Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Původně zaslal: Fusion

Stejnak nesmysl když můžeš jet za roh a hodit zimáky.

Nechápu proč řeší takový blbosti, přitom kdejakou š120 nechají projít :nevim

š120 nechají, ze stejného důvodu jako ty 15´, prostě přimhouří oko. Je správné že tě málem vyhodil. Já bych tě vyhodil určitě :aut

až začne konečně fungovat systém monitorignu STK, bude na silnicích polovina aut, které tam nemají co dělat. už aby to bylo.

Bych se na ten monitoring moc nespoléhal :roll na těch kamerách zas toho tolik vidět neni

Odesláno

No já myslím, že tím chtějí zabránit hlavně tomu, aby se dělala technická \"bez auta\". Prostě, že dáš jen \"známýmu\" papíry a vatu a on ti pak přinese udělanou technickou + známky.

Nějaký kamery nemají vůbec význam, když auto tou technickou kontrolou prochází. Na záběrech bude vidět, že tam auto je, že kontrolujou tohle a támhleto ... Ale to že světla nejdou seřídit, levý zadní kolo nebrzdí a ty čepy jsou taky včudu, tak to vidět nebude :myslim:aut

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Stejnak nesmysl když můžeš jet za roh a hodit zimáky.

Nechápu proč řeší takový blbosti, přitom kdejakou š120 nechají projít :nevim

š120 nechají, ze stejného důvodu jako ty 15´, prostě přimhouří oko. Je správné že tě málem vyhodil. Já bych tě vyhodil určitě :aut

až začne konečně fungovat systém monitorignu STK, bude na silnicích polovina aut, které tam nemají co dělat. už aby to bylo.

Nojo jenže i kdyby byl systém sebelepčí a nekorupční tak tuto situaci vyřeším přehozením kol (30min práce, 30 nazpět) kdežto škodovkář by musel vyměnit celý auto.

Odesláno

Beda, to sou informace, ktore by mali byt platne na slovensku.

Bol som na dopravnim inspektoratu, a tam mi povedali, ze potrebuji jedine nejaky homoglizacny list od autorizovaneho servisu peugeot, ze potom ich tam zapisu.

Tak sem jel do autorizovaneho peugeot servisu, a tam mi zekli, ze na to, aby mi take nieco vidali, potrebuju tipovi list.

Ked som volal na inspektorat naspak, a pytal sa ci by im typovi list nestacil, povedali ze je platny jedine list od peugeot servisu, a ten ho nevyda bez tipoveho listu...

Tak nevim v cem sem se pomylil, takto mi to povedali u nas na slovensku... Pisem len to, co mi bolo na uradoch povedane.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Beda, to sou informace, ktore by mali byt platne na slovensku.

Bol som na dopravnim inspektoratu, a tam mi povedali, ze potrebuji jedine nejaky homoglizacny list od autorizovaneho servisu peugeot, ze potom ich tam zapisu.

Tak sem jel do autorizovaneho peugeot servisu, a tam mi zekli, ze na to, aby mi take nieco vidali, potrebuju tipovi list.

Ked som volal na inspektorat naspak, a pytal sa ci by im typovi list nestacil, povedali ze je platny jedine list od peugeot servisu, a ten ho nevyda bez tipoveho listu...

Tak nevim v cem sem se pomylil, takto mi to povedali u nas na slovensku... Pisem len to, co mi bolo na uradoch povedane.

v tom pripade jste na slovensku jeste vetsi chudaci jak my tady.. nam staci jedno nebo druhe..;)

Odesláno

Ještě k těm kamerám na STK: Už jste v ČR zažili nařízení s kterým nešlo vy..bat??? Já ještě nééé:myslim

Nejsem tím nadšený---je to prostě tak

[upravil dne 29/8/08 ozzy1956]

Odesláno

já myslím že se to podobnýma opatřeníma jen zdraží....jinej efekt nevidim....ti slušní dostanou větší účtenku a ti ostatní....to bude záležet na mechanikovi kolik si cení když si stoupne před kameru aby nebylo nic videt

Odesláno

Beda, jo to mas pravdu. Nektere zakony tu mame 2 krat horsi jak mate vy ... Ale nemame napriklad bodovy system :P :P

A zas zalezi, kolko si ochotny investovat. Keby si dosel do peugotu, a panackovy by si dal 1000 korun do vacku, urcite by se nechal ukecat a potvrzeni by ty vidal i bez tipoveho listu kol :)

Odesláno
Původně zaslal: Radess

jo jinak dědu na STK jsem překecal a on kola přehlédl:)

A to jsi byl jako s tím na technický a pak za nějakej čas na evidenčce? Jestli jo, tak jsi to měl jít přehlásit po TK a byl klid, když evidenčka byla součástí...

Zkus hledání, kola se tu řešej furt...

Odesláno

PO TÉ CO JSEM SI PŘEČETL TYHLE PRO OČEJNÉHO,ALE DAŃOVÉHO POPLATNÍKA PONIŽUJÍCÍ ESKAPÁDY NA STK(dnes už TK protože jsou to soukromé subjekty s licencí) KVŮLI TAKOVÉ PRKOTINĚ JAKO JSOU DISKY KOL TAK MĚ CHYTI OBYČEJNÝ VZTEK NAD ČESKO - SLOVENKOU HLOUPOSTÍ KTERÁ NEMÁ VE SVĚTĚ OBDOBY!!ŽIL JSEM NĚJAKÝ ČAS V AMERICE A TAM NEJSOU V NĚKTERÝCH STÁTECH VŮBEC TK A V NĚKTERÝCH SE CHODÍ JEN NA EMISE A STEJNĚ PROJDOU VŠICHNI,PROTOŽE I TA CHUDÁ BABIČKA SE SVÝM KOSTITŘASEM 30 LET STARÝM MÁ PRÁVO SI JET NAKOUPIT TO ZA PRVÉ.ZA DRUHÉ NIKDO NEŘEŠÍ JAKÉ KOLA SI TAM MÁ DÁT,JAKÉ SE KOMU LÍBÍ TAKOVÉ SI NAMONTUJE A TO SE NEBAVÍM O RŮZNÝCH FIRMÁCH NA ŮPRAVU VOZŮ ABY TO ZA JÍZDY SKÁKALO NAKLÁNĚLO JAK KAČENA A POD.. DÁLE JSEM BYL NĚKOLIKRÁT NA SRAZU VOZŮ DOMÁCÍ VÝROBY KTERÉ NORMÁLNĚ OTYPOVALI A ŽE BYLO NA CO KOUKAT,NAŠE TK BY ASI JEBLO...TAKY KAŽDÉ RÁNO PŘI CESTĚ DO PRÁCE JEL VEDLE MNE V PRUHU CHLAPÍK CO MĚL JENOM KOSTRU BEZ BLATNÍKŮ,BEZE VŠEHO,HOLÁ BUDKA ,HOLÝ RÁM,5,4 l obsah.JEN PŘEDNÍ A ZADNÍ FUNKČNÍ SVĚTLA, NA COŽ SI TAM POTRPÍ (NA TU FUNKČNOST MYSLÍM).NĚKAKÉ REZIVÉ DÍRY V KAROSERII TAM VŮBEC NIKDO NEŘEŠÍ,PROTOŽE ŘIDIČ MUSÍ SÁM NEJLÉPE VĚDĚT V JAKÉM JE TO STAVU JESTLI TO BRZDÍ A SVÍTÍ,PROTOŽE JDE O JEHO ŽIVOT A ON SE MUSÍ ROZHODNOUT CO V ŽIVOTĚ CHCE A NE NĚJAKÉ STK.A TADY TY ŠMEJDI S TOHO MAJÍ JEDEN OBROVSKÝ BYZNYS A JEŠTĚ BUDOU ČLOVĚKA BUZEROVAT(TO PROTO,ŽE SI TO NECHÁME VŠICHNI LÍBIT).A PAK ČTU TADY DÁLE A DOČTU SE ,ŽE SE NAJDE NĚKDO KDO TI TO JEŠTĚ PŘEJE.ASI MÁME NĚJAK SPECIÁLNĚ DEGENEROVANÉ MOZKY V TÉTO MALÉ ZEMIČCE:myslim :myslim :myslim

Odesláno

bara: doporučuju zavolat nějakýho specializovaný technika vstupních zařízení PC, něco není v pořádku s tlačítkem Caps Lock

Jediný s čím souhlasím je, že změna velikosti kol (v tomto případě 1\") nemůže mít negativní vlivy na jízdu, ale např. špatná délka šroubů může být smrtelná ale to nikdo nekontroluje protože to není na první pohled vidět.

Ale k těm starým autům - že má někdo chuť jezdit ve shnilým krámu a ohrožuje sám sebe, to je jeho věc. Ale když já se s ním někde na silnici střetnu (ať mojí vinou nebo jeho), tak vsadím boty na to, že on nepřežije a já ano. Kdežto kdyby měl slušný auto s ochrannýma zónama (u některých značek cca 1990) tak je větší pravděpodobnost, že oba vylezeme, oprášíme se a budem řešit plechy. Nechci aby to znělo blbě ale tím, že mám bezpečnější auto a někdo vrak, pak já ho budu mít na krku a výčitky do konce života.

Zvrácený je, že dědula má čas si auto připravit na technickou, papírově všechno sedí, čepy vymění skoro zadarmo, rez zamaluje štětkou, auto naleští a tu technickou dostane. Že se může pak za rohem zabít v 30km/h už nikoho nezajímá, zajímá je nepodstatnej rozdíl litýho kola.

Odesláno

Caps se dá snadno opravit. KLADIVEM...

A tvrdit, že na stavu vozidla vlastně nezáleží... no to teda potěš... Bych byl nzvědavej, kdo by přežil... jestlli řidič dvoutunovýho šrotu, nebo řidič plastový novotiny. Krom toho řidiči nejsou jedinými účastníky provozu.

Odesláno

Edison bacha na to. Mozne se ho snazil opravit kladive, a ostal tam zasekly, a ted mu to dela tohle, takze radsi privolat odbornika :D

Ja este doplnim, to ze nekomu v americe alebo kde slabo brzdia brzdy, alebo nema dezen na pneumatike, to je sice jeho vedz, ale hadaj do koho nabura, ked neco nestihne ubrzdit alebo dostane smyk. A to uz jen jeho vec neni.

Mna spis na stk sere ta drobna buzerace od tych hajzlov, za uplne blbosti. Napr poslednu stk by som nepresiel, keby som nedal uplatok, a to pre to, ze po zatazeni rucni brzdy prave kolo slabsie brzdilo ako lave.

Nic proti ale na prevadzke auta na silnici to nema ziadny vliv, a pri praci parkuji sem tam na kopci se 45 stupnovim stoupanim, a auto to na rucnej v pohode ustoji. Ale to tam samozrejme nechavam rychlost zaradenu.

A este ma dojebali za to, ze mam zevraj moc biele blinkre, ze mi to svieti viac na obielo ako na oranzovo. Co neni absolutne pravda, a zarovky su tam origo s PEUGEOTU.

Odesláno

bara: doporučuju zavolat nějakýho specializovaný technika vstupních zařízení PC, něco není v pořádku s tlačítkem Caps Lock

Jediný s čím souhlasím je, že změna velikosti kol (v tomto případě 1\") nemůže mít negativní vlivy na jízdu, ale např. špatná délka šroubů může být smrtelná ale to nikdo nekontroluje protože to není na první pohled vidět.

Ale k těm starým autům - že má někdo chuť jezdit ve shnilým krámu a ohrožuje sám sebe, to je jeho věc. Ale když já se s ním někde na silnici střetnu (ať mojí vinou nebo jeho), tak vsadím boty na to, že on nepřežije a já ano. Kdežto kdyby měl slušný auto s ochrannýma zónama (u některých značek cca 1990) tak je větší pravděpodobnost, že oba vylezeme, oprášíme se a budem řešit plechy. Nechci aby to znělo blbě ale tím, že mám bezpečnější auto a někdo vrak, pak já ho budu mít na krku a výčitky do konce života.

Zvrácený je, že dědula má čas si auto připravit na technickou, papírově všechno sedí, čepy vymění skoro zadarmo, rez zamaluje štětkou, auto naleští a tu technickou dostane. Že se může pak za rohem zabít v 30km/h už nikoho nezajímá, zajímá je nepodstatnej rozdíl litýho kola.

Co k tomu dodat?:super:potlesk:potlesk:potlesk

dobře si to napsal

Odesláno

Já zase souhlasím s tím, aby na silnici jezdily jen auta, která 100% odpovídají tomu, jak je výrobce vymyslel a otypoval - pokud máš auto zrezlé a nebrzdící pak prostě na silnici nemáš co dělat zrovna tak, jako když máš na autě namontované neschválený rozměr kol či jiné doplňky.

Odesláno

Staré přísloví praví: \"kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde\". A platí taky obráceně- kdo má hůl, psa si vždycky najde.:(:(:(

S Medvědem se dá souhlasit, jenom nechápu, proč mi u Pažoutů nemůžou zapsat do TP 17\" kola, která se legálně montují na vyšší motorizaci mého typu. Zkoušel jsem to a je to neprůstřelné

[upravil dne 30.8.2008 Matuska]

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Staré přísloví praví: \"kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde\". A platí taky obráceně- kdo má hůl, psa si vždycky najde.:(:(:(

S Medvědem se dá souhlasit, jenom nechápu, proč mi u Pažoutů nemůžou zapsat do TP 17\" kola, která se legálně montují na vyšší motorizaci mého typu. Zkoušel jsem to a je to neprůstřelné

[upravil dne 30.8.2008 Matuska]

Asi to bude tím, že auto bylo pro provoz schváleno právě s takovým rozměrem kol, který máš v TP a schválení jiného by \"mohlo\" znamenat novou homologaci, tudíž další peníze a proto se s tím oficiální dovozce nechce babrat

(nejsem z Peugeot ČR, je to jen moje domněnka - ale myslím, že by tam zrnko pravdy být mohlo)

P.S.

Technický průkaz je technický list a podle mě si nemůže jen tak někdo v technické dokumentaci přepisovat čísílka, jak se mu líbí.

[upravil dne 30/8/2008 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...