Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěknej sestřih :super

Bohužel to pro lidi \"bez mozku\" nemá žádnej smysl. Ti, co ho mají, tak se snaží jezdit bezpečně už dávno ...

Guest Scratch
Odesláno

asi budu vypadat jako idiot, ale uplne jasne to dokazuje, ze ten nejvice postizeny na to bohuzel nema vliv. Nejezdim jako prase, ale i kdyz pojedu 130 po dalnici a vlitne mi tam prase, tak s tim neudelam stejne nic, i kdybych jel 1é0 nebo 200

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

asi budu vypadat jako idiot, ale uplne jasne to dokazuje, ze ten nejvice postizeny na to bohuzel nema vliv. Nejezdim jako prase, ale i kdyz pojedu 130 po dalnici a vlitne mi tam prase, tak s tim neudelam stejne nic, i kdybych jel 1é0 nebo 200

To je ale jen první případ s tím psem ... Chtělo by to zkouknout celý :D

Mě osobně se líbí hned ten další, jak nepřipoutanej frája pozabíjí celou posádku. Moc pěkně udělaný. Kam se hrabou holywoodský kouzla:super Nebo ten mikrospánek?!:aut

Odesláno

No jo, jenže tohle na zamýšlenou cílovou skupinu nepůsobí. Tohle ovlivní tak maximálně zodpovědné řidiče, možná i tak, že se budou bát jezdit autem. Ale na ty, kteří se nebojí ničeho (a to jsou právě ti, kteří způsobují ty fatální nehody) to nezabírá.

Takže k čemu to vlastně je?

Guest Scratch
Odesláno

videl jsem to cely, pasat celou posadku, chlast za volant nesmi jak u me, tak u meho ridice apod.

Asi tak jak rika muj otec, byvaly profesionalni ridic, kdyz sedam za volant, usedam s tim, ze se uz z nej nemusim zvednout sam. A to je bohuzel realita nasich silnic :-(

Odesláno

Umet ridit bez nehody neni zase tak velke umeni ale umet ridit a vyhnout se nehodam je horsi , me uz dvakrat vezla sanitka a ani jednou to nebyla moje vina , ted uz na semaforu nechavam rychlost kdyz zamnou nikdo nestoji a na hlavni se rozhlizim kdo jede z vedlejsi , ale zavinit nehodu neni dneska problem staci chvilicka nepozornosti nebo mit proste smulu a je to

Odesláno

Já si radeji zalezu někam do stohu nebo někde v autě v lesíku ale nikdy bych žádnou žábu neopřel o svodidla...:D

A co se týče vysílání těchto spotů? To by zabralo jen na pár hodin u toho řidiče.. Když spícháš nebo seš nasranéj tak tohle jde všechno bokem a nemyslíš zrovna na to video co Ti pustili v autoškole nebo jsi ho viděl před týdnem v bedně. Nebo když tě zrovna okouzlí silnéj tah a řev motoru a máš chut vyzkoušet co ty kobyle dokážou tak máš úplně jiný myšlenky... Tot můj názor..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...