Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spis nikdo nefoti :D  , vcera jsem deal kureci palicky na bramborach s cibuli, vsechno pecene dohromady najednou v jednom pekaci. Minuly tyden jsem delala lososa a krevety pretim na dovolene pravidelne na grilu nejake steaky ci platky od kurete pres panenku, rostenou po hovezi :D  , Ale nez se cokoliv vyblejsklo, talk se to radsi sezralo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

trochu to ozivime 
vcera u nas nesla elektrina - lidi z cezu nebo jake instituce se rozhodly ze budou delat pripojky do zeme 
takze sem vytahnul grill, udelal brambory na plechu a sekanou v litinovem pekacku primo na grilu, potom jeden rychly hrnek teple vody tchyni na kafe a v tom zacalo prset a elektrina se zapnula :D
ale zase nebudem s obedem cekat do deste ne :D 
dnes to dojizdim tak alespon jednu ilustracni 

Obrázek WhatsApp, 2025-09-11 v 11.35.11_9780e7e0.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
před 4 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Takhle na první pohled to vypadá jako kůže z vepřové pečeně, z bůčku nebo z kolínka 😃

Na první pohled mně napadlo to samý.... :roker  Takže nakonec ne čuník a la losos, ale losos a la čuník.... :aut

• O 2 měsíce později...
Odesláno
před 50 minutami, Milan+ napsal:

Topinky já jen z kontaktního grilu, mastné z pánve cítím ještě další den.

taky davam prenost topinkam nasucho. Po mastnych na oleji je mi dost dlouho tezko  😕 

Odesláno
před 11 hodinami, sitler napsal:

taky davam prenost topinkam nasucho. Po mastnych na oleji je mi dost dlouho tezko  😕 

Ono na oleji topinky ? To chce výhradně olej z vepřovice sádelné, pěstované v chlívku!! Na  sádle jsou minimálně o level výše! Ale dělám dle toho co na nich bude, nasucho na pánvi-nasucho v  topinkovači nebo na sádle.

Jinak jak je výše psáno-Nefotí se-mám nafoceno, ale spíše pracnost jak se současného mobilu dostat do PC.  Digifoťák se nejak potento-dám nové baterky, zapnu  a jen naběhne displej a zvolím co chci a prý je vybité a chcípne. zkoušel jsem doporučované  z manuálu k němu, obyčejné... NIC 

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si da práci a našel potřebné a ... zde jsou výsledky. Nedávno vařený hospodský guláš z kližky, jen cibuli jsem restoval cca hodinu, ale stálo to za to!! Něco jako hamburská kýta a bratislavská  a poslední pak ještě špízy z plechu-jednodušší varianta-nenapichuje se na špejli nebo špízovou jehlu. A dnes jsem dělal pizu dle sebe (těsto koupené) rybočky nikoliv ančovičky,kečup s česnekem plátky šunky zasypáné 30 eidamem a Žirovnickým balsýrem. toto jsem nestihnul vyfotit

hospodský guláš z kližky 1.jpg

IMG_20250122_124008.jpg

IMG_20241022_114805.jpg

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění textu
Odesláno
před 17 hodinami, sitler napsal:

topinky jedině na sádle a nechat odkapat 👍, mám to od doktorů zakázané, ale je to silnější než já, je mi pak taky těžko a někdy se přidá i žáha, ale zas tatarák máme cca 2x ročně , a na něco člověk umřít musí 🤠

• O 3 týdny později...
  • O 5 týdnů později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...