... Citovat
marko306 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 to mi je jasne ze otom to neni, ale zarazilo ma aj to, ze ich ma viac. Tomu sa hovori charakter(bez chrbtovej kosti) Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Toto je jen další potvrzení toho, že nemá cenu si myslet, že se tohle fórum nějak zázračně vymyká z běžných zvyklostí panujících na internetu. I sem se totiž může registrovat v podstatě kdokoli a hlavně mezi inzerujícími kšeftaři bude těch hajzlů čím dál víc (a nikdo s tím nic neudělá). To, co předvedl Pivec (Mapiv či jak si nově říká) je důkazem o jeho fatálním nedostatku inteligence a o tom, že by přes držku jednoznačně potřeboval (klidně se dál prezentovat na fóru, kde jsem o sobě tvrdil, že jsem mrtvej - to svědčí o tom, že si pro své lži nevidím ani nos mezi očima). Blokace jeho IP adresy mi přijde též jako rozumný krok, aspoň by nemohl své prasečiny provádět na našem fóru. Citovat
Harlley Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Co si z něho vezmeš?To je to na co tenhle zmetek řeší,že ai z něho nic nevezmeš.Naložit do auta,odvezt za město a dat mu za vyučenou aby z toho něco měl.jo a vystavit parte,když už se nechal pohřbít ne:myslim Citovat
*jose_106* Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Nj, nedotaženo. Se \"smrtí\" se obvykle vyřizují nové doklady, nový obličej, podstatná změna bydliště. Piwec vyřídil jen (staro)nový nick a novou přítelkyni. Příjemné, ale nestačí :-) mmch, když jsem četl to původní vlákno, v tu sobotu mu asi nikdo z klubu na pohřbu nebyl... [upravil dne 29/3/09 *jose_106*] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 no ono asi něco na tom bude , pořádek musí byt . Jak uz jsem psal , vime kde bydlí i kde pracuje , bude jen na něm jak se k tomu to postaví on, když ne , postavím se já. (kurnik nesnášim tyto chlapské řeči:D, zni to tak namachrovaně ) Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Stačí přidat ke každé inzerci, co kde najdete, odkaz na tohle vlákno, a vyřeší se to \"samo\" Citovat
Harlley Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr no ono asi něco na tom bude , pořádek musí byt . Jak uz jsem psal , vime kde bydlí i kde pracuje , bude jen na něm jak se k tomu to postaví on, když ne , postavím se já. (kurnik nesnášim tyto chlapské řeči:D, zni to tak namachrovaně ) No když už máš ty adresy a panáček se k tomu nepostav čelem tak by se u něj dal udělat menší sraz:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Ty jo to snad není možný, lidi dokážou i umřít aby nemuseli rovnat svoje blbosti Edit: hele co jsem našel na tom ford clubu - http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=1755 hmm, už to tam zase není [upravil dne 29/3/09 Radek Hurvajz] Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Radku jseš neuvěřitelnej počítačovej mág (čti hekr:D) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Já jen umím hledat, na tom nic není Citovat
MirasCC Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Snad radši no cement. Až se mu něco doopravdy stane, tak tady budem všichni hlavní podezřelí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.