Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele me sere muj svatek, je Petr 22.2. A pak Petr a Pavel tusim 28 6. A me to tatalne sere kdyz ten nebo ten den preju k svatku nejakemu Petrovi a on mi rekne ja dnes neslavim ale az ten dalsi den svatku. Tak jdi doprd..le kjetene.

A proto aby na mne lidi nebyli nasjany slavim oba dny svuj svatek. A Vubec mi to nevadi.

Sorry za odbocku.

Odesláno

Ne. Sedíme na volnočasovém fóru plném různých lidí s různými náladami a situacemi. Takže když mám zapotřebí peprnějšího výrazu, použiji jej..

Odesláno

a pak se nediv, že dostaneš banána :D

Valentín je importovaná kravina, která mě nechává naprosto chladným

MDŽ je u mě zprofanovaná krávovina, kdy se akorát chlastalo v práci, nic víc, nic míň

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Po roce tu máme opět 8. března, kdy se dříve slavil svátek žen MDŽ. Ženy si zaslouží od nás od mužů naší úctu a obdiv. A samozřejmě i kytičku;).

Odesláno

On je dneska nějakej svátek :myslim

Mě to připadá den jako každej jinej :D

Bez nich by ten život nebyl tak pěknej ,pestrej a jednoduchej,buďme rádi ,že je máme,když jí miluješ, není co řešit 

Odesláno z Samsung J 5

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Tak si to z podpisu smaž! Pravděpodobně obrázky, které jsi tam původně měl, již na serveru, kam odkazují odkazy v podpisu, nejsou.

EDIT už to za Tebe někdo udělal.

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest minimaxa
Odesláno

Včerejší Mezinárodní Den Žízně jsme poctivě oslavili :aut

Odesláno (upraveno)

jojo, bývalo dříve veselo na MDŽ, dnes se jen odsuzuje, že baby dostaly sadu mýdel a karafiáty, ale hlavně šlo o to, že se kolektiv sešel, pojedl, něco vypil, pak se někteří chlapi družili s některýma babama :), samozřejmě se vždycky našel někdo, co se zadarmo zpil pod obraz, ale většinou to byla fajna zábava, probralo se cokoliv s kýmkoliv..., dnes si bohužel nedovedu v práci něco podobného představit--odhaduju, že 90% osádky by tam ani nešlo, protože vzájemná nevraživost a závist je veliká :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...