Přejít na obsah

Escaper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 491
  • Registrace

Vše od uživatele Escaper

  1. Escaper

    Kolisani otacek 206

    Mrkni sem. Nakonec jsem zaslepil vstup za klapkou a hadičku odvětrání klikovky ucpal (klikovka je odvětraná do sání před klapku) a mám klid. Edit: funguje to tak už rok.
  2. Escaper

    Aktivní subwoofer

    Jestli je to stále aktuální můžu pomoct jsem od Olomouce a zkušenosti s Autohifi mám. To co ti tam někdo vykouzlil je otřesné. Třeba jsi neodpálil koncák v zesilovači když se ti při zapnutém SW rozsvítí dobíjení.
  3. Nedělá to při změně směru jízdy? Myšlěno dopředu -> dozadu nebo opačně.
  4. Když dáš auto na hever, tak se natáhne pružina a vše se odlehčí. Já taky něco takového řešil a nakonec jsem na to přišel tak že jsem zvednul auto, sundal kolo, sundal podběh, podložil spodní čep dřevěným špalkem a auto zase posadil. Pak je krásně vidět co a kde dře, nebo ťuká. Máš dobře usazenou pružinu v miskách? Může pak být vychýlená při stlačení. EDIT: a jak víš, že jsou tlumiče ok? Zrovna na ten bych to tpioval. Má v sobě nejvíc teplotně závislých součástí a stav českých vozovek "lehce" napomáhá pravé straně k rychlejšímu opotřebení.
  5. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    Jsem rád, že se neptáš
  6. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    S tou obrysovkou si teď nejsem popravdě jistý. Potkávačka určitě svítí, myslím že i ta obrysovka svítí, ale 100% to nevím. Zjistím...
  7. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    Tohle jsem všechno zkoušel, vyčistil, proměřil. Konektory, patice... Nic tam prostě není...
  8. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    To vim. Ale ani na osvetleni spz prave strany neni napeti. Zarovku jsem vymenil i promeril.
  9. Ahoj, mame tu dalsi problem. Nesviti zadne zadni svetlo na prave strane. Obrysovka na kastli, obrysovka na kufru ani prava zarovka osvetleni SPZ. Zarovku jsem menil. Kdyz zkusim ledkove svetlo rozsvitit 12V externe, tak sviti. Nikde na konektorech, ani na paticich neni 12V. Pojistky jsou v poradku, prave predni sviti. U CCcka je vzadu mooooc dratu, ale nikde to nevypada poskozene. Ted babo rad ;-) (muzou i chlapi) Pripadne nemate nekdo schema 307cc ? Dekuji
  10. Diagnostka pise vadne cidlo. Diky Premo
  11. Kabelaz vypada v pohode. Jednotka asistentu taky, neni zoxidovana atd... Jde to nejak promerit? At vim jakou stavu kde hledat, nema k tomu nekdo schema?
  12. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Nemel jsem sice čas to rozkuchat, ale na service boxu jsem to po dlouhém hledání našel. Nikde se nepíše nic o zpětném ventilu. Hadice 1 je připojená do sání před škrtící klapku. Tak teď babo raď.
  13. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Zpětná klapka tam asi nikde neni, nenašel jsem ani žádné zbytky. Když nastartuju auto s odpojenou tou hadičkou, tak má vysoké otáčky a tou přírubou saje strašně moc vzduchu, jasně protože klapka je uzavřená. ale myslím, že by to němělo sát bokem mimo klapku.
  14. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Díky, a nemáte někdo obrázek kam ty trubky vedou?
  15. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    no jo ale to může přisávat kudykoli. Tím kouskem co jsem zaslepil, tou další částí co vede k ventildeklu a klidně i to černou tvrdou hadičkou co vede někam dozadu, asi od nádrže či co.
  16. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Tak jsem to zkusil a fakt to funguje. Odpojil jsem hadičku viz šipka na obr. a zaslepil ji. Koncovku co vede z černé krabice sání jsem taky zaslepil a najednou motor šlape jak hodinky. Co dál? Nechat zaslepené? Přeci jenom to tam ti inženýři kvůli něčemu udělali. Z obrázku je vidět, že toto místo sání za klapkou, je hadičkami spojeno se sáním před klapkou. Netuším jak tedy funguje klapka když může vzduch kolem ní přímo do sání.
  17. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Moc díky je to dobrý poznatek. že by si to bralo hodně vzduchu a pak letělo do otáček je logické. No a teď už jen najít kde by si to mohlo přisávat vzduch Nenapadá někoho nějaká nemoc 206?
  18. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Žiju a nespamuj mi tady
  19. Ahoj po letech. už nějaký ten pátek mám problém se svou stařičkou 206. Motor 1.4i 55kW. Zlobí volnoběh a to tak, že někdy drží normálně +- 1000ot. Když se dotku plynového pedálu (opravdu stačí jen dotknutí) tak otáčky vyletí na 2000 - 2500ot a nespadnou dolů. Musím zařadit rychlost a přes spojku stáhnout otáčky dolů a pak zase drží. V jízdě při přeřazování otáčky taky nespadnou. Spotřeba je normální, motor běží plynule, startuje nadrc. Vyměněný motorek volnoběhu, čidlo podtlaku sání, svíčky. Prosím o radu.
  20. Po letech se žena mrkla na fórum a hele co našla. Takže pokud nebudou ratolesti nemocné tak já + Permonik7 + 2x mrňousové Peugeot 206 3dv rok výroby: 1998 motorizace: 1360 cm3 palivo: benzín výkon: 55 kW při 5500 ot./min. točivý moment: nevím od kdy vůz vlastním: od 19.10.2006, v ČR jsem druhý majitel kolik má vůz najeto: skoro 200 000 km kolik jsem najel já: 80 000 km úpravy vozu: předělané audio, sportovní filtr technické problémy: motorek volnoběhu, napínací kladka klínového řemenu, zadní svítilny - tragédie
  21. Dnes mi psal Pepito SMSku, abych vam napsal, ze je 7. den po operaci a bojuje. Az bude doma tak napise prubeh. Drzime mu pesti.
  22. Escaper

    Jsou tady Olomoučáci?

    čau. Já srazy v olomouci pořádával, ale teď je strašně starostí takže na pořádání čas není. Když někdo něco uspořádá určitě s Permonicí přijedeme. Stačí domluvit hospůdku, ve které se pokud možno moc nekouří, dobře se tam parkuje hodně aut, dobře se tam papá a jsou ochotní udělat rezervaci pro 10-20 osob(vždycky jsem udával rozptyl protože nikdy nevíš kolik lidí přijede). A je to. Napřed to vyhodit s programem na připravované srazy a podle zájmu zamluvit hospůdku.
  23. Escaper

    Pacient junior

    Juuuu ja chci taky novou nalestenou 107 Kde ty to beres....
  24. Escaper

    Kdo prohlédne auto v Olomouci?

    Cau, klidne tam s tebou zaskocim, neni problem.
×
×
  • Vytvořit...