sitler Odesláno 31. srpen 2025 Odesláno 31. srpen 2025 spis nikdo nefoti , vcera jsem deal kureci palicky na bramborach s cibuli, vsechno pecene dohromady najednou v jednom pekaci. Minuly tyden jsem delala lososa a krevety pretim na dovolene pravidelne na grilu nejake steaky ci platky od kurete pres panenku, rostenou po hovezi , Ale nez se cokoliv vyblejsklo, talk se to radsi sezralo. Péťa, dýzl a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 trochu to ozivime vcera u nas nesla elektrina - lidi z cezu nebo jake instituce se rozhodly ze budou delat pripojky do zeme takze sem vytahnul grill, udelal brambory na plechu a sekanou v litinovem pekacku primo na grilu, potom jeden rychly hrnek teple vody tchyni na kafe a v tom zacalo prset a elektrina se zapnula ale zase nebudem s obedem cekat do deste ne dnes to dojizdim tak alespon jednu ilustracni Radek Hurvajz, regius, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 25. září 2025 Odesláno 25. září 2025 Sice to není o vaření, ale jídlo to je a velmi dobré. Uzený losos Marinovaný uzený losos Uzený halibut (ten byl nejlepší) pavelu96, Milan+ a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. září 2025 Odesláno 25. září 2025 Takhle na první pohled to vypadá jako kůže z vepřové pečeně, z bůčku nebo z kolínka Hafity a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 25. září 2025 Odesláno 25. září 2025 A to by také nemuselo být vůbec špatné Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 25. září 2025 Odesláno 25. září 2025 před 4 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Takhle na první pohled to vypadá jako kůže z vepřové pečeně, z bůčku nebo z kolínka Na první pohled mně napadlo to samý.... Takže nakonec ne čuník a la losos, ale losos a la čuník.... Milan+, MotoMoto a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 Tak dnes přijela mladší dcerka,tak se se starší pustily do tataráku,ještě mi zbylo na snídani . Topinky já jen z kontaktního grilu, mastné z pánve cítím ještě další den. ozzy56 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 tatarák miluju, ale topinky musejí být postaru na pánvi a s česnekem dýzl ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 tatarak sem zacal az par let zpet, nevyhledavam ho ale kdyz je moznost dam si a topinky ja si myslim ze to je spis o cesneku nez o tom jak jsou delane Citovat
sitler Odesláno 4. prosinec 2025 Odesláno 4. prosinec 2025 před 50 minutami, Milan+ napsal: Topinky já jen z kontaktního grilu, mastné z pánve cítím ještě další den. taky davam prenost topinkam nasucho. Po mastnych na oleji je mi dost dlouho tezko RichVa ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 před 11 hodinami, sitler napsal: taky davam prenost topinkam nasucho. Po mastnych na oleji je mi dost dlouho tezko Ono na oleji topinky ? To chce výhradně olej z vepřovice sádelné, pěstované v chlívku!! Na sádle jsou minimálně o level výše! Ale dělám dle toho co na nich bude, nasucho na pánvi-nasucho v topinkovači nebo na sádle. Jinak jak je výše psáno-Nefotí se-mám nafoceno, ale spíše pracnost jak se současného mobilu dostat do PC. Digifoťák se nejak potento-dám nové baterky, zapnu a jen naběhne displej a zvolím co chci a prý je vybité a chcípne. zkoušel jsem doporučované z manuálu k němu, obyčejné... NIC ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 (upraveno) Tak jsem si da práci a našel potřebné a ... zde jsou výsledky. Nedávno vařený hospodský guláš z kližky, jen cibuli jsem restoval cca hodinu, ale stálo to za to!! Něco jako hamburská kýta a bratislavská a poslední pak ještě špízy z plechu-jednodušší varianta-nenapichuje se na špejli nebo špízovou jehlu. A dnes jsem dělal pizu dle sebe (těsto koupené) rybočky nikoliv ančovičky,kečup s česnekem plátky šunky zasypáné 30 eidamem a Žirovnickým balsýrem. toto jsem nestihnul vyfotit Upraveno 5. prosinec 2025 uživatelem dýzl doplnění textu Milan+, ozzy56, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2025 Odesláno 5. prosinec 2025 před 17 hodinami, sitler napsal: taky davam prenost topinkam nasucho. Po mastnych na oleji je mi dost dlouho tezko topinky jedině na sádle a nechat odkapat , mám to od doktorů zakázané, ale je to silnější než já, je mi pak taky těžko a někdy se přidá i žáha, ale zas tatarák máme cca 2x ročně , a na něco člověk umřít musí Milan+ a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 6. prosinec 2025 Odesláno 6. prosinec 2025 Sádlo se škvarkama si dávám do vaječné míchanice a těsně před koncem ještě trochu 30% smetanu pro zjemnění chuti. ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 6. prosinec 2025 Odesláno 6. prosinec 2025 @Milan+ : zkouším si to představit.... To musí bejt žrádlo Akorát bych asi měl obavu co na to zažívací trakt, zejména jeho závěrečná etapa.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. prosinec 2025 Odesláno 6. prosinec 2025 @Hafity Zkus to,je to fakt dobrý, smetany tak max. polévkovou lžíci. dýzl ohodnotil 1 Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 Nie ja, ale moja manželka, vari takuto kapustnicu. Každoročná rodinna predvianočná... RichVa, regius, Hafity a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Milan+ Odesláno 22. prosinec 2025 Odesláno 22. prosinec 2025 (upraveno) Teď jsem oškrábal či oloupal brambory na br.salát. A k zdravé stravě do postele toto. Upraveno 23. prosinec 2025 uživatelem Milan+ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. leden Odesláno 22. leden Nenacházím slušných slov Tohle se nedělá Milan+, MotoMoto, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.