MotoMoto Odesláno 3. květen 2023 Odesláno 3. květen 2023 Tak zase trochu zdravého, těstoviny a mušle na bylinkách. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2023 Odesláno 4. květen 2023 Jak se to jí, to musí strašně chroupat, ne? Hafity, MotoMoto a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 Poslušně hlásím, že na WC vše v pořádku. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 5. květen 2023 Odesláno 5. květen 2023 Další dobrota na grilu Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 5. květen 2023 Autor Odesláno 5. květen 2023 @MotoMoto tak jako todle fakt zrovna není moje gusto Nikdy sem to nejedl,stačí když to vidím na talíři ale proti gustu....... Pepito ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 A to je právě o tom, nejedl, ale není to moje gusto. Je to jedno z nejlepších jídel. Rozhodně lepší než pekáčové výpeky. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 Moje gusto to také není. Kdysi jsem si to dal v Chorvatsku a moc masa na tom není. To si raději dám grilované kuře. MotoMoto a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 (upraveno) Před hodinou, MotoMoto napsal: ..,....Rozhodně lepší než pekáčové výpeky. Tak to zase prrrr Takovej šťavnatej rosolovitej výpek z kuřete, to máloco dokáže překonat Upraveno 6. květen 2023 uživatelem Medvěd vendelinek, dýzl a Pepito ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 @Medvěd To snad ani nejde, co chceš na kuřeti vypékat? Tam žádný tuk není. Citovat
Medvěd Odesláno 6. květen 2023 Odesláno 6. květen 2023 (upraveno) Je vidět, že málo znáš Fakt jsi nikdy neviděl v pekáči u kuřete cca 5 mm silnou vrstvu rosolovitého a velice dobrého výpeku? Dopobručuju ochutnat - třeba jen tak s chlebem To, co v pekáči po vyjmutí kuřete zbyde dáš zchladit do ledničky a večer pěkně spořádáš s chlebem Upraveno 6. květen 2023 uživatelem Medvěd vendelinek, MotoMoto, dýzl a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MotoMoto Odesláno 7. květen 2023 Odesláno 7. květen 2023 Tak dnes oběd méně zdravý, ale pozor, to není tatarka, ale kysaná smetana s bylinkami. Jinak opečené brambory a kučecí stehno, vykoštěné. @Medvěd to je jen podlité vodou, protože kde by se tam tohle vzalo. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2023 Odesláno 7. květen 2023 (upraveno) Tak když se peče kuře, je úplně normální ho podlít - a to u nás doma děláme běžně vodou, někdy ale i černým pivem. No a z oné tekutiny + šťávy z kuřete pak získáme onen mňamózní výpek, o kterém si tu už tak dlouho píšeme. Upraveno 7. květen 2023 uživatelem Medvěd Pepito, vendelinek, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 8. květen 2023 Odesláno 8. květen 2023 Tak to jo, jenže to já neznám, my kuře neničíme nějakou vodou nebo pivem. Tak to pak chápu, že neznám slovo výpek z kuřete. Citovat
MotoMoto Odesláno 8. květen 2023 Odesláno 8. květen 2023 Tak dnes to bylo obzvlášť vypečené. Plněné žampiony Porto Bello s modrým plísňovým sýrem s Iberijským špekem grilované na dřevěném uhlí, společně s veprovou kotletou, krkovičkou, kuřecím prsem a vykoštěným stehnem. To je tak když každý z rodiny jí něco jiného. A k tomu upečené bagetky. Bylo to suprové a moc dobré. BubakGS, Hafity, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. květen 2023 Odesláno 12. květen 2023 Když je sladký, tak těžko odolávám Péťa, Milan+, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2023 Autor Odesláno 21. květen 2023 Dneska jsem vyrobil z vepřové kotlety roládu,bram kaše a okurek Péťa, MotoMoto a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
MotoMoto Odesláno 22. květen 2023 Odesláno 22. květen 2023 Grilované kachní prsa na ledovém salátu a rajčatech s balsamico octem. Výborné Hafity, regius, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
vendelinek Odesláno 31. květen 2023 Autor Odesláno 31. květen 2023 Včera jsem dostal chuť na něco kuřecího Naložil jsem si pár plátků pokrájených na menší kousky a dneska usmažil na způsob číny,s rýží a okurkem Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 1. červen 2023 Odesláno 1. červen 2023 (upraveno) čas letní, čas grilování Pečlivému pozorovateli neujde v pozadí vyčnívající roxor a základy nového velkého zděného grilu s udírnou. Už teď je na co se těšit. Upraveno 1. červen 2023 uživatelem MotoMoto regius, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.