Berkoff Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Nevim, ja kourim jak fabrika, a krome koureni asi nemam zadnou jinou necnost, tak ja neprestanu, treba to omezim, protoze nas ted odevsad vyhanej a diskriminujou ale neprestanu, protoze clovek na neco umrit musi, tot muj nazor Citovat
Bohouš Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Neon - já taky přestal před X lety a je to pohoda vánek, stačí vydržet prvotní nápor si zapálit - hlavně v hospodě a po pár návštěvách ti to začne smrdět a jsi v pohodě.......já si sebe jako kuřáka už dnes nedokážu ani představit [upravil dne 28/3/2008 Bohouš] Citovat
janča205 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Taky jsem před 2 rokama přestala a tak po 4 měsících zase začala (bylo to na mým prvním sraze) ,ale třeba zas někdy přestanu. Držím ti palečky:super Citovat
Peto670 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 26.3. 2008 som skoncil s fajcenim kvoli priatelke a zatial sa drzim a ani mi to nepride, len teraz stale mam v puse cukriky a lizatka, v praci sa mi smeju. Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: janča205 Taky jsem před 2 rokama přestala a tak po 4 měsících zase začala (bylo to na mým prvním sraze) ,ale třeba zas někdy přestanu. Držím ti palečky:super Myslím se, že ženám cigareta opravdu nesluší, už proto, že v budoucnu většina z nich bude v sobě nosit toho malýho cvrčka a nedá mu tedy ani možnost volby, zda si nikotin chce vpustit do těla - prostě to je jednoznačně rozhodnutí o něm bez něj Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Přidávám se ke zbytku a držím palce. Snad to vyjde. Já nikdy neměl tu potřeba to zkusit. Citovat
Kdo Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Peto670 26.3. 2008 som skoncil s fajcenim kvoli priatelke a zatial sa drzim Takže už skoro dva dny Původně zaslal: Peto670 , len teraz stale mam v puse cukriky a lizatka, v praci sa mi smeju. Na to pozor, obvykle následuje prudké zvýšení hmotnosti. Kdo mně zná, taky by mi nevěřil, že jednu dobu bylo na váze číslo 102 kg. Aby ti pak přítelkyně neřekla, že hezčí budeš, když začneš kouřit. [upravil dne 28.3.08 Kdo] Citovat
oddie Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Kdo: jenom 102? Švára udělal z 95 během roku 115, poté co přestal kouřit. Pak mu to začalo vadit (pochopitelně), a šel do sebe, začal se hýbat dávat si bacha na životosprávu, a dostal se zpátky na 95 - ale s podstatně lepší fyzičkou než předtím. Citovat
Davidf Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Taky držím palce.Kouřím cca 15 denně a už to začíná být znát na zdrav. stavu,ale je to těžké přestat,vydržel jsem 14dní.Potom jedna ta mě přece nezabije,druhá a už bylo vše při starém. Citovat
jaudax Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Neon Dane, já myslel, že už Tě nebudu tahat na cígo na srazech ... to už bude práce někoho jiného ... Uděláme pokus, za každý den si dám 57,- stranou (to, co mě stály milovaný Pall Mally) a uvidíme za 50 let ... Možná lepší, než životko ... Hned první zkoušku mám dnes, jdu v 18:00 na pivko k Tygrovi (dost zahulená knajpa) s kamarádem Romanem Lipčíkem, kterej je dost kuřácky angažovanej ... A u piva ... ale to dám Zdravím. Tak co pivko? Udržel jsi se? Jinak pokud dáš 50,- denně bokem, tak to máš 18 000,- tisíc ročně. Ideálně založit Kryštůfkovi stavebko... Jinak držíme palce a silné nervy, jinak... :bacha:bacha:D Citovat
Peto670 Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: Peto670 26.3. 2008 som skoncil s fajcenim kvoli priatelke a zatial sa drzim Takže už skoro dva dny Původně zaslal: Peto670 , len teraz stale mam v puse cukriky a lizatka, v praci sa mi smeju. Na to pozor, obvykle následuje prudké zvýšení hmotnosti. Kdo mně zná, taky by mi nevěřil, že jednu dobu bylo na váze číslo 102 kg. Aby ti pak přítelkyně neřekla, že hezčí budeš, když začneš kouřit. [upravil dne 28.3.08 Kdo] No tak to zvysenie hmotnosti by mi vobec navadilo....... Citovat
Bohumil Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Nejlepší náhražka je sport a práce. :mrk To se ještě dokonce daří i hubnout. Kdo si najde náhražku v tom, že furt žváchá nějaký žvanec, tak jdou kila nahoru. Citovat
myryn Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Tož ať ti to vyjde. Je to ale k*revsky těžký. Koncem minulýho roku jsem si říkal, že od 1.1.2008 přestanu - ovšem kulový............... A to jsem zkoušel i ty žvejkačky /ty ale stojí za h*vno/, byl jsem po nich jako kdybych vyhulil 3 krabky. [upravil dne 28.3.2008 myryn] Citovat
kadaver Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Neon Tak a je to tu o5. V roce 2005 jsem přestal kouřit a vydrřelo mi to necelé 2 roky do 2/2007, kdy se to bohužel o5 rozjelo ... Před 2ma měsíci jsem si určil spolu s Adél termín 27.3 (den, kdy jsme se rozhodli, že budeme mít mimčo), jako termín začátku mého konce s kouřením, tak doufám, že mi to dlouho vydrží a klidně se někdo přidejte. EDIT: na poslední letím v 11:55 [upravil dne 27/3/2008 Neon] Drzim Ti palce! Viem co to je...fajcil som 60 denne...Gittanes bez filtra... Teraz som \"cisty\" 4,5 roka...ked sa mi mala narodila, tak som s team skoncil zo dna na den. (2tyzdne som mal abstak ako sv...) Tak sa drz... Citovat
Pegoo Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Ještě že nekouřím.Držím palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Kdo .......................A třeba \"poněkud militantní odpůrce\", (všimněte se, že nikoho nejmenují ) si dá dvě tuplované porce. Já vlastně ušetřím. ............................... [upravil dne 28.3.08 Kdo] No, on ten \"poněkud militantní odpůrce\", kterého nejmenuješ, není zrovna dobrý příklad pro srovnání, protože to co on dělá je minimálně stejně škodlivé jako kouření, ne-li možná v důsledku ještě škodlivější... Malá připomínka od \"militantního odpůrce kouření\" nikým (ani Kdem) nejmenovaného - ANO, TO ŽE SE RÁD A DOBŘE NAJÍM JE MOŽNO BRÁT TÉŽ JAKO PROBLÉM PRO MÉ ZDRAVÍ, (i paní doktorka je stejného názoru) ALE POLOŽME SE NA OTÁZKU - KDO Z VÁS PAK KVŮLI MÉMU APETITU SMRDÍ JAKO PSÍ KŠÍRY??????????? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Kdo .......................A třeba \"poněkud militantní odpůrce\", (všimněte se, že nikoho nejmenují ) si dá dvě tuplované porce. Já vlastně ušetřím. ............................... [upravil dne 28.3.08 Kdo] No, on ten \"poněkud militantní odpůrce\", kterého nejmenuješ, není zrovna dobrý příklad pro srovnání, protože to co on dělá je minimálně stejně škodlivé jako kouření, ne-li možná v důsledku ještě škodlivější... Malá připomínka od \"militantního odpůrce kouření\" nikým (ani Kdem) nejmenovaného - ANO, TO ŽE SE RÁD A DOBŘE NAJÍM JE MOŽNO BRÁT TÉŽ JAKO PROBLÉM PRO MÉ ZDRAVÍ, (i paní doktorka je stejného názoru) ALE POLOŽME SE NA OTÁZKU - KDO Z VÁS PAK KVŮLI MÉMU APETITU SMRDÍ JAKO PSÍ KŠÍRY??????????? No tak to leda že by ti záviděli až by smrděli:D:D:D:D Jinak taky rád papám a proto neušetřím, když jsem přestal kouřit tak hmotnost vyletěla tak o 20kg běhen roku. Citovat
faget1 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 tak držím palce aj na mimčo a aj na uspešne skoncovanie s fajčením ja po 12-tich rokoch intenzivneho fajčenia uspešne abstinujem už 4-tý rok Citovat
nemec.cb Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Já stim skončil v roce 1999 po třinácti letech kouření.Vykouřřil jsem denně 50 až 60 cigaret,a skončil jsem zedne na den. Nejhorší to bylo za volantem,to sem musel mít dostatečnou zásobu lízatek.Taky sem přibral 30kilo. Tak ti přeju HLAVNĚ VYDRŽET:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.