ozzy56 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Ahoj chlapy Mám termín emisí a STK polovina dubna.V té době tu asi nebudu.Co se stane,když tam přijedu 2.května? Nepište prosím,že můžu přijet dříve.Děkuju. Citovat
Ferry Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 kdyz te cestou na emise a STK chytnou policajti, zaplatis pokutu, jinak nic [upravil dne 6/4/08 Ferry] Citovat
Kurt Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 A taky se na tebe budou dívat, jako na největšího flákače - alespoň u nás to tak je. Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Jen to že s propadlou technickou nesmíš na cestu,když tě chytnou jak pojedeš na STK tak to bude problém,ale když tě nechytnou tak nic......jen budou možná blbě pindat ale toho jsi nevšímej...... [upravil dne 6-4-08 Přema] Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 na stk je jim to asi vcelku jedno.. Ale kdyby tě zrovna zastavila hlídka policie,tak pokutka a bodiky asi:roker Citovat
adraj Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Přesně jak píše Přema. A pokud by jsi nechtěl mít problém s policajtama tak na vlek,ale kdo by platil navíc vlek. Takže bych to risknul a dojel po vlastní ose. Citovat
faget1 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 mne ked napoledy prepadla mal som vtedy ešte škodovku tak mi zobraly papiere od auta presnejšie zadžaly do terminu kym si neurobim STK a daly mi na to 14dní... vybavilo sa to to nebol problem.. ja som bol presne na posledny den aj to som sa nahanal lebo na jednej im nešla brzdovka tak ma nemohly odskušat a na druhej robili len na objednavku :D stihol som to včas [upravil dne 6.4.2008 faget1] Citovat
Guest M-A-X Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Kdyz pojedes na technickou tak se to da ukecat ale musi bejt rozumnej policajt. Kdyz te chyti debil tak proste zacalujes flastr. Musisjim tvrdit ze ses objednanej na urcitou hodinu a za nejakejch 10 minut tam mas bejt. Mne se to nedavno povedlo taky ukecat Citovat
Marcel505 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 ozzy1956: Nestane se nic, když tam přijedeš s propadlou technickou, kecy můžou mít, ale když jim řekneš, že tě za rohem složila odtahovka, tak sklapnou. A vůbec, do toho je jim prd jak jsi tam dorazil. A jestli se budeš bát jet, tak ať jede někdo před tebou jako dedukce, protože když tě chytnou, tak by mohl být problém. Ale máš 406, tak to by nemuseli mít takový kecy... Citovat
Přema Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Jenom mě zajímá proč tam nezajedeš dřív??? a nechceš zajet????? To ti jde o těch pár dní?????:myslim:myslim:myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 6. duben 2008 Autor Odesláno 6. duben 2008 Chtěl jsem jenom vědět,co za to hrozí.Aby to nebylo 25let v kamenolomu :D:D:D Citovat
peugeotkovic Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 25 let natvrdo a s ostrahou,pro takové,jako jsi ty!!!:bacha:bacha A možná tam skončíme spolu:D protože mám v dubnu taky technickou,tak nevím,jak dopadnu:aut Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Hrozí za to pokuta, a pokud v té době někoho nabouráš, budeš mít problém s pojišťovnou. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 já jel na STK a Emise o něco dřív.jistota je jistota než míti nějaké oplétačky Citovat
P607Olda Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou. Takže pak by ses musel bránit tou odtahovkou. Osobně bych tam zajel raději hned, a máš to z krku. Anebo tam v termínu pošli někoho z rodiny. Citovat
Péťa Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: P607Olda Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou. To je ale blbost. Jak budou dokazovat, že jsi tam nepřijel na odtahovce? Citovat
Ajdamek Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Já přijel na stk s rok propadlou technickou a nic mi na to neřekli. Citovat
Marcel505 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: P607Olda Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou. To je ale blbost. Jak budou dokazovat, že jsi tam nepřijel na odtahovce? Taky mi to připadá jako naprostá blbost, známý mi dosvědčí že mě tam přivezl odtahovkou... A pro pó - mají právo taky oznamovat že někdo odjel s autem nezpůsobilým k provozu??? A komu to oznamují? Citovat
Marcel505 Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: oddie Hrozí za to pokuta, a pokud v té době někoho nabouráš, budeš mít problém s pojišťovnou. Co jsem vyslechl, tak pojišťovna pak neplní škodu způsobenou vozidlem s propadlou technickou (nebo zaplatí a pak to vymáhá od majitele/provozovatele vozidla). Citovat
oddie Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: oddie Hrozí za to pokuta, a pokud v té době někoho nabouráš, budeš mít problém s pojišťovnou. Co jsem vyslechl, tak pojišťovna pak neplní škodu způsobenou vozidlem s propadlou technickou (nebo zaplatí a pak to vymáhá od majitele/provozovatele vozidla). Ono je to trochu složitější. V podstatě je to na soud a dokazování, že havárie neměla příčinnou souvislost s technickým stavem aute - tudíž dokazuješ, že auto bylo OK, ale \"jenom\" nemělo platnou TK. Což může být různě složité, podle charakteru bouračky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.