Přejít na obsah

Radess

Uživatel
  • Počet příspěvků

    213
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1996

Profilové informace

  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Radess's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. :D No jo, byla by ho škoda že:D:D se ti asi zasekla deska néé
  2. Tak na čem si teď odepsal ? Asi máš bytelnej počítač
  3. Radess

    Asko nábytek spol.s.r.o

    Ahoj, já mám se společností ASKO dvě zkušenosti a obě byli pod pohružkou čoi a medializací vyřešeny tak, že mi byli vráceny peníze. 1. V prvním případě mi měla být dodána rozkládací sedačka do 6 týdnů, přišla po 14cti týdnech a měla jinou barvu. Zboží sem nepřebral a byli mi navráceny peníze. 2. Postel - opět pozdní dodání. Měla být za 8 týdnů. Po 20 týdnech jsem se naštval a chtěl vrátit pníze. Nechtěli, tak jsem jim pohrozil čoi a hlavně medializací - na to slyšeli a během 5ti minut jsem měl peníze v ruce. Tu linku už si přebral? - pokud ano tak to je škoda, pokud ne, tak to ani nedělej - zboží neodpovídá rozsahu objednávky a měli by ti ihned vrátit penize. Pokud si to již přebral a zjistili to až ti montážníci tak je to to samé, ale musíš to odůvodnit tím, že nejseš žádnej profesionální montér, a požaduj aby zboží ihned dali do pořádku dle rozsahu objednávky, a nebo aby ti vrátili peníze. Pokud se budou cukat, pohroz jim medializací - třeba v podobě televize Nova (občanský judo). Tady nemusíš čekat na to až ti vzniknou závady ( tedy na nějaké tři reklamace), tady prostě zboží neodpovídá objednávce ( kupní smlově) a máš právo od ním z tohoto důvodu odstoupit. Braň se, a když by to fakt nepomohlo, napiš do TV Nova
  4. Spíš by ses mohl bát co by ti odčarovala [upravil dne 18/6/09 Radek Hurvajz]
  5. Radess

    jo, prostě pažout je pažout

    Nechám to opravit jako toho focuse ale necham si jí. Focuse jsem si koupil z nutnosti, ale teď už mám (v případě nutnosti tahat objemné věci) k dispozici transportera. A chci si pořídit něco co se mi bude líbít.
  6. Radess

    jo, prostě pažout je pažout

    To auto jako takové, je mi jasné že každe auto (ať je to focus, fabi, 406ka) má nějaké náklady s tím také počítam. Konkrétní důvod proč sem se rozhodnul autí změnit, ti neřeknu páč je sám nevím, jen vím že jsem šlápnul vedle a když kolém sebe vidím projížděť 406 tak jen smutně koukám :-) Auto mám i jako koníčka a rád bych doma choval pořádného lva :-)
  7. Radess

    jo, prostě pažout je pažout

    Ten původní odkaznefunguje, tady je nový: http://www.tipcar.cz/peugeot/peugeot-406-2.2-hdi-cz-5316542.html
  8. Ahoj, před půl rokem jsem po dlouhém zvažování koupil ford focu v 1.6 v kombíku. Auto jsem vybral kvůli velikosti kufru, udajné spolehlivosti. Auto to není špatný, je to líný jako prase, ale v celku prostorný. Aktuálně po opravě počítače, výměně cívky a lambda sondy. Musím říct že to auto mě zklamalo a nehodlám to dále snášet. Takže po půl roce se vracím k piškotům. Protože už kombi nepotřebuji, pokukuji po 406. Líbilo by se mi HDI, a chci se zeptat co je lepší .HDI 2.0 66kw nebo 80kw, nebo rovnou HDI 2.2? Zaujal mě tento, co na to říkáte? http://www.tipcars.com/applications/a_start.php/?Aplikace=1&Lang=cz&preg=00&ver=1243155341000&ref=&gprs=&id=96154619&ca=&ck=1243155341000
  9. nádhera, když tak koukám na tu tvou 406, taktrochu zavídím, jj je krásná
  10. Radess

    Tak nám napadl první sníh..

    Protože nikdo ještě nevymyslel dopravní znäčku \" Řidiči použij mozek\":D
  11. Radess

    Poděkování s rozloučením

    Přesně tak, i já si myslel že tu už nemám co pohledávat když nemám piškota - ale tohle forum je nejen o piškotech, ale hlavně o lidech:)
  12. Radess

    nové autí

    Já nemůžu soudit jak se kazí 307, páč jsem žádnou neměl ( jen jsem jí měl zapůjčenou). Mám starej model Fokuse a palubka je oproti ostatním vozům atypická, a to se mi líbí. Ani japonci takovou nemají. Mám interier černý v kombinaci s hliníkem a líbí se mi to.
  13. Radess

    nové autí

    307 je fakt hezká v kráse na ní fokus nemá :-), fokus má hezčí interiér (neobvyklou palubku) no a májiné jízdní vlastnosti - řekl bych lepší - přesnější řízení - hlavně mě nesežerte:( [upravil dne 7/11/08 Radess]
  14. Radess

    nové autí

    Ahoj pežoťáci. Tak po dlouhém přemýšlení a vybírání jsem nakonec nevybral ani 306 v kombíku ani 307 v kombíku a nakonec jsem narazil na fokuse v kombíku a ten to vyhrál. Slušná cena dle internetu kvalita tak doufám že bude sloužit dobře. Na peugeoty jsem v žádném případě nezanevřel a rád budu ni nadále navštěvovat toto fórum pokud tedy mohu:roll?
  15. možná jsem natvrdlej - ale jak by jí měl jinak pouštět??
×
×
  • Vytvořit...