jarajarda Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Původně zaslal: kujon106 Když sem jel na hory, tak mě vcelku překvapila tato cedule Prostě pro ten pocit z možnosti volby.... Citovat
kujon106 Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Původně zaslal: Fx Původně zaslal: kujon106 Když sem jel na hory, tak mě vcelku překvapila tato cedule Ta mě taky dostala, ta je hned za Hostinným, viď Jel jsem tam asi před 14 dny:D Myslim že ano, já tam jel někdy před 4 lety :-) Tak koukám že vydržela, mrška [upravil dne 21.1.08 kujon106] Citovat
jirka639 Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: Supersonic Původně zaslal: mk405 no já vím o jedné max. rychlosti 10km/h poblíž SK hranice:papa No tak tohle sice není omezení 10km/h, ale taky stojí za to. Hlavně pro ty co jste z Prahy a trochu ji znáte, tak tohle je křižovatka ve \"starých\" Modřanech směrem do Komořan k bývalému cukrovaru a dál na Zbraslav, fakt síla:super:super neni neco podobnyho kdyz bych jel na plzen z barandaku, tak nekde nahore na kopci?? Citovat
omegaalfa Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: Supersonic Původně zaslal: mk405 no já vím o jedné max. rychlosti 10km/h poblíž SK hranice:papa No tak tohle sice není omezení 10km/h, ale taky stojí za to. Hlavně pro ty co jste z Prahy a trochu ji znáte, tak tohle je křižovatka ve \"starých\" Modřanech směrem do Komořan k bývalému cukrovaru a dál na Zbraslav, fakt síla:super:super neni neco podobnyho kdyz bych jel na plzen z barandaku, tak nekde nahore na kopci?? bylo to tam, ted uz to sundali Citovat
mmmb Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Původně zaslal: faget1 sorra ešte raz to D je tam domalovane Citovat
Gargamell Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 U mě vyhrává Ústav pro postiženou mládež [upravil dne 18/7/08 Gargamell] Citovat
destiny Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Tommy306 jestliže je na dálnici dopravní značka vyžadující zrušení (např. omezení rychlosti), tak není-li tam ona \"rušící\" značka, ruší ji jakýkoliv nájezd na dálnici z jiné silnice..je to zcela logické, jak by mohl člověk najíždějící na dálnici vědět, že 500 metrů zpátky bylo nějaké omezení rychlosti;) Jasně to máš pravdu, mě šlo ale o to, že chyběla značka konec snížené rychlosti a první nájezd na dálnici, který omezení ruší, byl několik kilometrů daleko. Takových míst znám spoustu. Citovat
OK406 Odesláno 15. duben 2016 Autor Odesláno 15. duben 2016 (upraveno) I když nerad, oživím toto téma, jelikož absurdní dopravní značení a nebo absurně umístnění DZ se setkáváme stále. Dnes byla u nás v Týně nad Vltavou umístněna DZ P4 Dej přednost v jízdě!. Její umístnění zabraňuje využití parkovacího místa, jak je patrné z fotografií. Je až zaražející, jak je vůbec možné, aby vůbec někdo takového připustil . Na danou absurditu jsem upozornil i MěÚ. Upraveno 15. duben 2016 uživatelem OK406 Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 (upraveno) Můžu tu odbočit osobákem vlevo? Upraveno 15. duben 2016 uživatelem Medvěd Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 řekl bych že ano, tohle má být přikázaný směr pro nějaký tatry, aby nejezdily lidem pod okny a jely jinudy Citovat
vladosr Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 mozes , ale co ja ,ked tomu textu nerozumiem....som zahranicny vodic.... Citovat
Veverka Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 To máš smůlu, jezdíš tu, tak rozumět musíš. Jako v Rakousku, Itálii... Citovat
FrantaCV Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Když nerozumíš, poslechneš značku (ta je nadřazená) - tím nic nezkazíš, jen si třeba zajedeš o pár kilometrů navíc a podíváš se na stavbu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 I když nerad, oživím toto téma, jelikož absurdní dopravní značení a nebo absurně umístnění DZ se setkáváme stále. dobre to tam zapichly Citovat
Péťa Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 I když nerad, oživím toto téma, jelikož absurdní dopravní značení a nebo absurně umístnění DZ se setkáváme stále. Dnes byla u nás v Týně nad Vltavou umístněna DZ P4 Dej přednost v jízdě!. Její umístnění zabraňuje využití parkovacího místa, jak je patrné z fotografií. Je až zaražející, jak je vůbec možné, aby vůbec někdo takového připustil . Na danou absurditu jsem upozornil i MěÚ. Jedno místo zabrané značkou, druhé nějakou bedýnkou... Citovat
OK406 Odesláno 17. duben 2016 Autor Odesláno 17. duben 2016 Péťa, to máš pravdu. To si zabíra ,,jeden občan", co si myslí, že mu vše patří. Musím ohledně komunikace s MěÚ pochválit, za rychlé a kladné jednání. Pokud bude člověk lhostený a nevšímavý ke všemu, tak se nesmí divit, že se stanou takovéto absurdity! A zde je komunikace (není moje původní emial). Začátek komunikace je ze spodu na horu : Dobrý den, Došlo k dezinformaci jedním obyvatelem, který požadoval umístit DZ do prostoru po sloupu veřejného osvětlení , takže firma příští týden na vlastní náklady sjedná nápravu. From:Sent: Friday, April 15, 2016 10:40 AMTo: Janáček Jaroslav <Jaroslav.Janacek@tnv.cz>Subject: Re: Informace dopravní značka Dobrý den, děkuji Vám za rychlou odpověď a věřím, že vše bude kladně co nejdříve vyřízeno, jak je uvedeno ve Vaší odpovědi. Je ale zarážející, že firma, která danou práci prováděla (umístnění DZ), sama neupozornila na danou absurditu a za provedenou práci si jistě naúčtovala finance. Jde zbytečně o ,,vyhozené" peníze za nekvalitně odvedenou práci. DZ je podle zákona v kompetenci obce, tak by také obec měla dohlížet prostřednictvím svých zaměstnanců (pracovníků) na umístnění DZ a také na jejich význam. Copak nikdo ze zodpovědných pracovníků MěÚ nekontroluje umístnění DZ v obci a nebo nebydlí v okolí? S pozdravem ---------- Původní zpráva ----------Od: Janáček Jaroslav <Jaroslav.Janacek@tnv.cz>Komu:Datum: 15. 4. 2016 10:28:15Předmět: Informace dopravní značka Dobrý den, Chci Vám poděkovat za informaci k DZ, došlo k pochybení a bude co nejdříve sjednána náprava. Ing. Jaroslav Janáček Vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství MěÚ Týn nad Vltavou náměstí Míru 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.