Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapy

Mám termín emisí a STK polovina dubna.V té době tu asi nebudu.Co se stane,když tam přijedu 2.května?

Nepište prosím,že můžu přijet dříve.Děkuju.

Odesláno

Jen to že s propadlou technickou nesmíš na cestu,když tě chytnou jak pojedeš na STK tak to bude problém,ale když tě nechytnou tak nic......jen budou možná blbě pindat ale toho jsi nevšímej......

[upravil dne 6-4-08 Přema]

Odesláno

Přesně jak píše Přema. A pokud by jsi nechtěl mít problém s policajtama tak na vlek,ale kdo by platil navíc vlek.

Takže bych to risknul a dojel po vlastní ose.:D

Odesláno

mne ked napoledy prepadla mal som vtedy ešte škodovku tak mi zobraly papiere od auta presnejšie zadžaly do terminu kym si neurobim STK a daly mi na to 14dní... vybavilo sa to to nebol problem..

ja som bol presne na posledny den aj to som sa nahanal lebo na jednej im nešla brzdovka tak ma nemohly odskušat a na druhej robili len na objednavku :D:D stihol som to včas

[upravil dne 6.4.2008 faget1]

Odesláno

Kdyz pojedes na technickou tak se to da ukecat ale musi bejt rozumnej policajt. Kdyz te chyti debil tak proste zacalujes flastr. Musisjim tvrdit ze ses objednanej na urcitou hodinu a za nejakejch 10 minut tam mas bejt. Mne se to nedavno povedlo taky ukecat

Odesláno

ozzy1956: Nestane se nic, když tam přijedeš s propadlou technickou, kecy můžou mít, ale když jim řekneš, že tě za rohem složila odtahovka, tak sklapnou. A vůbec, do toho je jim prd jak jsi tam dorazil.

A jestli se budeš bát jet, tak ať jede někdo před tebou jako dedukce, protože když tě chytnou, tak by mohl být problém. Ale máš 406, tak to by nemuseli mít takový kecy...

Guest servisman
Odesláno

já jel na STK a Emise o něco dřív.jistota je jistota než míti nějaké oplétačky

Odesláno

Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou. Takže pak by ses musel bránit tou odtahovkou.

Osobně bych tam zajel raději hned, a máš to z krku. Anebo tam v termínu pošli někoho z rodiny.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou.

To je ale blbost. Jak budou dokazovat, že jsi tam nepřijel na odtahovce?

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: P607Olda

Mně říkali na STK, že mají povinnost hlásit, když tam někdo přijede s propadlou.

To je ale blbost. Jak budou dokazovat, že jsi tam nepřijel na odtahovce?

Taky mi to připadá jako naprostá blbost, známý mi dosvědčí že mě tam přivezl odtahovkou...

A pro pó - mají právo taky oznamovat že někdo odjel s autem nezpůsobilým k provozu???

A komu to oznamují?

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Hrozí za to pokuta, a pokud v té době někoho nabouráš, budeš mít problém s pojišťovnou.

Co jsem vyslechl, tak pojišťovna pak neplní škodu způsobenou vozidlem s propadlou technickou (nebo zaplatí a pak to vymáhá od majitele/provozovatele vozidla).

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: oddie

Hrozí za to pokuta, a pokud v té době někoho nabouráš, budeš mít problém s pojišťovnou.

Co jsem vyslechl, tak pojišťovna pak neplní škodu způsobenou vozidlem s propadlou technickou (nebo zaplatí a pak to vymáhá od majitele/provozovatele vozidla).

Ono je to trochu složitější. V podstatě je to na soud a dokazování, že havárie neměla příčinnou souvislost s technickým stavem aute - tudíž dokazuješ, že auto bylo OK, ale \"jenom\" nemělo platnou TK. Což může být různě složité, podle charakteru bouračky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...