Trundik Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Zdravím, budu kupovat nové letní pneu a vzhledem k tomu, že jsem našetřil trochu penízků tak si chci koupit nové gumy. Vzhledem k tomu, že moje dosavadní jízdní zkušenosti jsou pouze na barumkách, se kterými nemám dobré zkušenosti (zejména na mokru) chtěl bych se na tomto místě pozeptat, jaké kdo máte zkušenosti a to z hlediska výdrže pneumatiky, jízdního komfortu, hluku, stability, brzdné dráhy atd. atd. Děkuji Vám všem za Vaše názory. Citovat
Kamil Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Já mám čtvrtou sezónu Good Year Eagle Ventura a naprostá spokojenost. Super drží na vodě. Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 V zimě jsem koupil nové VREDESTEINY a spokojenost, tak jsem teď koupil i letňáky se směrovým dezénem od stejné firmy za cca 2200/ks . Tak uvidíme, jak se budou chovat Citovat
Toast Odesláno 21. duben 2004 Odesláno 21. duben 2004 Koupil jsem \"Continental SuperContact\", co na ne obouvaj octavky a jsou dost drahy a hlucny, vrele nedoporucuju. Ted jsem jel autem na Barum Bravuris a jsou perfektni, ticho a auto jede jako po kolejich i na vode. Daj se koupit pres web Barum za cca 2000. (195/65/R15 91H) Citovat
Kik Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Jezdim na Bridgestonech a nemůžu si stěžovat Citovat
vix Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 heledte, jaky je rozdil mezi Firestone/Bridgestone ? Krome toho, ze ty Firestonky jsou na kusu o cca 500 Kc levnejsi Citovat
Kik Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Mám dojem, že je to jeden koncern Firestone/Bridgestone - patří to snad Amíkům, ale Firestone je v Usákově a Bridgestone v Japonsku, nebo tak nějak, nevim přesně ... tydlety mezikoncernový propletence sou šílený ... Citovat
Sepp Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Jezdim na DUNLOP SP SPORT 200E. Rozhodne si nemuzu /ani nechci/ stezovat. :D:D Citovat
Driver Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Měl bych na prodej sadu letních pneu Michelin MXT Green 165/70 R13, vzorek 4-5 mm, za celou sadu 1600,- Kdo by měl zájem, tak na 777/727586. Citovat
Ladis Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Mám velice dobrou zkušenost s GOOD YEAR GT2. Drží stopu, na vodě se zdají být jisté a když je geometrie OK, tak si jenom ševelí. Mají se zdá i dobrý dojezd. Známej na nic nalítal 90 000 km. Vírobci asi vědí, proč je dávají k novému autu. Při brždění se dlouho drží asfaltu a když se utrhnou, tak nenadělají moc kravílu. Pár maníků do mně málem vlítlo, s A4 a podobnejma pekáčema. Spíš bych to asi připsal momentu překvapení, než pneumatikám. Momentálně brousím Obnova Brno Taky se valí vpřed, sem tam nějaká ta bublina na bočnici. Velice rozšířená značka. (ekonomické hledisko) Citovat
rimmer Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Michelinky taky super, mechanik z pneuservisu rikal, ze prej vydrzi skoro nejdyl z pneumatik Citovat
sipka Odesláno 22. duben 2004 Odesláno 22. duben 2004 Můžu ti kdyžtak sehnat nový gumy se zárukou za nižší cenu. Kdyžtak se ozvy na sipka@trinnity.cz. Jinak letní mám Firestone a nestěžuju si. Citovat
k.malik Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 To jsou same Firestone, GOOD YEAR, Continental a Michelin. Ja jsem na P605 koupil v akci Hankook(195/60 R15) a zasl jsem jak jsou tiche, nesjizdi se a ve 180satce sedi jako das. Zatim porad pri startu bez cmoudiku Citovat
vix Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 k.malik : estli to nebude tim, ze je delaji vsechny v jedne tovarne. Estli to nebude taky tim, ze na konci linky sedi nejaka zenska, ktera rozhoduje, jestli to bude Michelin, Goodyear, Barum, Continental... ci co jineho. Citovat
k.malik Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 Ehehe tak to bude asi ono, neznas jmeno te zenske? Citovat
Davy Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 No vcera byly v TV cerne ovce, a delali test pneumatik a vyhral nejakej CONTINENTAL...... bohuzel nevim jakej ale mam to doma napsany tak dam v pondeli vedet......... Citovat
Pietro Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 Zdarbuh, tak já tam pánové mám obutý už od prodávajícího nějaký obruče od Nokie. Ani jsem tomu nemoh uvěřit , když jsem to porpvé viděl, do tý doby jsem netušil, že Nokia dělá taky pryžový obruče na auta. I když je to nějaký typ pro rychlosti nad 220 a celkem spokojenost, i když asi brzy půjdou pod kytky. Ty na předku začaly nedávno házet, asi kvůli nějaký bouli nebo zpuchření, nevím. Prohodil jsem je za ty zadní a dobrý. Next budou asi Bravuris, mám s nima dobrou zkušenost z Mazdy. Zdarec Citovat
Dress Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 Nokian, ty jsou docela známý... http://www.nokian.cz/ [Editován dne 23/4/04 Dress] [Editován dne 23/4/04 Dress] Citovat
TB Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 V létě jezdím na starých Michelinkách. Jsou tiché a při brždění se jen tak neutrhnou. Hlavně mě překvapilo při přezouvání po zimě, že oproti jiným novým gumám pořebují minimum závaží na vyvážení (5-15 g). Na zimu jezdím gumy značky Kleber, které mi doporučil známý v pneuservisu a protože jezdím v Krkonoších, tak žasnu co ta guma umí na sněhu, protože řetězy už vozím jen z principu. Předtím jsem jezdil na Barum Polaris a už bych je na zimu na auto nedal. Jezdím P 309 Graffik, ročně cca 20 tis. km. Citovat
Gotrek Odesláno 23. duben 2004 Odesláno 23. duben 2004 A dá se z toho alespoň telefonovat? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.