Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

já vytáhnu od loňska byly použity jen jednu zimu,takže jen pak přehodit,koupit zbytek jako škrabku a něco do ostřikovačů

Odesláno

Já jsem ze skříně vytáhnul kulicha a rukavice, ještě musím najít zimní boty. A budu také připraven.... ale jak píše oddie chce to i kvalitní a dobrou nemrznoucí tekutinu do bříška :D

Odesláno

Přeměřil jsem gumy a zjistil že mám 4 mm:nevim Od kdy platí ten zákon že zimáky musí mít minimálně 4mm?

A připravuju si pomalu na zimu druhej nárazník.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Pata proc plnou ? to snad neni jak u auta s cerpadlem zy by ti vychlo lozisko ? nebo ze by rezavela nadrz , ci cekas benzin na jare za cenu 100 /l :)

Udajne muze vodnatet benzin a rezavet pak nadrz. Pro me za me - patri to k ritualu, ktery uz par let delam. Navic mi pak nic nebrani prijit 24.12. do garaze, shodit plachtu a nahodit motor :mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: barenst

Pata proc plnou ? to snad neni jak u auta s cerpadlem zy by ti vychlo lozisko ? nebo ze by rezavela nadrz , ci cekas benzin na jare za cenu 100 /l :)

Udajne muze vodnatet benzin a rezavet pak nadrz. Pro me za me - patri to k ritualu, ktery uz par let delam. Navic mi pak nic nebrani prijit 24.12. do garaze, shodit plachtu a nahodit motor :mrk:mrk:mrk

... a ak naskočí hneď máš darček :D

Odesláno

Taky se chystam. Skrabky a lopatka v aute uz sou. Ted uz jen gumy, nejaka ta srajda do ostrikovacu, nachystat retezy a vyhrabat pro mne kulicha a slivovici

Odesláno

Taky pomaličku se připravuju pomalu hledám kam sem uklidil v garaži veci na zimu tekutiny do mazlika už mam nakoupený kola mam připravený jen je předelat jinak přeju hezkou zimu bez nehod:):)

Odesláno

vybiram nejake litaky pac s plechem vypada mazlik hrozne a letni lytaky necham pekne opravit abych na jare vyrazil v plne krase... teda jeste mi bude zbyvat zakazkovy vyfuk ale to vse az na jare :D

Odesláno

Já jsem nijak nezačal a tak maximálně mechám zkontrolovat nemrzku, ale to bude v poho a až dojde v ostřikovačích tak koupím zimní. Kola vyměním až napadne, ale 4mm tam fakt už nejsou. Uvidíme, jak budou peníze :myslim

Odesláno

ja o vikendu zkontroluju zimni kola, ale gumy vypadali jeste docela dobre, a taky musim zkontrolovat vodu v chladici, kdo vi co mi tam v peugeotu posledne nalili :bacha

jinak cepici uz nosim a do briska nejakou tu nemrzku taky obcas naliju.

[upravil dne 18/9/08 f3Rd@]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...