Marlin Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 ja si mylsim, ze tohle pusiti misto Besipu tak by se mistni provoz mozna i maliko sklidnil... http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Citovat
Fusion Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Protože je lepší rozhlásit poplašnou zprávu o fiktivních hlídkách. Citovat
Stifler Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Marlin ja si mylsim, ze tohle pusiti misto Besipu tak by se mistni provoz mozna i maliko sklidnil... http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Věřim, že tohle musí hnout s každym řidičem natož, když je i rodičem. Citovat
vix Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Jo, vymysleli to Angláni a naši přátelé v Polsku to dali do jednoho shotu. (Proč mě to nepřekvapuje?) Citovat
Péťa Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Docela drsný, ale nemyslím, že by to mělo vliv na bezpečnost našich silnic Citovat
bure Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Marlin ja si mylsim, ze tohle pusiti misto Besipu tak by se mistni provoz mozna i maliko sklidnil... http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny Věřim, že tohle musí hnout s každym řidičem natož, když je i rodičem. mno, rodič jeste nejsem, ale škublo to se mnou pekne ...! Citovat
Zipík Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Odkaz už nefunguje:nevim Omlouvám se Kerio mi to blokovalo .Tak to je síla....K tomu není co dodat:( [upravil dne 12.8.08 Zipík] Citovat
MJSytic Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Pěknej sestřih Bohužel to pro lidi \"bez mozku\" nemá žádnej smysl. Ti, co ho mají, tak se snaží jezdit bezpečně už dávno ... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Na to, že to bolo hrané sila. Ani som nevládal dopozerať. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 asi budu vypadat jako idiot, ale uplne jasne to dokazuje, ze ten nejvice postizeny na to bohuzel nema vliv. Nejezdim jako prase, ale i kdyz pojedu 130 po dalnici a vlitne mi tam prase, tak s tim neudelam stejne nic, i kdybych jel 1é0 nebo 200 Citovat
Marlin Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 no jo, jenze on nejel po dalnici, ale v obci.... Citovat
MJSytic Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch asi budu vypadat jako idiot, ale uplne jasne to dokazuje, ze ten nejvice postizeny na to bohuzel nema vliv. Nejezdim jako prase, ale i kdyz pojedu 130 po dalnici a vlitne mi tam prase, tak s tim neudelam stejne nic, i kdybych jel 1é0 nebo 200 To je ale jen první případ s tím psem ... Chtělo by to zkouknout celý Mě osobně se líbí hned ten další, jak nepřipoutanej frája pozabíjí celou posádku. Moc pěkně udělaný. Kam se hrabou holywoodský kouzla:super Nebo ten mikrospánek?! Citovat
Kurt Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 No jo, jenže tohle na zamýšlenou cílovou skupinu nepůsobí. Tohle ovlivní tak maximálně zodpovědné řidiče, možná i tak, že se budou bát jezdit autem. Ale na ty, kteří se nebojí ničeho (a to jsou právě ti, kteří způsobují ty fatální nehody) to nezabírá. Takže k čemu to vlastně je? Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 sakra sice jsem to už viděl ale i ted znova když na to člověk koukne tak mě mrazí.. hruza Citovat
Demo Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 ze stejne serie bezpecnosti http://uk.youtube.com/watch?v=nI9_BTm41MI Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 videl jsem to cely, pasat celou posadku, chlast za volant nesmi jak u me, tak u meho ridice apod. Asi tak jak rika muj otec, byvaly profesionalni ridic, kdyz sedam za volant, usedam s tim, ze se uz z nej nemusim zvednout sam. A to je bohuzel realita nasich silnic :-( Citovat
barenst Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Umet ridit bez nehody neni zase tak velke umeni ale umet ridit a vyhnout se nehodam je horsi , me uz dvakrat vezla sanitka a ani jednou to nebyla moje vina , ted uz na semaforu nechavam rychlost kdyz zamnou nikdo nestoji a na hlavni se rozhlizim kdo jede z vedlejsi , ale zavinit nehodu neni dneska problem staci chvilicka nepozornosti nebo mit proste smulu a je to Citovat
KoudaK Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 Já si radeji zalezu někam do stohu nebo někde v autě v lesíku ale nikdy bych žádnou žábu neopřel o svodidla... A co se týče vysílání těchto spotů? To by zabralo jen na pár hodin u toho řidiče.. Když spícháš nebo seš nasranéj tak tohle jde všechno bokem a nemyslíš zrovna na to video co Ti pustili v autoškole nebo jsi ho viděl před týdnem v bedně. Nebo když tě zrovna okouzlí silnéj tah a řev motoru a máš chut vyzkoušet co ty kobyle dokážou tak máš úplně jiný myšlenky... Tot můj názor.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.