Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

8.březen MDŽ


OK406

Recommended Posts

Dnes je 8.března. K tomu to datu připadá vcelku příjemná událost a to MDŽ ( Mezinárodní den žen). Dříve se tento ,,svátek\" velice a s chutí očekával a slavil v podnicích a závodech.

Přeji všem našim ,,pežoťačkám\" ale i našim drahým polovičkám, přítelkyním apod. vše nej :potlesk:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím nevím, ale toto je pěkná tradice a spojovat to s režimem (politikou) není zrovna právné. A nebo amezizovat různé sv. Valentýny, Santy a podobně to je lepší?? No nic, to je každého věc! I nu na ,,vesnici\" je to jiné než v Praze:myslim. Nejsem sám, kdo si připomene MDŽ a nebude to spojovat s minulostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Valentýn mi taky nic neříká, na Vánoce k nám chodí Ježíšek, v prosinci ještě Mikuláš s četrem - ostatní mezinárodní svátky čehokoli míjím v uctivém oblouku - jak jsem psal, nejsem stádní typ (a kytku manželce umím donést i jiný den - nejen jako omluvu, že jsem se ožral jako prase (bohužel právě s tím důvodem se ožrat mám MDŽ spojeno opravdu pevně - naštěstí \"jen\" od kolegů z práce, nikoli z vlastní rodiny).

[upravil dne 8/3/2009 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Medvěd

máš svoje zážitky a já Ti je neberu--určitě existovaly firmy,kde to byl důvod se hromadně ožrat !! Ale byly i firmy,kde se

poděkování ženám dalo udělat i bez alkoholu. Jen se mi nelíbí proklamované klišé--MDŽ--důvod se ožrat !!! Navíc,když

mi o té době přednášejí třicetiletí ,,historikové\'\' v televizi. Konec.:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zažil jsem mnoho oslav v socialistickém podniku, bylo celkem jedno, že se nazývaly MDŽ, Vánoční večírek, jakékoli narozeniny anebo úplně cokoli. Zúčastňovaly se všechny pracovnice i pracovníci a nevypadali znuděně ani donuceně - prostě se popilo, pokecalo, někdy i tancovalo a bylo fajn. Opravdu mohu potvrdit, že socialistický režim nás do pití a tancování nenutil. A měl jsem silný dojem, že kolegyním se to taky líbilo:mad:.

Věnovat jeden den ženám považuji za správné. Jestli si někdo vybere Svátek Matek (někdy koncem května), nebo MDŽ, anebo Valentýna, to už záleží na rozhodnutí. V Polsku se například drží i Svátek Dědečků a na druhý den Svátek Babiček, což považuji za velmi hezké.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli se tomu dá říkat slavení, ale každé MDŽ jsem blízkým ženám kupoval malou kytičku. Až do letoška a možná to letos bylo naposled. Během asi 2 minut, co jsem si vyzvedával v kvetinářství 3 objednané gerbery (či jak se to jmenovalo), mi někdo takhle vylepšil auto:

post-0-14109605181592_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

málem mě ranila mrtvice. Nějaký hovado s náklaďákem nebo dodávkou. Asi by ho ubylo, kdyby zastavil a zaplatilo se to z firmeního pov. ručení. Zítra jdem do servisu, nevydržel bych se na to koukat. Je to na straně u řidiče a koukat to by mě postupně při každým nastupování zabíjelo.

[upravil dne 8/3/09 kupák]

post-0-14109605181781_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...