Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já Renušku vozim na zadní sedačce, a jediné co, tak na ní mám koupený \"vodítko\" do auta, je kratší a pevnější, jen se připne k zapnutímu pásu. Dřív sem měla \"vodítko\" přímo do té zástrčky na pásy, to mi přišlo daleko lepší, ale už sem to znova nesehnala a doma to starý nenašla :))

Odesláno

Psa nemám a tak ho v autě nevozím. Kdysi jsem vezl v dodávce kamarádku se psem a po té, co její dalmatin odložil v kabině asi půl kila chlupů a já je nebyl schopen z auta dostat ani po zlém, jsem se rozhodl, že tenhle příjemný společník se u mně v autě vozit nebude.

[upravil dne 19/8/2013 19:53 od Medvěd]

Odesláno

Psa vozím, chlupy nejsou velký problém - vyzkoušejte jednoduchou věc - namočte si ruku ve vodě a tou vlhnou rukou stáhněte chlupy do jednoho místa. Jde to rychle a velmi snadno.

Odesláno

Naše vlčáky sme ve 406 vozili vždy v kufru, vejdou se tam i 4:D

Osobně bych psa dovnitř na sedačky nedával, jedinně do kufru, stejně tak to praktikujeme i teď v Parťákovi.

Tady jedna fotka ze 406:

Psa v kufru bych rozhodně ničím nepoutal, nebo se Ti tam uškrtí, nehledě na tto při nehodě sice nepoletí dál do auta, ale zlomí si vaz když bude přivázanej

post-11826-14109632866175_thumb.jpg

Odesláno

my máme přerostlýho německýho ovčáka.. většinou ho vozím v kufru.. teď jsem sehnal do 406ky i origo síťovou přepážku a pevnou půlku roletky nechávám, respektive sundávám pouze když jedeme někam opravdu daleko.. občas, když mám narvanej kufr věcima z práce, tak potom jezdí na místě spolujezdce, ale ne na sedačce, ale na podlaze.. jak vleze mi vleze na kožený sedačky, tak jsem vzteklej.. to ale jen výjmečně a jen kousek..

Odesláno

Sem se urazil...:D máme krátkosrsteho čivaváka,člena rodiny.Maly pejsek s velkým srdcem :super Vozime ho v takove přepravni tažce na zadním sedadle. Nejraději ma zadni plato,ale kvuli jeho bezpečnosti raději nee...:)

Odesláno

Psa v kufru bych rozhodně ničím nepoutal, nebo se Ti tam uškrtí...

pes má spešl hrudníkový postroj, takže škrcení nehrozí. Připoután být musí, jinak kdykoli skončí mezi námi.... :)

Odesláno

My nikdy psy nepoutali, a jelikož psy byli i služební, tak jsme takhle najeli cca 100 tisíc km a psy byli v pohodě. Osobně bych psa v kufru nepoutal, aby měl volnost. Kolegyně psovodka má na míru udělanou mříž do auta, a je to šikovný, jen se tam Ti psy nemůžou otočit, takže na delší cestu to nebude moc pohodlný.

Odesláno

No jo, jenže v osobním autě mříž nelze :( pes volnost má - vodítko je na délku tak, aby dosáhl jen po zadní sedadla, takže se tam courá jak potřebuje, ale \"kdyby něco\", tak ho to udrží vzadu a neskončí mi na předním skle....

Odesláno

Ja mam 5-mesacneho Labradora.Do kufra ho dat nemozem.Vsetko by mi tam rozhryzol. :D Vozim ho na zadnych sedadlach.Na nich mam nieco podobne ako Schrek,akurat bez tych bocnych stien. Kupil som mu postroj cez hrudnik,takze v pripade nehody ho to neuskrti. Ked bude velky kupim pu rovnaky postroj,len s uchytenim do zamku bezpecnostneho pasu. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...