aaischa Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Ahoj, zajimalo by mě jak je udělaný / přidělaný čelní sklo, mam možnost mít z jiný 205, jestli se dá někde nechat vyměnit jen za cenu práce, má to vůbec smysl atd, nebo doma ? ale to nevěřim... moje má nad stěračem nejspis od kaminku prasklinu kerá se rozlezla zatim cca 2cm, tak to nechávám ale kdyby náhodou tak jestli jedině nový a nebo i takhle by to šlo.. ? dík Citovat
Dundee Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 U 205ky je sklo ještě pořád jen zasazený do gumy, tudíž výměna je jednoduchá tohle zvládneš i před panelákem (pokud si na to netroufáš, tak se dohodnem;))... Citovat
aaischa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Dundee U 205ky je sklo ještě pořád jen zasazený do gumy, tudíž výměna je jednoduchá tohle zvládneš i před panelákem (pokud si na to netroufáš, tak se dohodnem;))... budu na to pamatovat, zatim se nezdá že by se prasklina zvěčovala ale až ... jinak kolega TomHais mi taky nabíd pomoc, ale i tak děkuju Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 kdybys potkal hlidku policiie, a chteli se na tobe vozit, tak je takova prasklinka dobra zaminka jak ti odlehcit par bankovek z penezenky Citovat
aaischa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Ferry kdybys potkal hlidku policiie, a chteli se na tobe vozit, tak je takova prasklinka dobra zaminka jak ti odlehcit par bankovek z penezenky ikdyž je mimo zorný pole ? nemuzou dokazat kdyz reknu ze se mi to stalo dneska...? [upravil dne 2.4.2008 aaischa] Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 celni sklo at je poskozene kdekoliv, neni zpusobile pro dalsi provoz, vymluvit se muzes zkusit, otazka jestli na to pri spatne nalade policista pristoupi Citovat
aaischa Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Ferry celni sklo at je poskozene kdekoliv, neni zpusobile pro dalsi provoz, vymluvit se muzes zkusit, otazka jestli na to pri spatne nalade policista pristoupi jasny... budu schanet vymenu, páč tohle je jinak naodstřel nechat dát nový cenově Citovat
vix Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 číro tě vyjde na 1700,-, zelené/hnědé na 2100,- , zelené/hnědé s pruhem je za 2300,- Práce spojená s výměnou je asi tak za 250,- Kč, gumu použiješ tu starou. když vezmeš, že staré sklo je poďubkané, tak bych šel do novýho (je to doopravdy diametrální rozdíl, v noci, za sluníčka, apod.) jinak, pokud je to mimo zorné pole, je prasklá jen vnější vrstva (sklo je dvouvrstvé) a máš průkazku studenta, tak by ti Policie mohla dát i nějakou slevu Citovat
vinorak Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 no kámoš je policaj a když vyděl moje přední skolo tak taky remcal. mám takovou ďubku přímo za zrcátkem. Já tvrdil že to nesmí být ve výhledu a on že ve stírané ploše Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Pokud se jedná jeno malou ďubku, tak na Bohdalci to opravují (cena cca 1000 Kč) Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 v prvnim prispevku psal o praskline 2cm dlouhe, to uz neni moc mala dubka Citovat
aaischa Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 no je to zvenku cca 2mm dubka temer s nulovou hloubkou ale je tam doleva 1cm a do prava 1cm prasklina ale ani zvenku ani zevnitr hmatatelna... Tak 2000 za sklo de cekal sem kolem 5ti... Je to cca 2cm nad steracem ridice Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: aaischa no je to zvenku cca 2mm dubka temer s nulovou hloubkou ale je tam doleva 1cm a do prava 1cm prasklina ale ani zvenku ani zevnitr hmatatelna... Tak 2000 za sklo de cekal sem kolem 5ti... Je to cca 2cm nad steracem ridice Koukni sem http://www.carglassbelron.cz/nasesluzby/oprava.asp eventuelně jim to třeba dovez ukázat, technik Ti určitě poradí, zda to jde opravit neboi zda je nutná výměna. V případě výměny bych určitě šel jedině do nového skla, není hežčí pocit, než když Ti při montáži sklo křupne (to se samozřejmě u staršího skla stane mnohem pravděpodobněji). Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Výměnu čelního skla za nové vč. nové gumy (ta stará je na ho*no, nebude těsnit) a práce jsem u 205-ky platil celkem 2500,-. Za to bych se teda s výměnou doma nematlal. A u dražších verzí aut mám sklo samozřejmě pojištěné, takže tam mě to nezajímá už vůbec - a opravovat bych ho nenechal v žádném případě, jen tak mezi námi. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Původně zaslal: oddie Výměnu čelního skla za nové vč. nové gumy (ta stará je na ho*no, nebude těsnit) a práce jsem u 205-ky platil celkem 2500,-. Za to bych se teda s výměnou doma nematlal. A u dražších verzí aut mám sklo samozřejmě pojištěné, takže tam mě to nezajímá už vůbec - a opravovat bych ho nenechal v žádném případě, jen tak mezi námi. U 205 bych čelní sklo řešil přesně takhle Citovat
Phate Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: vinorak no kámoš je policaj a když vyděl moje přední skolo tak taky remcal. mám takovou ďubku přímo za zrcátkem. Já tvrdil že to nesmí být ve výhledu a on že ve stírané ploše Jj, to je pravda. Na okně prasklinu mít můžeš, ale nesmí být v účinné ploše stěrače, myslim, že tak je to přesně definovaný. Každopádně kdekoliv jinde je to jedno. Ja tam mam taky malou prasklinu od kamínku cca 0,5cm, ale měnit celý sklo se mi kvůli tomu nechce... Citovat
aaischa Odesláno 11. duben 2008 Autor Odesláno 11. duben 2008 tak ted sem značně demotivovanej koupit nový sklo, po dnešní jízdě, jel sem, asi nikdo znát nebude do vesnice která je v takovym údolíčku ( podkozí kousek od ptic, uhonic a tak ) sjizdi se tam prudce dolu, je to od zimi vsade vysterkovany a sou tam prudky zatacky, jezdim tam pomalu a nějakej ďas me predjizdel, bylo to o centimetry a hodil mi na sklo haldu kaminku , vysledek je jenom v rychlosti napočítanejch 63 direk cca půl milimetru, je to dost vidět když člověk kouká za jízdy tohle se deje i u novejch skel nebo sou tvrdší .. ?? eště sem pak vylovil kamínky z toho místa jak je mezi sklem a prednim vykem motoru, proste pod steracema nekolik kaminku... prasklina je mimo stiranou plochu takže zatim asi budu nechávat Citovat
Marcel505 Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Poškození nesmí být v ploše stírané stěrači. A to přehazování staršího skla - to se některý servisy bojej dělat, protože hrozí prasknutí skla... Citovat
aaischa Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: Marcel505 Poškození nesmí být v ploše stírané stěrači. A to přehazování staršího skla - to se některý servisy bojej dělat, protože hrozí prasknutí skla... vim vim, o stírané ploše, spíš mě zajímá jak sem psal jestli novější skla budou odolnější nebo stačí jakejkoliv kamínek a... ? ta věči prasklina je vedle sterace ale ne v aktnivní plose tak nechávám, až to bude blbý tak vyměnim za nový nejspíš a pojistim tech 492Kč k povinymu stojí za to... Citovat
P607Olda Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Akorát když to jdeš připojistit, tak chtějí vidět to sklo... Leda že bys měl štěstí, nebo známý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.