Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008

Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008  

1. 1. Jak dopadne moje reklamace Acer-aktualizace k 15.7.2008

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Daj se na tom dělat aspon vajíčka?:D

Co si pamatuji,tak na IQ151 se dal vařit po deseti minutách čaj :D

Mimochodem víte co znamená ta číslice 151?

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Asi bych nikdy nekoupil jiný notes, než IBM, HP, DELL nebo APPLE. Asi mi teď budete tvrdit, jak je to vyhazování peněz a že platím jen značku, ale právě o tu značku jde. Kdykoliv byl nějaký problém, servis byl naprosto korektní a v pohodě. Proběhla zápůjčka nového zařízení do vyřešení opravy. Máme záruku po celém světě a je to obdoba systému \"No Questions Guarantee\". Pochopitelně to ale stojí nějaký peníz navíc. Pokud ale potřebuje firma funkční počítače pro práci, vyplatí se to.

souhlasim, nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci ;) kor kdyz PC potrebuju, presne jak pises :super

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: jarajarda

Mno, kamarádovi jednou tvrdili, že jeho Bluetooth handsfree rozbila vyšší moc, to sem se smál a když sem to viděl napsaný i v záručáku, brečel sem smíchy:D:D Neskutečná drzost..

To jako vážně? :o

Naprosto bezesrandy...

ted me napada, uz jsi v pohode?

No už se můžu pohybovat a sedět, takže o mnooooho lepší:D:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Původně zaslal: nemec.cb

Mimochodem víte co znamená ta číslice 151?

Není to náhodou hranice geniality?:myslim:xvul

Myslel proč se tento \"mikropočítač\" jmenoval zrovna IQ 151,co znamená ta číslovka.

Odesláno

To aaischa: Ten notebook vyzerá že si ho používal ako navigáciu v traktore :D

To Pe.Tr: Predpokladám že ti ho vrátia opravený ale časom sa ti stane to isté.

Ak môžem odporučiť, tak sa ho radšej zbav a kup si ASUS. Výborný pomer cena/výkon a servis max 10 dní vrátane dopravy. ( pre zmenu v Ostrave ) Za posledné roky som ich dodal desiatky a iba jedna reklamácia ktorá bola spôsobená vadou výrobku.

Odesláno

Tak jsem udělal trochu jinou zkušenost.

Pamětliv toho, co píše Destiny (naprosto souhlasím), jsem v roce 2001 při koupi prvníto noťase pohrdl notebooky horších značek a šel do Compaqu. Pravda, zaplatil jsem za značku, ale liboval jsem si, jak se mi to vyplatí. No - a problémy téměř od začátku, něco jako píše Pe-Tr, noťas mi evidentně dával najevo, že zde při reinkarnaci došlo k mýlce a že on měl býti kamny v horské boudě a ne noťasem. Krátce po dvouleté záruce se odporoučel na odpočinek s tím, že v opravně nebyli schopni zjistit, proč to či ono nefunguje a chvíli zas funguje (Autocont). A jestli chci (teď už za své peníze) zkoušet dále opravy metodou vyměníme - uvidíme - přijďte zas, můžu.

Smuten pro jednou jsem odhodil své zásady o nekupování levných neznačkových věcí, a s voláním \"dyk je to jedno, všecko se to montuje v Číně\" jsem koupil - právě Acer. No a ten lump už pátým rokem bez problému fachá! Abych nelhal, závadu měl: Spálené trafo po skoro 3 letech denního provozu (používám noťas místo stolního počítače, který nevlastním). Jinak nic. Takže nové trafo ze záruky, investice do přepěťové ochrany z vlastního (Pražská energetika nám tu do sítě pouští občas poněkud silnější kávu než záhodno, jak jsem si na radu změřil). A od té doby je moje víra v bezproblémovost značkové techniky a průserovost neznačkové poněkud nahlodána...

Odesláno

ono pozor levny hlavne ty nejlevnejsi hp, asus a spol sou podobny aceroviny... ale jinak sem mel 2x copmpaq 2x hp s tim ze jedno mmam doted plna nahrada stolniho kerej nemam, a vsecko ok... acer.. deni pouzivani- praskly klouby mechanika prestala smazit, neskutecne jednoduse se celej poskrabal hlavne pod zapestima se setrela skoro barva, pekarna hrozna porad sem cistil chladice pac bezely naplno teda dostaval zabrat temer pul dne kazdej den casto plny vytizeni prevodem dvd atd... vyklikanej touchpad a to sem setrnej jen nepozivam externi mysulku..atd... hpr co ted mam topi taky poradne ale zas 1,86HGz P-M, X700 128mb vlastni 2GB ddr pri obcasnym vytizeni taky zatopej ale pri kanclu je vlaznej... byl to notes v ty dobe za 34tis... znamej koupil to samy, ma ho prevazne jenom doma nebo ho nekam nekdy veme a ma ho jak lestenku, ext mys, klavesnice atd... to je spravnej zakaznik aceru ikdyz se malilinko polepsily tak prevazne jenom lip klamou prvnim pohledem...

Odesláno

Ty sestavy před 5 lety byly taky o něčem trochu jiném.. byly jinak dimenzované apod. Nehledě na to, že dneska jak se honí výkon, tak ty procesory taky papají o něco víc.

To, že se noťasy přehřejvají, je stará věc. Dneska jsou takové hezké, slimové... před 5 lety byly o něčem jiném, trochu lépe vybavený notebook vypadal jako menší desktop :D (nj, trochu jsem si zapřeháněl, ale asi mě chápete)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Pe.Tr : V anketě ti chybí možnost ... Noťas se cestou ze servisu poště ztratí :bacha

no poště možná , ppl snad ne ,nestraš.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Asi bych nikdy nekoupil jiný notes, než IBM, HP, DELL nebo APPLE. Asi mi teď budete tvrdit, jak je to vyhazování peněz a že platím jen značku, ale právě o tu značku jde. Kdykoliv byl nějaký problém, servis byl naprosto korektní a v pohodě. Proběhla zápůjčka nového zařízení do vyřešení opravy. Máme záruku po celém světě a je to obdoba systému \"No Questions Guarantee\". Pochopitelně to ale stojí nějaký peníz navíc. Pokud ale potřebuje firma funkční počítače pro práci, vyplatí se to.

Promin, doplnil bych TOSHIBA, mame tady 3x v rodine, a nebyl jediny problem, jedna je tecra cca 5 let stara, bez problemu, baterie stale cca 20 minut ...

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Pe.Tr : V anketě ti chybí možnost ... Noťas se cestou ze servisu poště ztratí :bacha

na poště se přeci nemůže nic ztratit:D:D:D. A když už a časem se najde(7 let),tak Ti ho s omluvou pošlou. No sice bude vyšlej z mody,ale zase Ti aspon dojde né:aut:D
Odesláno

na poště se přeci nemůže nic ztratit:D:D:D. A když už a časem se najde(7 let),tak Ti ho s omluvou pošlou. No sice bude vyšlej z mody,ale zase Ti aspon dojde né:aut:D

by bylo nesplneni reklamace do 30dnů spíš ne ? a narok na penize atd co ž by bylo spíš dobře :) nebo novej notes v porizovaci stejny ceně

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

by bylo nesplneni reklamace do 30dnů spíš ne ? a narok na penize atd co ž by bylo spíš dobře :) nebo novej notes v porizovaci stejny ceně

Takže jestli chceš nový notes,tak ho pojisti(dobře)a pošli poštou. :D
Odesláno

HP nebrat...

po zmene dodavatele notebooku (predtim asi 100ks IBM TP4x vcelku bez problemu) mame ve firme pet lidi, vlastnicich tento super stroj. Dva z nich maji jiz druhy, jeden treti, a ze zbylych dvou nam v soucasne zbyl originalni pouze LCD panel, plastikovy case a zdroj. A to jeden ten panel pujde zrejme na vymenu pristi tyden...

BTW, na tchajwanu uz se tohle davno nemontuje, to se montuje v cine... TW je moc drahy.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

HP nebrat...

po zmene dodavatele notebooku (predtim asi 100ks IBM TP4x vcelku bez problemu) mame ve firme pet lidi, vlastnicich tento super stroj. Dva z nich maji jiz druhy, jeden treti, a ze zbylych dvou nam v soucasne zbyl originalni pouze LCD panel, plastikovy case a zdroj. A to jeden ten panel pujde zrejme na vymenu pristi tyden...

BTW, na tchajwanu uz se tohle davno nemontuje, to se montuje v cine... TW je moc drahy.

wow no síla...

hp hlavně vyšší třídy bejvaly dycky kvalitka a i ted to celkem drželo, mno netěší mě to :(

Odesláno

bejvavalo...

nehlede k tomu, ze servisni linky pro velke zakazniky presunuli kamsi do italie nebo jake diry a napr. reklamaci zdroje resili mesic a pul...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...