gronholmm Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Tak Caníka má i bratránek a ten jí vozí v C5tce v kufru na volno. Ale teď čekají ješte jeden přírůstek, tak jsem zvědavej jak to bude dělat Citovat
Goldinka Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Já Renušku vozim na zadní sedačce, a jediné co, tak na ní mám koupený \"vodítko\" do auta, je kratší a pevnější, jen se připne k zapnutímu pásu. Dřív sem měla \"vodítko\" přímo do té zástrčky na pásy, to mi přišlo daleko lepší, ale už sem to znova nesehnala a doma to starý nenašla ) Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 hmm to je tema :-) byvala pritelkyne ma take psa :-) a me reseni bylo jednoduche :-) chces vest psa tak jedeme tvym autem ... psa neberem tak jedeme piskotem a mel jsem po problemu Citovat
Medvěd Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Psa nemám a tak ho v autě nevozím. Kdysi jsem vezl v dodávce kamarádku se psem a po té, co její dalmatin odložil v kabině asi půl kila chlupů a já je nebyl schopen z auta dostat ani po zlém, jsem se rozhodl, že tenhle příjemný společník se u mně v autě vozit nebude. [upravil dne 19/8/2013 19:53 od Medvěd] Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Medved: dobre ty a co oslintana okna ? Citovat
Péťa Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Oslintaná okna mám vždycky na jaře, když baby sundají zimní svršky Citovat
Goldinka Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Oslintaná okna mám vždycky na jaře, když baby sundají zimní svršky :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Psa vozím, chlupy nejsou velký problém - vyzkoušejte jednoduchou věc - namočte si ruku ve vodě a tou vlhnou rukou stáhněte chlupy do jednoho místa. Jde to rychle a velmi snadno. Citovat
Šalda Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Naše vlčáky sme ve 406 vozili vždy v kufru, vejdou se tam i 4:D Osobně bych psa dovnitř na sedačky nedával, jedinně do kufru, stejně tak to praktikujeme i teď v Parťákovi. Tady jedna fotka ze 406: Psa v kufru bych rozhodně ničím nepoutal, nebo se Ti tam uškrtí, nehledě na tto při nehodě sice nepoletí dál do auta, ale zlomí si vaz když bude přivázanej Citovat
LORD_mapiv Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 my máme přerostlýho německýho ovčáka.. většinou ho vozím v kufru.. teď jsem sehnal do 406ky i origo síťovou přepážku a pevnou půlku roletky nechávám, respektive sundávám pouze když jedeme někam opravdu daleko.. občas, když mám narvanej kufr věcima z práce, tak potom jezdí na místě spolujezdce, ale ne na sedačce, ale na podlaze.. jak vleze mi vleze na kožený sedačky, tak jsem vzteklej.. to ale jen výjmečně a jen kousek.. Citovat
kotlos.16 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Sem se urazil... máme krátkosrsteho čivaváka,člena rodiny.Maly pejsek s velkým srdcem Vozime ho v takove přepravni tažce na zadním sedadle. Nejraději ma zadni plato,ale kvuli jeho bezpečnosti raději nee... Citovat
Slayer Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Psa v kufru bych rozhodně ničím nepoutal, nebo se Ti tam uškrtí... pes má spešl hrudníkový postroj, takže škrcení nehrozí. Připoután být musí, jinak kdykoli skončí mezi námi.... Citovat
Šalda Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 My nikdy psy nepoutali, a jelikož psy byli i služební, tak jsme takhle najeli cca 100 tisíc km a psy byli v pohodě. Osobně bych psa v kufru nepoutal, aby měl volnost. Kolegyně psovodka má na míru udělanou mříž do auta, a je to šikovný, jen se tam Ti psy nemůžou otočit, takže na delší cestu to nebude moc pohodlný. Citovat
Slayer Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 No jo, jenže v osobním autě mříž nelze pes volnost má - vodítko je na délku tak, aby dosáhl jen po zadní sedadla, takže se tam courá jak potřebuje, ale \"kdyby něco\", tak ho to udrží vzadu a neskončí mi na předním skle.... Citovat
Šalda Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Právěže do osobního auta má udělanou mříž;-)Přesně na míru kufru. Citovat
Slayer Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 jo to jsem tušil, myslel jsem do \"mého\" osobního Citovat
733thunder Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Ja mam 5-mesacneho Labradora.Do kufra ho dat nemozem.Vsetko by mi tam rozhryzol. Vozim ho na zadnych sedadlach.Na nich mam nieco podobne ako Schrek,akurat bez tych bocnych stien. Kupil som mu postroj cez hrudnik,takze v pripade nehody ho to neuskrti. Ked bude velky kupim pu rovnaky postroj,len s uchytenim do zamku bezpecnostneho pasu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.