Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já si myslím,. že se do 406ky holá nafta nedávala, pouze 1,9 TD 66 kW, pak 2,0 HDI (66 a 81 kW) a 2,2 HDI (HDI tuším do NEW modelu = 1999 a výš)

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Přesně tak, holý D ani náhodou - TD 1.9 66kW a 2.1 80kW a pak 2.0 HDi 66 i 80kW od roku 99 (i starej model, ale jen půl roku), a 2.2HDi od jakýho roku netuším

Na tu 2,1 TD jsem zapomněl - omlouvám se.

Odesláno

Ja myslim, ze ten 1.9D se do 406 opravdu daval. Uz jsem se s tim udajem na nekolik mistech setkal, akorat ze je to uz dlouho a nevim kde. :myslim

Napriklad mjauto.cz nebo i autobenex na ne nabizi nahradni dily! Kod motoru by mel byt DHW (55kw, 75HP).

[upravil dne 28.12.2008 Tornado]

Odesláno

To označení je SD - a motor je konstrukčně shodný s 1,9TD DHX, a jak bylo psáno výše, má turbo, jen nemá intercooler. Montoval se do 306, 406, Xsary a Xantie, a pak do řady aut mimo PSA. Když k tomu doplníte intercooler, a přeseřídíte dávku, dá se ten výkon o něco zvednout :)

Odesláno

... a to čerpadlo s regulací tam jde strčit třeba i ze staré 405 ;) jedno mám v regálu, když jsem ještě koukal po těhle autech, abych si to mohl vyměnit...

Odesláno

Zajímavé. U nás v bazaru jednou inzerovali na netu taky 406 1.9D a když jsme se tam jeli podívat, tak se zjistilo, že nefunguje turbo, tudíž to inzerovali bez něj :D

Odesláno

Teď mě tak napadá, že pokud je aktuální cena 33tKč za výše inzerované auto, není to špatná nabídka, pokud by to bylo ve slušném stavu (o čemž pochybuji).

Odesláno

nazdar. 1,9 D sa do 406 nedaval najslabsi motor bol 1,9TD 55kw. Aj tento motor ledva taha v 406-tke nie to hladky. Ja ma 1,9D v 306 a som rad ze to ide ale ide :-) V inzeratoch sa stretnete zo vselicim napr. Predam skodu octavia 1,9 Jtd alebo naposledy som vydel peugeot 407 2,4 tdi na www.mobile.de co je uplna blbost.

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jj taky si myslím že 406 1.9D je blbost,teda pokud tam někdo nezapoměl na T,ale nechci se hádat.....

Určitě nění. Někteří to tu již vysvětlili.;) A mají pravdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...