Přejít na obsah

LORD_mapiv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    679
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Africký mručící pytlík
  • Město
    ZR
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Facebook
    https://www.facebook.com/martin.pivnicka.7
  • ICQ
    290705574

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

LORD_mapiv's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

1

Popularita

  1. Byl jsem v Ústí u autoelektrika a spokojenost.. rychlá domluva a rychlá akce.. řešili jsme tempomat na Jumperu 2015.. nechápu jak jsem bez něj mohl dřív fungovat..
  2. Ahoj klubáci, podařilo se mi sehnat si do Jumpera Webasto, je to sada pro dodatečnou montáž TT-C s hodinami. Co mě ale zajímá, leze z něj anténa a má na sobě napsáno "TELE", takže předpokládám, že bude mít i Telestart. Fotku přikládám a prosím znalé tohoto tématu, zda mé předpoklady jsou správné a jaký ovladač se k tomu dá napárovat. Viděl jsem jich právě spoustu a více informací jsem k tomu nikde nedohledal. Webasto jako takové funguje parádně a pokud by byla možnost ještě toho ovládání, tak by to bylo super. PS: pokud je špatné téma, tak se předem omlouvám
  3. Paráda.. Páčku už mám.. :-) Tak teď akorát jak by se to hodilo tobě.. :-) klidně napiš do SZ..
  4. Super.. Hele vzhledem k tomu, že ten tempomat opravdu chci, tak to klidně absolvuji.. Předpokládám, že dojet do Chomutova? Co to bude obnášet finančně?
  5. Posílám co jsem našel a vyfotil.. :-) v případě, že by jsi to potřeboval nějak víc/líp, tak bych ji musel vyndat ..
  6. @straki007 a umíš to? případně co to obnáší? pokud umíš klidně řekni kdy a přijedu, zaplatím či udělám co bude třeba a pokud by to fungovalo, tak bych ti byl neuvěřitelně vděčný.. :-)
  7. Ahoj, mám výše zmíněné auto a řeším dodělání tempomatu. Když jsem auto kupoval nový, tak mi nějak nedošlo, že by se mi mohl tempomat hodit, takže z výroby tam není. Co jsem koukal, tak páčka se v poho dá sehnat, ale problém je s povolením v jednotce. Byl jsem se ptát jak v Citroenu, tak v Peugeotu a nebyli mi schopni pomoct. Co jsem se koukal přes diagnostiku, tak je jednotka z výroby zamčená a nejde tam nic přenastavit (tohle mi řekli i následně v Citroenu) a v Peugeotu mi řekli, že by to snad i povolit šlo, ale musela by se jednotka zaslat do itálie do fabriky na přeprogramování a že ani neví, co víc by to obnášelo. Dotaz tedy zní, zda někdo nemá nějaký nápad, co by se s tím dalo vymyslet? Je tu možnost samozřejmě nějaké neoriginální varianty ( jeden vychází asi na 12k a druhý asi na 10k), ale radši bych chtěl pořešit originál... :-) Druhá otázka k tomuto tématu zní: Pokud je jednotka zamčená, tak jak probíhá případně výměna za novou v případě, že je původní vadná? Pokud chápu správně, tak by se musela koupit fungl nová a nechat ve fabrice nakonfigurovat? Nějak mi to úplně pořád nejde do hlavy. To by potom byly jednotky třeba z bouraček k těmhle autům v podstatě na vyhození, což se mi nezdá.. Budu každopádně rád za každou radu či poznatek v tomto směru.
  8. Covece nenasel jsem.. Edit: uz jsem nasel
  9. Resim ted zrcatko u 607. Puvodni samozatmavovacka byla KO tak jsem sehnal jiny ale je z faceliftu. Puvodni ma 3 dratky (tam mi je zapojeni jasny), ale novy ma 5 dratku a jedinej stejnej je cernej. Nemel by nekdo tuseni jak ho zapojit? :-)
  10. LORD_mapiv

    607 2,2 HDi turbo

    na čidlo bych to asi neviděl.. prvně bych prošel podtlaky.. taky jsem to řešil.. odešla membrána u ovládání swirl klapky a začalo to ztrácet podtlak a pak to nemohlo ovládat turbo a padalo to do nouzáku..
  11. LORD_mapiv

    když si hajzlové hrajou

    mě se teď v týdnu stalo něco podobnýho.. ve dvou gumách šroubky.. sv*ně závistivý...
  12. jj mám podobný problém, někdo už mi říkal, že se tam něco vychodí, ale přiznám se, že jsem se ještě nedostal k tomu, abych to rozdělal a podíval se co.. ale kdyby někdo věděl co se tam vychodí, a jak to vypadá, tak bych byl taky rád.. :-)
  13. jestli skočil řemen, tak stačí u HDI i jen o jeden zub a bude vyzinkanej motor.. ;-)
  14. LORD_mapiv

    Dotaz na auto

    můžu se na to zajet kouknout jestli chceš.. stojí to u nás a už jsem ji okukoval.. nevypadala nejhůř..
  15. kdyby jsi nepochodil u kolegy výše, tak jsem také k mání..
×
×
  • Vytvořit...