Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Původně zaslal: kujon106

Když sem jel na hory, tak mě vcelku překvapila tato cedule :D

horyjaro2004003vv1.th.jpg

Ta mě taky dostala, ta je hned za Hostinným, viď;) Jel jsem tam asi před 14 dny:D

Myslim že ano, já tam jel někdy před 4 lety :-) Tak koukám že vydržela, mrška :D

[upravil dne 21.1.08 kujon106]

• O 2 týdny později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Supersonic

Původně zaslal: mk405

no já vím o jedné max. rychlosti 10km/h poblíž SK hranice:papa

No tak tohle sice není omezení 10km/h, ale taky stojí za to. Hlavně pro ty co jste z Prahy a trochu ji znáte, tak tohle je křižovatka ve \"starých\" Modřanech směrem do Komořan k bývalému cukrovaru a dál na Zbraslav, fakt síla:super:super

neni neco podobnyho kdyz bych jel na plzen z barandaku, tak nekde nahore na kopci??

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

Původně zaslal: Supersonic

Původně zaslal: mk405

no já vím o jedné max. rychlosti 10km/h poblíž SK hranice:papa

No tak tohle sice není omezení 10km/h, ale taky stojí za to. Hlavně pro ty co jste z Prahy a trochu ji znáte, tak tohle je křižovatka ve \"starých\" Modřanech směrem do Komořan k bývalému cukrovaru a dál na Zbraslav, fakt síla:super:super

neni neco podobnyho kdyz bych jel na plzen z barandaku, tak nekde nahore na kopci??

bylo to tam, ted uz to sundali

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

jestliže je na dálnici dopravní značka vyžadující zrušení (např. omezení rychlosti), tak není-li tam ona \"rušící\" značka, ruší ji jakýkoliv nájezd na dálnici z jiné silnice..je to zcela logické, jak by mohl člověk najíždějící na dálnici vědět, že 500 metrů zpátky bylo nějaké omezení rychlosti;)

Jasně to máš pravdu, mě šlo ale o to, že chyběla značka konec snížené rychlosti a první nájezd na dálnici, který omezení ruší, byl několik kilometrů daleko. Takových míst znám spoustu.

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

I když nerad,  oživím toto téma, jelikož absurdní dopravní značení a nebo absurně umístnění DZ se setkáváme stále.

Dnes byla u nás v Týně nad Vltavou umístněna DZ P4 Dej přednost v jízdě!.

Její umístnění zabraňuje využití parkovacího místa, jak je patrné z fotografií. Je až zaražející, jak je vůbec možné, aby vůbec někdo takového připustil :o:roll . Na danou absurditu jsem upozornil i MěÚ.

post-4390-0-60899900-1460708633_thumb.jp

post-4390-0-83798700-1460708639_thumb.jp

post-4390-0-99678100-1460708646_thumb.jp

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Když nerozumíš, poslechneš značku (ta je nadřazená) - tím nic nezkazíš, jen si třeba zajedeš o pár kilometrů navíc a podíváš se na stavbu. :aut

Odesláno

I když nerad,  oživím toto téma, jelikož absurdní dopravní značení a nebo absurně umístnění DZ se setkáváme stále.

Dnes byla u nás v Týně nad Vltavou umístněna DZ P4 Dej přednost v jízdě!.

Její umístnění zabraňuje využití parkovacího místa, jak je patrné z fotografií. Je až zaražející, jak je vůbec možné, aby vůbec někdo takového připustil :o:roll . Na danou absurditu jsem upozornil i MěÚ.

Jedno místo zabrané značkou, druhé nějakou bedýnkou... ;)

Odesláno

Péťa, to máš pravdu. To si zabíra ,,jeden občan", co si myslí, že mu vše patří. Musím ohledně komunikace s MěÚ pochválit, za rychlé a kladné jednání. Pokud bude člověk lhostený a nevšímavý ke všemu, tak se nesmí divit, že se stanou takovéto absurdity!  A zde je komunikace (není moje původní emial).  Začátek komunikace je ze spodu na horu :

Dobrý den,

Došlo k dezinformaci jedním obyvatelem, který požadoval umístit DZ do prostoru po sloupu veřejného osvětlení , takže firma příští týden na vlastní náklady sjedná nápravu.  

From:
Sent: Friday, April 15, 2016 10:40 AM
To: Janáček Jaroslav <Jaroslav.Janacek@tnv.cz>
Subject: Re: Informace dopravní značka

Dobrý den,

děkuji Vám za rychlou odpověď a věřím, že vše bude kladně co nejdříve vyřízeno, jak je uvedeno ve Vaší odpovědi.
 Je ale zarážející, že firma, která danou práci  prováděla (umístnění DZ), sama neupozornila na danou absurditu a za provedenou práci si jistě naúčtovala finance. Jde zbytečně o ,,vyhozené" peníze za nekvalitně odvedenou práci.  DZ je podle zákona v kompetenci obce, tak by také obec měla dohlížet prostřednictvím svých zaměstnanců (pracovníků) na umístnění DZ a také na jejich význam. Copak nikdo ze zodpovědných pracovníků MěÚ nekontroluje umístnění DZ v obci a nebo nebydlí v okolí?

S pozdravem

---------- Původní zpráva ----------
Od: Janáček Jaroslav <Jaroslav.Janacek@tnv.cz>
Komu:
Datum: 15. 4. 2016 10:28:15
Předmět: Informace dopravní značka

Dobrý den,

Chci Vám poděkovat za informaci k DZ, došlo k pochybení a bude co nejdříve sjednána náprava.

Ing. Jaroslav Janáček

Vedoucí odboru dopravy a silničního hospodářství

MěÚ Týn nad Vltavou

náměstí Míru 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...