Milhaus_01 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Zdar lidi. Potřeboval bych prosím poradit jaké množství chladiva má být v klimatizaci?? P 406 2.0 HDi, r.v. 2000 ( digi klima ) A ještě bych rád věděl kam přesně se stříká dezinfekční sprej do klimy?? Díky za rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Kolik náplně má být nevím. Na spreji je přesný návod k použití,i s obrázky. Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Milhaus_01 Zdar lidi. Potřeboval bych prosím poradit jaké množství chladiva má být v klimatizaci?? P 406 2.0 HDi, r.v. 2000 ( digi klima ) Proč se ptáš? Zakládáš živnost? Já bych to změnil na \"kdo mi spolehlivě naplní klimatizaci?\" - ten musí vědět, co a jak. Najít únik (bude tam nějaká netěsnost, když Ti to uteklo), opravit a pak naplnit včetně přídavku oleje. Patří do toho také - vyvakuovat plnicí hadice, pokud byla prázdná, tak odsát zbytky vzduchu a vlhkosti, atd. A údaj, kolik tam toho dát, je už jen perlička na konci všech těchto kroků. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Nechej si ji plnit u odborníků!!! Plnili mi tím strojem,týpek dělal vakuovou kontrolu--říká vše OK--za týden klima prázdná,vyhodil jsem 1100 do kanálu... Takže,tlakovou zkoušku,zjistit netěsnosti,opravit závady a pak teprve naplnit!!! Citovat
hnusoba Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Kompresor SANDEN - série 06 406 XU - XUD - Až do 80 800 000 - 800 ± 25 406 ES - Až do 80 800 000 - 750 ± 25 406 XU - ES - Od 80 800 001 - 775 ± 25 406 EW - DW - 625 ± 25 Kompresor DELPHI 406 - Až do 80 800 000 750 ± 25 406 - Od 80 800 001 625 ± 25 Citovat
Wensdy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Také bych si chtěl vyčistit vydesinfikovat klimatizaci v 807. Našel jsem pylový filtr, sundal ho a za ním už byla jen díra kamsi. Nevím přesně kam až ten spray vystříkat - nevidím tam. Neporadí někdo? díky předem Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Stříkáš sprejem tam jak píšeš--nevidím tam. Dej ventilátor naplno,dej vnitřní okruh klimy,zapni klimu a stříkej sprejem TAM.Nechej 15 min.auto zavřené,potom vyp.motor,klimu a nech vyvětrat.Je vydesinfikováno. Citovat
Wensdy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Ale ten pylovej filtr je na sání venkovního vzduchu. Když nechám auto zavřený + klima + vnitřní okruh tak se mi tam ta pěna asi nikam nedostane. Nebo se mýlím ? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Nie je tá klapka čo robí vnútorný obeh ešte pred peľovým filtrom? Tj. vnutorný okruh beží cez peľový filter kde zároveň plní funkciu odvlhčovania napr. proti orosovaniu okien. Citovat
Wensdy Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Klapka je někde vevnitř tam kam nevidim. Každopádně je až za filtrem. Pylovej filtr je v motorovým prostoru a je jen na nasávanej vzduch Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Wensdy Ale ten pylovej filtr je na sání venkovního vzduchu. Když nechám auto zavřený + klima + vnitřní okruh tak se mi tam ta pěna asi nikam nedostane. Nebo se mýlím ? Kurňa chlape,má to logiku,co píšeš,ale ta desinfekce se určitě provádí při vnitřním okruhu.Nemáš to napsaný na tom spreji??? Holt,Alzheimer chodí i k nám..... Citovat
AnotherOne Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Daj nasávanie vonkajšieho vzduchu, nastriekaj, prepni na vnútorný obeh a utekaj von Citovat
mmmb Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 nebo hadičkou nastříkej do všech pruduchů co nejdále a nech působut 5 min a pak zapni ventilátor. Každý sprej má jiný postup. jinak se totu probíralo hodněkrát Citovat
mmmb Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 hledání je krásná věc. ale chápu že někdy to je na dlouho Citovat
Pája Rybišár Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Chlapi,,,nechci tady do toho nejak mluvit:Dale poodla mna je to na velké h.o.v.ne nejaka desinfekce.....bych chtel videt jak se z cele soustavy dostane prach a jine nečistoty ktere muzou zpusobovat zapach....ja mam na to jiny recept---celou ventilační soustavu demontovat,rozložit a vyčistit... Citovat
Kurt Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 No tak ono to hlavně bude chtít neplést si dezinfekci s vyčištěním. Citovat
tomino Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Pája Rybišár Chlapi,,,nechci tady do toho nejak mluvit:Dale poodla mna je to na velké h.o.v.ne nejaka desinfekce.....bych chtel videt jak se z cele soustavy dostane prach a jine nečistoty ktere muzou zpusobovat zapach....ja mam na to jiny recept---celou ventilační soustavu demontovat,rozložit a vyčistit... konečně konstruktivní názor ......... :aut:aut Citovat
Wensdy Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Wensdy Ale ten pylovej filtr je na sání venkovního vzduchu. Když nechám auto zavřený + klima + vnitřní okruh tak se mi tam ta pěna asi nikam nedostane. Nebo se mýlím ? Kurňa chlape,má to logiku,co píšeš,ale ta desinfekce se určitě provádí při vnitřním okruhu.Nemáš to napsaný na tom spreji??? Holt,Alzheimer chodí i k nám..... Kurňa chlape, ten spray co mám se má nastříkat do klimatizace při vypnutém větrání a nechat 15 - 20 minut působit. Až potom se může zapnout větrání. Citovat
taliban Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Nechej si ji plnit u odborníků!!! Plnili mi tím strojem,týpek dělal vakuovou kontrolu--říká vše OK--za týden klima prázdná,vyhodil jsem 1100 do kanálu... Takže,tlakovou zkoušku,zjistit netěsnosti,opravit závady a pak teprve naplnit!!! Presne moj pripad,za tyzden napln fuc. Zhodil som prednu masku a flak na chladici,cize uz to ma chudak za sebou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.