Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

budu kupovat nové letní pneu a vzhledem k tomu, že jsem našetřil trochu penízků tak si chci koupit nové gumy. Vzhledem k tomu, že moje dosavadní jízdní zkušenosti jsou pouze na barumkách, se kterými nemám dobré zkušenosti (zejména na mokru) chtěl bych se na tomto místě pozeptat, jaké kdo máte zkušenosti a to z hlediska výdrže pneumatiky, jízdního komfortu, hluku, stability, brzdné dráhy atd. atd. Děkuji Vám všem za Vaše názory.

Odesláno

V zimě jsem koupil nové VREDESTEINY a spokojenost, tak jsem teď koupil i letňáky se směrovým dezénem od stejné firmy za cca 2200/ks . Tak uvidíme, jak se budou chovat

Odesláno

Koupil jsem \"Continental SuperContact\", co na ne obouvaj octavky a jsou dost drahy a hlucny, vrele nedoporucuju.

Ted jsem jel autem na Barum Bravuris a jsou perfektni, ticho a auto jede jako po kolejich i na vode. Daj se koupit pres web Barum za cca 2000. (195/65/R15 91H)

Odesláno

Mám dojem, že je to jeden koncern Firestone/Bridgestone - patří to snad Amíkům, ale Firestone je v Usákově a Bridgestone v Japonsku, nebo tak nějak, nevim přesně ... tydlety mezikoncernový propletence sou šílený ... :o

Odesláno

Mám velice dobrou zkušenost s GOOD YEAR GT2. Drží stopu, na vodě se zdají být jisté a když je geometrie OK, tak si jenom ševelí. Mají se zdá i dobrý dojezd. Známej na nic nalítal 90 000 km.

Vírobci asi vědí, proč je dávají k novému autu.

Při brždění se dlouho drží asfaltu a když se utrhnou, tak nenadělají moc kravílu. Pár maníků do mně málem vlítlo, s A4 a podobnejma pekáčema. Spíš bych to asi připsal momentu překvapení, než pneumatikám.

Momentálně brousím Obnova Brno :) Taky se valí vpřed, sem tam nějaká ta bublina na bočnici. Velice rozšířená značka. (ekonomické hledisko)

Odesláno

To jsou same Firestone, GOOD YEAR, Continental a Michelin. Ja jsem na P605 koupil v akci Hankook(195/60 R15) a zasl jsem jak jsou tiche, nesjizdi se a ve 180satce sedi jako das. :papa

Zatim porad pri startu bez cmoudiku

Odesláno

k.malik : estli to nebude tim, ze je delaji vsechny v jedne tovarne. Estli to nebude taky tim, ze na konci linky sedi nejaka zenska, ktera rozhoduje, jestli to bude Michelin, Goodyear, Barum, Continental... ci co jineho.

Odesláno

No vcera byly v TV cerne ovce, a delali test pneumatik a vyhral nejakej CONTINENTAL...... bohuzel nevim jakej ale mam to doma napsany tak dam v pondeli vedet.........:papa

Odesláno

Zdarbuh, tak já tam pánové mám obutý už od prodávajícího nějaký obruče od Nokie. Ani jsem tomu nemoh uvěřit , když jsem to porpvé viděl, do tý doby jsem netušil, že Nokia dělá taky pryžový obruče na auta. I když je to nějaký typ pro rychlosti nad 220 a celkem spokojenost, i když asi brzy půjdou pod kytky. Ty na předku začaly nedávno házet, asi kvůli nějaký bouli nebo zpuchření, nevím. Prohodil jsem je za ty zadní a dobrý. Next budou asi Bravuris, mám s nima dobrou zkušenost z Mazdy. Zdarec

Odesláno

V létě jezdím na starých Michelinkách. Jsou tiché a při brždění se jen tak neutrhnou. Hlavně mě překvapilo při přezouvání po zimě, že oproti jiným novým gumám pořebují minimum závaží na vyvážení (5-15 g). Na zimu jezdím gumy značky Kleber, které mi doporučil známý v pneuservisu a protože jezdím v Krkonoších, tak žasnu co ta guma umí na sněhu, protože řetězy už vozím jen z principu. Předtím jsem jezdil na Barum Polaris a už bych je na zimu na auto nedal. Jezdím P 309 Graffik, ročně cca 20 tis. km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...