Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

TVL - tak tohle mi hlava nebere . . .  :myslim 

Ikdyž dnes jsem použil na zásobovacím dvoře svoji poslední samolepku "parkuji jak P. . a" , taky pěkný hňup. Dodávka zahozená šikmo u rampy pro dva náklaďáky. Byla tam když jsem přijel a byla tam i po 1,5 hodině, když jsem odjížděl. Tak jsem mu tu samolepku vylepil na sklo (pro radost ostatních řidičů) :mrk

Odesláno (upraveno)

Budoucnost na benzinkach...a to tam prosím jsou čtyři vyhtazrny místa a nevejdou se tam dva nabijeci..😁

IMG_20240718_192420407.thumb.jpg.ed66210ce36e07d47b1fedbe1ce4fe67.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení příspěvku
Odesláno (upraveno)
V 18. 7. 2024 at 20:21, Fruktis napsal:

Budoucnost na benzinkach...

To vypadá jak parking na Velká Dobrá :myslim

EDIT: Tak tam mají sraz parkovací exoti snad každý druhý den . . .  Takhle tam vykládám já 😉

Nepojmenovan.thumb.jpg.a78d4cfcc94e303e9c134b624fd879e4.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

tak a zacina parkovaci kreace maminek jdouci pro prvnacka do skoly :D
na moji obhajobu za tim stribrnym svistem zadne auto nebylo a ani neodjelo

male pozitivum teda je ze diky tomu jak stoji je moznost s trochou opatrnosti vyjet z prujezdu ktery by asi zadni casti vozu pri normalnim parkovani asi castecne zazdila

viber_image_2024-09-04_09-48-11-496.jpg

viber_image_2024-09-04_09-48-11-542.jpg

Odesláno

něco už zapomínám, ale na 100pro vím, že mě nikdo do školy a ze školy nevozil 😂

auto jsme měli asi od narození (Tudor), resp. nepamatuju dobu, že bychom auto neměli :roker

taky nevzpomínám, že by někdo nosil do školy nože, šikanu (dostal by po čuni okamžitě), joo, jednou dala spolužačka učitelce facku--bylo to něco nevídaného--pak jsme ji ani její rodinu už neviděli, někam se odstěhovali (možná byli odstěhováni)

Odesláno

@ozzy56@Pepito Moja skúsenosť je iná. Žiačik, ktorý v škole nemal pri sebe nožík "rybičku", niektorí aj väčšiu "duklu", nemohol cez veľkú prestávku hrať "bigač". Tak nejak sme volali súťaž v hádzaní nožíka do zeme.

Odesláno (upraveno)

dnes to pani povysila na vyssi uroven

EDIT: jelikoz je to maminka prvnaka myslim ze behem skolniho roku nebude nouze o podobne parkovaci kreace
normalne bych ji chtel videt jak parkuje doma nebo u obchodaku

458385641_26921450427468760_8043597187450525032_n.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
před 3 hodinami, Akoc napsal:

@ozzy56@Pepito Moja skúsenosť je iná. Žiačik, ktorý v škole nemal pri sebe nožík "rybičku", niektorí aj väčšiu "duklu", nemohol cez veľkú prestávku hrať "bigač". Tak nejak sme volali súťaž v hádzaní nožíka do zeme.

my jsme hráli před školou ,,čáru'' o peníze 😂, max. o koruny, desetníky..., a jeden musel hlídat ředitele, aby nás neviděl, bo za to rozdával ředitelskou důtku a to by byl doma mazec 😢, nože nee :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...