Přejít na obsah

Marcel.Z

Uživatel
  • Počet příspěvků

    146
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Město
    Týn nad Vltavou
  • Stát
    Česká republika

Marcel.Z's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Děkuji za potlesk. Jinak ten odkaz, to je trochu jiná třída, než to moje a je to palba jen to prohlížet. Umí to zajímavý věci. Přeji brzké nastartování, ale i sodjezdem k domovu. K mému výběru snad jen dovětek, že nejvíce km s tím najezdí drahá polovička, a proto 1,6 v 5 kvaltu. Jedeš v tom 130 a sedí to jak přišitý. Na P406 ji vadila ta \"plavba\", kterou ocení někdo jiný, jako třeba já, ale kvůli jedné cestě na dovču, nemělo smysl to držet. Vezme-li člověk v úvahu, že mu něco nesedí a nemáš to v ruce, může to přinést to nejhorší..... No a k těm značkám ostatním, Octávku mám služební a trpím, teď ještě tiše závidím manželce, Audi jezdila žena, a proto umí i dobře jezdit.SIce to byl starej doutník nebo jak se mu říkalo, ale naučila se s ním dobře parkovat. Další skromný výčet bývalých aut: VW Golf II, Seat Cordoba, 2x Opel Omega, Opel Vectra B a poslední Peugeot 406. Tak ten skok ke švédům byl jasný. No a můj sen jako kluka, řídit kamion s tahačem Volvo, jsem si trochu změnil v menší V50. Koncernu PSA se musí nechat čest, že ten motor do něj udělal po zkušenostech v Peugeotech. Výkon 81kW v 1,6D je docela dost, nebo ne?
  2. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    jo, já vím o V70,ale nevím, jestli myslíš stejnou.
  3. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Tahle mu nesluší, mám tmavěmodrou metal, ale je to taková zajímává purpur, dokonce i na evidenci vozidel se ptal, jakou barvu má napsat podle nás.Hází falše. Nemám solidní foto z terénu.
  4. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    To by manželka už vůbec nerozchodila a musel bych přestavět půl baráku. Vypadá to, že nechci prozradit, ale spíše jsem čekal, jestli víte, kde je všude motor od koncernu PSA. Jinak V50 1,6D.
  5. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Ještě trochu vedle, ale úvaha je správná, a proto jsem se i rozloučil s P406 s ohledem na délku a šířku, která nevyhovovala drahé polovičce. Ale jinak:potlesk
  6. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Jsem udiven a opravdu je to o lidech, kterých si po Vašich příspěvcích vážím ještě víc. Píšete, že jsem neprozradil značku, ale byla řečena již snad ve 4 příspěvku, ale nebyla napsána mnou. Další příspěvky již směřují konkrétně k modelu, ale jsou těsně vedle, ale jen těsně. Včera jsem se šel potit do postele.
  7. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Zatím tedy čau.
  8. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    No, tak, když Pe.Tr tak naléhá, je fakt, že v Itálii můžu mít dotaz, který zodpoví jedino on:potlesk
  9. Marcel.Z

    Poděkování s rozloučením

    Abych pravdu řekl, chtěl jsem napsat Medvědovi, jestli je to nutný nechat se vymazat a vedla mě k tomu jen jedna věc, a to VIN kód auta, které jsem musel zadat při registraci. Pokud to nevadí, že tento VIN někdo zadá a budete vědět o mém prodeji, nic mě nenutí odcházet, ba naopak, protože jsem utekl ke \"švédům\", ale motor je s koncernu PSA a Fordu.
  10. Vážení, chtěl bych se touto cesto rozloučit s Vámi a klubem, poděkovaní Vám všem. Pokud jsem někoho rozlobil, přijměte omluvu. Zdravím již bez P406.
  11. Je dobře, že jsi mu to dospecifikoval, ale u nás (jsme s OK406 v jednom místě) nejde od 10.30 elektrika. Chvíli šla, ale už zase konec. Prásklo to někde do trafačky a my oba jsme na té straně,která nejde. Jen pro info, že se nehlásí.
  12. Cidlo je na převodovce u pravýho kola, kousek pod řídící jednotkou, jestli je to stejný u starší řady. Jinak si myslím,že v Praze dobýhají prázdniny, a proto nikdo nepřispívá s chlapů jako je Hurvajz a spol.
  13. Marcel.Z

    Palivoměr+ukazatel stavu PH

    Jseš velice hodný, že píšeš radu, ale v posledním mém příspěvku popisuji konec problému. Více číst, ale děkuji, avšak s tímto stavem, který píšeš, bych se nesmířil.
  14. Marcel.Z

    Vložení symbolu vedle složky

    Tak jsem to četl dobře v případě řešení vyloušení Komisaře. Tam jsem si to přečetl. Děkuji za doplnění a ještě dodávám, že jsem se obrátil již na Medvěda, ale asi je možné, že je na jarních prázdninách, protože neodpověděl. Díky ještě jednou. N tento okamžik jsem čekal skoro 7 měsíců a už jsem ani nedoufal, jak píši v posledním příspěvku mého linku.
  15. Mám dotaz, který jsem nedokázal vyčíst z pravidel. Mám link, který bych chtěl obohatit (zvyditelnit), že je vše O.K., tj. zelenou fajfkou, aby bylo vidět, že se problém podařilo vyřešit. Pokud někdo bude hledat závadu, je časově náročné pročítat vše, co Vám vzejde při hledání třeba slova "palivoměr". Můj problém v tomto linku se podařilo vyřešit a fajfku tam sice dostanu při odpovědi, ale je vidět jen uvnitř linku, ale není vedle složky při prohlédnutí sekce servis. Snad popisuji stav srozumitelně a nezamotal jsem se do toho. Pokud jsem hledal špatně a lze to někde udělat, děkuji za Váš čas. Marcel.Z
×
×
  • Vytvořit...