OK406 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Jak vyplývá z článku, došlo k zadržení pachatele krádeže vozidla ale po stále měněních výpovědí a dělání si srandy z polictů, byl nakonec propuštěn! Inu, tak to se ani nedivím, že se vozidla kradou a nikomu se nic nestane!!! Jen by mě zajímalo, jak se má obyčejný občan bránit, když mu ukradnou vozidlo? Asi tím, že si nemá žádné vozidlo kupovt, pak by mu nic neukradli!! Tak to je asi motto naší Pomáhat a chránit!! Vyhazovat peníze za zbytečnosti např. změna barvy vozidel apod. na úkor poctivých policitů a boje se zločinem!! :bojim::obacha:bacha:bacha:bacha:o:o Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: OK406 Jak vyplývá z článku, došlo k zadržení pachatele krádeže vozidla ale po stále měněních výpovědí a dělání si srandy z polictů, byl nakonec propuštěn! Inu, tak to se ani nedivím, že se vozidla kradou a nikomu se nic nestane!!! Jen by mě zajímalo, jak se má obyčejný občan bránit, když mu ukradnou vozidlo? Asi tím, že si nemá žádné vozidlo kupovt, pak by mu nic neukradli!! Tak to je asi motto naší Pomáhat a chránit!! Vyhazovat peníze za zbytečnosti např. změna barvy vozidel apod. na úkor poctivých policitů a boje se zločinem!! :bojim::obacha:bacha:bacha:bacha:o:o jedine takovyho zmrda chytit sam, dat mu poradnou deku tak aby nevedel od koho dostal a nemohl jit zalovat a treba by se mu rozsvitilo a napriste toho nechal Citovat
OK406 Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Nakonec to unás dopadne jako na ,,divokém západě\", že se bude lynčovat a lidi budou mít proti takovím to grázlům doma zbraně, když jim ani zákon neochrání jejich majetek!! A pak se divíme, že v americe střílí po každém, kdo jim šáhne na jejich majetek. Citovat
Ferry Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: OK406 Nakonec to unás dopadne jako na ,,divokém západě\", že se bude lynčovat a lidi budou mít proti takovím to grázlům doma zbraně, když jim ani zákon neochrání jejich majetek!! A pak se divíme, že v americe střílí po každém, kdo jim šáhne na jejich majetek. ja to rikam porad, co si neudelas sam, to nemas ... :D Citovat
Rebik Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 No nezlob se na mě, ale pokud jsou ty policajti takový dementi, jako na záznamu, tak at radši převáděj děti u školy, co to má bejt za zásah s tou pistolí a ta přetlačovaná u Xantie??????? Pravda měšťáci v Bohdanči byli vždycky vypatlaní, ale tohle je síla.... Citovat
Lentilka Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Rebik No nezlob se na mě, ale pokud jsou ty policajti takový dementi, jako na záznamu, tak at radši převáděj děti u školy, co to má bejt za zásah s tou pistolí a ta přetlačovaná u Xantie??????? Pravda měšťáci v Bohdanči byli vždycky vypatlaní, ale tohle je síla.... šak podle toho článku lukostřelci je chytli a pak je předali těm co pomáhají a chrání a ti je pak pustili;) Citovat
Guest DD Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 \"Zlodeji staci rict, ze se chtel jen projet. Pak to neni kradez vozidla, ale jen prestupek.\" ... mi ted nekdo rikal. Nevim, co je na tom pravdy, ale vubec bych se tomu nedivil. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 A co se nadělá, nic :(taková je dnešní doba a to se musíme s tím smířit bohužel Citovat
Kurt Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Ano, ti policajti, jenž vypadají na záznamu jako dementi, dokázali zajistit kradené auto včetně nákladu a jednoho podezřelého. Co bysme dali za to, kdyby tak úspěšní byli i v případě dalších krádeží aut, že? Citovat
Schreek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Kurt: Vidím to spíš tak, že auto jim tam zloději milostivě nechali a toho jednoho podezřelého, ten jak jsem viděl, tak ani neutikal, tak bych to za žádný zázrak nepovažoval Vůbec nechápu tu přetlačovanou s tou Xantií, přeci jedna rána do zadní gumy a chlapec už nikam neujede. Chápu, že střílení po lidech je asi dost vážný rozhodnutí, ale zabránit mu ujet by měl být cíl akce. Co mě ale dost zaráží, že ten chlápek v Xantii se furt snaží ujet, ačkoliv mu policajt strčil pistoli pomalu až k hlavě, takovou drzost fakt nechápu, dyt stačí blbě cuknout a při kvalitě výzbroje naší policije to prostě spustí a nazdar. Fakt těžko hledat nějakej rozumnej způsob jak se bránit takovýmhle bandám. Asi stále platí věta: \"JEDINÉ AUTO KTERÉ VÁM NEUKRADNOU JE TO, KTERÉ SI NEKOUPÍTE\" :bacha :bacha :bacha [upravil dne 19/5/08 Schreek] Citovat
Kurt Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Schreek: Pusť si ten záznam znova a uvidíš tam mj. to, že ta Xantie o kus dříve vjela do cesty právě tomu měšťákovi. Takže bych nemluvil o tom, že jim něco nechali. Věděli dobře, co dělají. A i kdyby - mně by bylo úplně jedno, jestli z mýho auta zloděj utekl po svých, nebo ho vytáhl nějaký měšťák. Potom tam uvidíš taky to, že na těch pár metrech, které jede Xantie z lesní cesty na hlavní tah (silnice 36, vedoucí k D11) je několik nezúčastněných osob. Když k tomu přičteš to, kolik takový Luger uletí, když mu nestojí nic v cestě (to si najdi, nehodlám tu dávat lekce z vnější balistiky) a fakt, že by střílel právě směrem k té silnici, tak jsem docela rád, že se nedržel tvého \"přeci jedna rána do zadní gumy a chlapec už nikam neujede\". Souhlasím s tím, že si zasloužil šmejd kuli do kožichu, ale vzhledem k následkům, které tam hrozily a s ohledem na výsledek celé akce si myslím, že by to zde nebylo vhodné řešení. BTW: od stolu s kafem je chytrej každej, ale mířit na člověka a držet nervy na uzdě, to je jiná. Citovat
Schreek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 No já mluvil o tom transitu nebo co to bylo, toho asi zadrželi jako to kradené vozidlo, protože ho nechali u tý benzínky. Samozřejmě nějaký střílení na dálku určitě ne, myslel jsem dokud ta Xantie byla těsně u něj a on viděl,že s ní chce ujet. Ale je jasný, že takhle od stolu se to lehce povidá... Citovat
MichalTalbot Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Kurt BTW: od stolu s kafem je chytrej každej, ale mířit na člověka a držet nervy na uzdě, to je jiná. Přesně, on je každej děsnej Pampalini, ale chytit šmejda, mířit na něj devítkou a rozhodovat se zabiju/nezabiju není až taková sranda jako v americkejch filmech buďte si jistý, že by jste ho radši nechali běžet a pak si v klidu užívali tu pohodu na světě, než absolvovali všechno co je tady připravený pro lidi, který berou spravedlnost do svých rukou, to totiž stát nesnáší a postihuje razantněji než původní zločin. Toť vše, nerad bych zabíhal do detailů, ale věřte mi, že vím o čem mluvím Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Kurt BTW: od stolu s kafem je chytrej každej, ale mířit na člověka a držet nervy na uzdě, to je jiná. To mi vysvětli, jak víš, co mám v práci na stole??? Citovat
Fusion Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Souhlas. Ještě sem neviděl, že by tu někdo psal jak hrdinsky zachránil svoje auto před ukradením. Jenom tu nedávno bylo něco s pohlavkama malých ničivých děcek Citovat
omegaalfa Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 ....no soused prostřelil jednomu zloději nohu v podzemních garážích. Chodil tam vykrádat auta, tak tam na něj 3 dny čekal ve spacáku v autě a když ho viděl se tam motal tak vylezl a bez varování mu ji vypálil do nohy - s policií to bylo vše ok, dali to jako nutnou obranu,protože řekl že se mu zdálo že na něj míří pistolí...dokonce policajti vtipkovali že ho měl dodělat, že by jim ušetřil práci (jinak soused ma Range rover, A8, XK8, 500SL, LandCruiser, T Supru a je velke fanda do aut, takže se mu nedivim že si to brání) Citovat
orgacek Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 zdravíčko, jen pro upřesnění chlapci z pomáhat a chránit ho nepustili. Podali žádost ko státnímu zástupci na uvalení vazby a ten nevyhověl. Takže za to že ptáčka pustili může právě státní zastupitelství. Jinak nebudu komentovat to že měl střílet do pneu. Jak říkal kurt, ten luger je schopen se třikrát odrazit a zasáhnout kohokoliv.... Třeba od ráfku právě někomu do palice. Citovat
urdemala Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 násilí je podle mě vždycky až na posledním místě, ale co se týká policie vs. drzej šmejd jako jsou tihle, tak bych neviděl nic špatnýho dát mu jednoduše na vybranou - když na pachatele mířim a řeknu lehni si na zem, tak buď si lehne nebo koupí jednu do stehna. a jako majitel kradenýho auta bych ho taky radši dostal zpátky s dírou v okně a sedačce s pár flekama, než vůbec nebo někde za městem zbořený v pangejtu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.