Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

512_tn_4.jpg

512_tn_5.jpg

512_tn_6.jpg

A je to! Eště nainstalovat couvací kanerku do zadního nárazníku, pozdějc někam schovat nějaký 1 dinový DVD, a laškuju s GPS z nějakejch trosek z no?áku, ale se uvidí....

Odesláno

To Petr605: čéče, ani se nehne! Ono to bude tak trochu tim, že clona nabyla po obvodu tim čalouněnim a krom magnetu se opírá o stropní konzolku. Sem to ráno testoval cestou do roboty a v zástavbě ye příjem někdy dost na pyel - hodně odrazů a interferencí, ale jaxe vysmahne na volnější plácek, tak ye to v poho. Budu muset nějak vyšpekulovat anténu, páč to momentálně vysí na standartní autoanténě a co sem slyšel, tak se telka řeší nějakejma diferenciálníma anténama, ale nehodlám mít kvůli tomu v každým rohu střechy byč. Bych vypadal yak měřící kárka od Eurotélu...:D:D:D

Odesláno

Smekam...takove kutilstvi je dotazeno uz asi do max. podoby :) To auto nabylo tim skoro 2x vetsi hodnotu:) A to podsviceni..proste parada..cumim na to jak vyvaleny :o:o:o

Odesláno

Moooooooc velka pochvala opravdu moc pěkny ale ulitám na tom podsvícení apropo nějake info o tom jak se ti to povedlo jelikožjsem dělal předběžnou analýzu a zjistil jsem že na přistrojích je nalisovaná či jinak přismahnutá barevná hmota a v kombinaci s barevným podsvícením (diody či něco takového) by zřejmě vznikaly barevné kombinace asi né zrovna lahodíci oko tak Šikulům zdar a dik za případné info.:papa

Odesláno

Přístrojovka se řešila už dávno, je to sekci \"tuning\", téma \"red lighting\", nebo tak nějak. Dokonce snad i s lepší fotkou (nebo ta byla v témátku \"výměna palubky...\", už nevim...).

Odesláno

Fotky už asi dávno nebudou aktuální, ale popis zůstal nezměněn. Byl to elaborát na A4 a něchce se mi to znova psát, tak v krátkosti: červená na ciferníkách beyt musí právě kvůli tomu oranžovýmu podtisku. Modrá na ručkách je řešená nasvícením světlovodů modreyma LED a z ruček je odsmirkovaná původní oranžáda a přelíznutý zespoda bílou barvou. Práce tak na den pokud má člověk vše potřebný na stole a Oddieho s rezervníma budikama za rohem... :D:D:D

Odesláno

V noci to musí vypadat jako UFO. No ještě si na celý auto udělej opláštění jako měl batman. Nenechavců v tomto státě není zrovna málo. Aby ti pak nezbyly klíčky od auta na věšáku.;)

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

V noci to musí vypadat jako UFO. No ještě si na celý auto udělej opláštění jako měl batman. Nenechavců v tomto státě není zrovna málo. Aby ti pak nezbyly klíčky od auta na věšáku.;)

To Hicsovi nevadí, vždy? tu nedávno psal, že půjčuje auta čórkařům... :D :D :D :D :D

Odesláno

Velice zajímavá věcička.

Sice kvituji její využívání v běžném provozu, kdy mně málem smetl jedem medvět, kdy jeho majitel s velikým zlatým řetezem kolem krku a spoustou prstenů za sledování podobného krámu na palubovce a očima ne v provozu ale na obrazovce. Pěknej trouba.

Ale jako kutilské dílo je to velice pěkné.

Mám ještě zlepšovák, převzatý od kámoče.

Náklady do 50 Kč a veliký efekt.

Ke každému sedadlu točenou šňuru od telefonu a na konci otvírák :)

Nejhorší je, když se strhne v autě hádka o otvírák :)

Tak přeji ostrý obraz, čistý zvuk a zvišující se poplatky za TV a rozhlas.

Odesláno

To Grotek: No to teda Hicsovi vadí!:D:D:D Obrečel sem ho yak želva, ale to nebylo zdaleka takhle vylepšený.

Stát se mi to s timhle, tak toho xindla na fleku přivážu na tažný lano a obkroužim s mim Tesko....

To Ladis. V zásadě souhlasim. Po dvouch jízdách po Práglu je víc než jasný, že je to použitelný jen v zácpě, páč jaxe jede, tak přeztože je display v podstatě v ose pohledu na vozovku, tak chvíli trvá přeostřit bulvy z půl metru na vozovku před autem a i malá chvilka je někdy rozhodující, tudíž za jízdy v žádným případě. Spíš to začínám brát jako zajímavost bez zásadního významu. Až dodělám couvací kamču, tak to bude jiná...

Jinak votvítrák ma šnůrce je good idea, ale benga by z toho byli asi stějně fijalový jako z tý telky... :D:D:D

A propo, sem zvědav, co mi na to řeknou, až mě někde stopnou....:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...