Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o radu , nejlépe někdo z oboru , momentálně delší dobu jsem nesledoval co je ted na trhu .

Sháním pračku , požadavky :

-plnění z boku

-ne nerez plašt

-min 1000ot

-třídy all A

-min 5kg prádla

-na rozměrech nezáleží

-whirpool už nechci :grr

-cena do 10.000,-

-no a fce klasické , nic extra nechci.

na víc si nevzpomenu , klidně pište co mate doma a jak jste spokojeni díky moc

jen pro upřesnění proč Whirpool už ne, před třemi lety jsem koupil uplně novou a nejvyšší třídu za 16 papíru a hned po skonceni zaruky totálně zrezlo víko (hoorem plnena), nevyskakuji čudlíky programu, teče , hučí ložisko jak prase no a ještě par drobností :grr:grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Whirpool....? hmmm, hmmmm, za 16 tis? mnooo a Peťo, vzduchový filtr jsi měnil? sám víš dobře, co to umí udělat za neplechu (viz 407 cupé na Seči :D:D:D) :P:P:P

jinak osobní zkušenost mám z touto

a kdybych kupoval teď tak AEG

ale za 10tis to nebude žádná hitparáda. Pokud by byly cenové nůžky větší, každopádně něco od Miele

ten samsung neni zrejme spatnej , Miele a Bosh jsou trosku jinde , bohužel spatna zkusenost a ne jedna se servisem

Odesláno

Hm tak todle jde trochu mimo mě, já akorát vím, že se do té krychle cpe to velkou dírou špinavé prádlo a po nějaké době se z toho vyndá čisté.

Ale mamka má Boschku už asi 10 let a ta pořád pere a pere a pere..... nikdy s ní nebyl problém (klep klep)

Odesláno
Hele mám Bosch už 12 let, vím o čem mluvím, bez jediný závady pere stále denně.
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Žes neřekl, před pár týdny jsem naší starou AEG FAVORIT 6060 dal bráchovi. Jinak my půjdeme určitě znova do AEG, ale těsně pod 20 000 Kč (za 10 000,- fakt netuším, co dopobručit).

ne diky chci novou , 20 tisic za pračku rozhodně nedam kdyby se žena na hlavu stavěla , deset je optimum , klidne si koupim sitku za 6000 na dva roky a pak koupim dalsi ale koupit na dva roky za 15-20 to uz fakt nee, nehlede na to ze bohuzel vse draze pořizene a dobre recenzovane slo po zaruce do kopru a nejen bila technika. pro rejpaly , stroje nepretezuji a staram se o ně ale zrejmě si toho nevaží svině.:D

Odesláno

Zedníčku, tohle si rozhodni zejména podle servisu. Na každé pračce se dřív nebo později něco vysype.

Mám AEG, nebál bych se Bosche ani Samsunga, ale pokud k tomu nebudeš mít v dosahu technika pralkowego, zbytečně by sis komplikoval život.

Odesláno

Baumatic - obecně slabší zastoupení servisů (kvalita výrobků velmi dobrá), Samsung - ještě horší, ale pračky jsou kvalitní, Elektrolux (bývalé Zanussi) dnes součást koncernu AEG (AEG = Elektrolux) Dobrá kvalita, velmi dobrá síť servisů. Bosch - hodně z ceny tvoří jméno, servis dostupný, kvalita průměrná. Vždy najdeš něco pro a proti. Dělám servisáka na Indesit, Whirpool, Zanussi (AEG) 12 let a dokonalý výrobek jsem nenašel :myslim Dnes bych koukal po vlastnostech a ceně a značku řešil až jako poslední :roker

Odesláno

Tuhle máme taky:

AEG LAVAMAT 72850

Už asi půl roku.

Stará 12ti letá Zanussi umřela :-(. Byly spolehlivá, ale chudinka už ten buben neutáhla :-)

Novou jsem vybíral podle parametrů, hlavní byly otáčky ždímání. Pračka je OK, je tichá, i při 1200 ždímacích otáčkách. Ty se dají snižovat. Kvůli sušičce čím víc, tím líp. Po sušení není stopa po zmačkání :-)

Ale má drobné ergonomické nedostatky:

- dveře nejdou otevřít na 180°, otevřené pak překáží

- knoflík na ovládání - je špatně vidět, na který program ukazuje

[upravil dne 1.7.2008 Mates1]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

zatim vede miniho samsung , a proto se ptam jaka je zkusenost plusy a minusy .

servis není žádná hitparáda - myslím tím jeho dostupnost (kvalita OK-spolupráce samsung-calex zanechala pár kladných pozůstatků v podvědomí servisáků) ceny dílů odpovídají jejich reálné hodnotě - to tě ale v prvních 2 letech trápit nemusí (mohl bych vyprávět - motor do indesitu 5000,- :D:D). máme v rodině už třetí od samsungu a zatím se na ně nemuselo sahat. každopádně to chce ještě názor někoho nestraného ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...