Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A to je právě o tom, nejedl, ale není to moje gusto. Je to jedno z nejlepších jídel. Rozhodně lepší než pekáčové výpeky.😁

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, MotoMoto napsal:

..,....Rozhodně lepší než pekáčové výpeky.😁

Tak to zase prrrr

Takovej šťavnatej rosolovitej výpek z kuřete, to máloco dokáže překonat 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Je vidět, že málo znáš

Fakt jsi nikdy neviděl v pekáči u kuřete cca 5 mm silnou vrstvu rosolovitého a velice dobrého výpeku? Dopobručuju ochutnat - třeba jen tak s chlebem 

pecene-kure-825-677-508-nw.jpg

To, co v pekáči po vyjmutí kuřete zbyde dáš zchladit do ledničky a večer pěkně spořádáš s chlebem

Odesláno

Tak dnes oběd méně zdravý, ale pozor, to není tatarka, ale kysaná smetana s bylinkami. Jinak opečené brambory a kučecí stehno, vykoštěné.

@Medvěd to je jen podlité vodou, protože kde by se tam tohle vzalo.

20230507_131413.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak když se peče kuře, je úplně normální ho podlít - a to u nás doma děláme běžně vodou, někdy ale i černým pivem. No a z oné tekutiny + šťávy z kuřete pak získáme onen mňamózní výpek, o kterém si tu už tak dlouho píšeme.

😃😃😃

Odesláno

Tak to jo, jenže to já neznám, my kuře neničíme nějakou vodou nebo pivem. Tak to pak chápu, že neznám slovo výpek z kuřete.

Odesláno

Tak dnes to bylo obzvlášť vypečené. Plněné žampiony Porto Bello s modrým plísňovým sýrem s Iberijským špekem grilované na dřevěném uhlí, společně s veprovou kotletou, krkovičkou, kuřecím prsem a vykoštěným stehnem. To je tak když každý z rodiny jí něco jiného. A k tomu upečené bagetky. Bylo to suprové a moc dobré.

20230508_165820.jpg

20230508_164933.jpg

20230508_155412.jpg

20230508_154622.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Včera jsem dostal chuť na něco kuřecího 😀

Naložil jsem si pár plátků pokrájených na menší kousky a dneska usmažil na způsob číny,s rýží a okurkem 😋

IMG_20230531_101257.jpg

Odesláno (upraveno)

čas letní, čas grilování

Obrázek WhatsApp, 2023-05-31 v 18.57.36.jpg

Obrázek WhatsApp, 2023-05-31 v 18.57.42.jpg

Pečlivému pozorovateli neujde v pozadí vyčnívající roxor a základy nového velkého zděného grilu s udírnou. Už teď je na co se těšit.

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...