Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No zrovna tuhle mrchu bych asi fakt raději vyhodil. ;)

Jediná levná oprava by byl snímač hladiny, který tuhle závadu může způsobovat taky (pračka neždíme, dokud v ní je voda).

edit: abych poradil - pokud to má být vrchnoplňka do 10, tak vede AEG Lavamat 47330. ;)

[upravil dne 12.1.2012 17:00 od Kurt]

Odesláno

zdarec klubáci,tak už lezou požadavky na novou pračku na svět:

-ze předu plněná

-váha prádla min 6kg

-otáčky aspoň 1000 ot/min

-tichý režim

-odložený start

-rychlý program

-cena do 10.000,-Kč klidně levnější

měla by to být Whirpool,Bosch nebo AEG Elektolux

určitě nechce Indesit a Beko:bojim

hledám,hledám a zatím nic :fnuk máte nějaké typy:myslim kdybych kupoval tv nebo mobil měl bych to jednodušší:roll

Zítra ji jedu koupit tak dnes to musím vybrat

[upravil dne 12/1/12 19:32 od Gabriel 307]

Odesláno

Koupili jsme Samsung, váží prádlo, hlídá špínu ve vodě, tomu přizpůsobuje délku praní, 6kg prádla, odložený start, když zamotá prádlo tak si ho rozmotá, 1000 ot, A+ ... velká spokojenost.

Odesláno

Ze předu to není napsaný, ale tenhle typ se už asi stejně nevyrábí... standardní cenu nevím, kupoval jsem jí jako novou, ale měla poškrábanou zadní stěnu, cen apo slevě byla 4500,- Mrkni na to co dělají dneska, myslím, že si vybereš.

Odesláno

Nechci to zakřiknout, ale Samsung taky máme: B1215J. Je stará tak 7 let, běží asi tak, jako ve 4členné domácnosti s děckama. Nechci to zakřiknout, ale zatím bez jediné závady. A to nás servisák od té značky opravdu odrazoval.

Odesláno

no záleží taky jestli máte sušičku...čím víc otáček,tím méně zase pojede sušička...je to dost velkej rozdíl o těch 200 otáček....a na programy nekoukej,stejně se používá ten kterej je nejlepšíí,takže cca 2...

Odesláno

Jenom poznámka - indesit máme 6let a krom jedný závady, kdy nám servisák v záruce opatlal těsnění silikonem, protože kolem něj kapala voda, šlape jako hodinky. http://www.electroworld.cz/product/velke-spotrebice/pracky/WITL86/indesit-witl-86-pracka

Dneska už je to co se týká paramtrů lenoch a \"žrout\", ale chtěl jsem poukázat na tu spolehlivost ;)

Odesláno

Taky se nam rozbila pracka, napusti voda, hned vypusti i s praskem a kolecko programatoru se zacne tocit a uz se nezastavi, takze spatnej programator, krome toho je rezava. Manzelka nasla v letaku whirpol ave 6521 za 5999Kc, co radite, koupit, nebo ne?

Odesláno

tak pořád hledám,když jsem vypustil vodu z pracky a zapnul jsem ji tak nejdřív divný zvuky pak začala ždímat,v půlce ždímaní mrtvá-nechal jsem ji napustit vody a zase mrtvá.nic budeme kupovat novou-pozitivní je že máma mi ze Slovenska posílá 500€:mrk

Odesláno

Ono stejně nezáleží na značce ale na tom jakej kus se chytne. My si kupovali v roce 2003 Indesitku, byla tenkrát jedna z nejlevnějších (kolem 8tis) a pere bez problémů do dneška v průměru tak 3x týdně. Nebyla na ni jediná závada, neteče, topí, pere, ždímá..

Odesláno

Já mám LG directdrive. Fakt to funguje...

Jinak přítulka si vybrala.. nějakou tu lacinou.. no.. mě se do toho nechtělo... ale ona chtěla... A teď pláče. Servis sice OK, ale nějak se nedaří to správně opravit.. Jak to kapoku napění, tak to vrací do přítoku vodu... Nemá uvnitř zpětnou klapku... Navíc před servisákem to pochopitelně ne a ne udělat... Tak ji prostě hlídá...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...