Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

věříte na zmrtvýchvstání? aneb kam až jsou někteří jedinci schopni zajít

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ano

pravě ověřeno že piwec ,Mapiv a dokonce jeho \"přitelkyně\"Alice jedou na stejnou IP adresu.

Nechtělo by to výše zmiňovaným zablokovat přístup???????

Odesláno

víme kde bydlí i kde pracuje , ale co si z něho vemu ?

Vzhledem k tomu že tady opět kšeftuje , berte to jako varování.

přistup mu zatim ponechejme , jen at si to přečte .

[upravil dne 29/3/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: marko306

cize tuna na peugeot-clube ma 3 nicky?:myslim nemam pismenka na to

to ze tu ma vic nicku neni nic hrozneho ,takových tu je , ale o tom to není.

Odesláno

víme kde bydlí i kde pracuje , ale co si z něho vemu ? // peníze na nefunkční zesík...

Odesláno

Toto je jen další potvrzení toho, že nemá cenu si myslet, že se tohle fórum nějak zázračně vymyká z běžných zvyklostí panujících na internetu. I sem se totiž může registrovat v podstatě kdokoli a hlavně mezi inzerujícími kšeftaři bude těch hajzlů čím dál víc (a nikdo s tím nic neudělá).

To, co předvedl Pivec (Mapiv či jak si nově říká) je důkazem o jeho fatálním nedostatku inteligence a o tom, že by přes držku jednoznačně potřeboval (klidně se dál prezentovat na fóru, kde jsem o sobě tvrdil, že jsem mrtvej - to svědčí o tom, že si pro své lži nevidím ani nos mezi očima). Blokace jeho IP adresy mi přijde též jako rozumný krok, aspoň by nemohl své prasečiny provádět na našem fóru.

Odesláno

Co si z něho vezmeš?To je to na co tenhle zmetek řeší,že ai z něho nic nevezmeš.Naložit do auta,odvezt za město a dat mu za vyučenou aby z toho něco měl.jo a vystavit parte,když už se nechal pohřbít ne:myslim

Odesláno

Nj, nedotaženo. Se \"smrtí\" se obvykle vyřizují nové doklady, nový obličej, podstatná změna bydliště. Piwec vyřídil jen (staro)nový nick a novou přítelkyni. Příjemné, ale nestačí :-) mmch, když jsem četl to původní vlákno, v tu sobotu mu asi nikdo z klubu na pohřbu nebyl...

[upravil dne 29/3/09 *jose_106*]

Odesláno

no ono asi něco na tom bude , pořádek musí byt . :bacha

Jak uz jsem psal , vime kde bydlí i kde pracuje , bude jen na něm jak se k tomu to postaví on, když ne , postavím se já. (kurnik nesnášim tyto chlapské řeči:D, zni to tak namachrovaně :D)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no ono asi něco na tom bude , pořádek musí byt . :bacha

Jak uz jsem psal , vime kde bydlí i kde pracuje , bude jen na něm jak se k tomu to postaví on, když ne , postavím se já. (kurnik nesnášim tyto chlapské řeči:D, zni to tak namachrovaně :D)

No když už máš ty adresy a panáček se k tomu nepostav čelem tak by se u něj dal udělat menší sraz:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...