Hics Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 A je to! Eště nainstalovat couvací kanerku do zadního nárazníku, pozdějc někam schovat nějaký 1 dinový DVD, a laškuju s GPS z nějakejch trosek z no?áku, ale se uvidí.... Citovat
impact Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 ty vole! fakt nemám co bych dodal... holt kdo umí, ten umí... Citovat
k.malik Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 No neni co dodat, proste PEKNE Zatim staci, ze mi Pazout jezdi Citovat
VP605 Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Je to fantazie. Hoď sem návod a fotky, Třeba k Petrovi605. Umíš. Citovat
Petr605 Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 To Hics: Sikulka! A nepada? Udrzi to ten magnet ve vodorovne poloze? Citovat
Gotrek Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Je to úžasný... No jo, kdo umí, ten umí a kdo neumí tak Citovat
Hics Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 To Petr605: čéče, ani se nehne! Ono to bude tak trochu tim, že clona nabyla po obvodu tim čalouněnim a krom magnetu se opírá o stropní konzolku. Sem to ráno testoval cestou do roboty a v zástavbě ye příjem někdy dost na pyel - hodně odrazů a interferencí, ale jaxe vysmahne na volnější plácek, tak ye to v poho. Budu muset nějak vyšpekulovat anténu, páč to momentálně vysí na standartní autoanténě a co sem slyšel, tak se telka řeší nějakejma diferenciálníma anténama, ale nehodlám mít kvůli tomu v každým rohu střechy byč. Bych vypadal yak měřící kárka od Eurotélu...:D:D Citovat
rimmer Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Smekam...takove kutilstvi je dotazeno uz asi do max. podoby To auto nabylo tim skoro 2x vetsi hodnotu:) A to podsviceni..proste parada..cumim na to jak vyvaleny :o:o Citovat
Toman Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Hisc je proste PAN Hics... klanim se az k zemi. Citovat
tuner Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Moooooooc velka pochvala opravdu moc pěkny ale ulitám na tom podsvícení apropo nějake info o tom jak se ti to povedlo jelikožjsem dělal předběžnou analýzu a zjistil jsem že na přistrojích je nalisovaná či jinak přismahnutá barevná hmota a v kombinaci s barevným podsvícením (diody či něco takového) by zřejmě vznikaly barevné kombinace asi né zrovna lahodíci oko tak Šikulům zdar a dik za případné info. Citovat
oddie Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Přístrojovka se řešila už dávno, je to sekci \"tuning\", téma \"red lighting\", nebo tak nějak. Dokonce snad i s lepší fotkou (nebo ta byla v témátku \"výměna palubky...\", už nevim...). Citovat
Hics Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 Fotky už asi dávno nebudou aktuální, ale popis zůstal nezměněn. Byl to elaborát na A4 a něchce se mi to znova psát, tak v krátkosti: červená na ciferníkách beyt musí právě kvůli tomu oranžovýmu podtisku. Modrá na ručkách je řešená nasvícením světlovodů modreyma LED a z ruček je odsmirkovaná původní oranžáda a přelíznutý zespoda bílou barvou. Práce tak na den pokud má člověk vše potřebný na stole a Oddieho s rezervníma budikama za rohem... :D:D Citovat
Dave_k Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 V noci to musí vypadat jako UFO. No ještě si na celý auto udělej opláštění jako měl batman. Nenechavců v tomto státě není zrovna málo. Aby ti pak nezbyly klíčky od auta na věšáku. Citovat
Sepp Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Tak to tedy smekam - tak tohle je ukazka rceni \"zlate ceske rucicky\" Rad bych to videl i na vlastni oci Citovat
Majkl Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Tak to vypadá Hicksi,že už máš to stínítko vočalouněný cóó? Citovat
Gotrek Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Napsán autorem Dave_k V noci to musí vypadat jako UFO. No ještě si na celý auto udělej opláštění jako měl batman. Nenechavců v tomto státě není zrovna málo. Aby ti pak nezbyly klíčky od auta na věšáku. To Hicsovi nevadí, vždy? tu nedávno psal, že půjčuje auta čórkařům... :D :D Citovat
Ladis Odesláno 8. duben 2004 Odesláno 8. duben 2004 Velice zajímavá věcička. Sice kvituji její využívání v běžném provozu, kdy mně málem smetl jedem medvět, kdy jeho majitel s velikým zlatým řetezem kolem krku a spoustou prstenů za sledování podobného krámu na palubovce a očima ne v provozu ale na obrazovce. Pěknej trouba. Ale jako kutilské dílo je to velice pěkné. Mám ještě zlepšovák, převzatý od kámoče. Náklady do 50 Kč a veliký efekt. Ke každému sedadlu točenou šňuru od telefonu a na konci otvírák Nejhorší je, když se strhne v autě hádka o otvírák Tak přeji ostrý obraz, čistý zvuk a zvišující se poplatky za TV a rozhlas. Citovat
Hics Odesláno 8. duben 2004 Autor Odesláno 8. duben 2004 To Grotek: No to teda Hicsovi vadí!:D:D Obrečel sem ho yak želva, ale to nebylo zdaleka takhle vylepšený. Stát se mi to s timhle, tak toho xindla na fleku přivážu na tažný lano a obkroužim s mim Tesko.... To Ladis. V zásadě souhlasim. Po dvouch jízdách po Práglu je víc než jasný, že je to použitelný jen v zácpě, páč jaxe jede, tak přeztože je display v podstatě v ose pohledu na vozovku, tak chvíli trvá přeostřit bulvy z půl metru na vozovku před autem a i malá chvilka je někdy rozhodující, tudíž za jízdy v žádným případě. Spíš to začínám brát jako zajímavost bez zásadního významu. Až dodělám couvací kamču, tak to bude jiná... Jinak votvítrák ma šnůrce je good idea, ale benga by z toho byli asi stějně fijalový jako z tý telky... :D:D A propo, sem zvědav, co mi na to řeknou, až mě někde stopnou....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.