Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já taky potkávám na mělníku jedu 306 v tuningu černá tři dveře(nepotkávám chodím okolo)má nálepku clubu stojí na Mělníku sídliště Slovany.majitele jsem ještě neviděl.nevíte kdo to je?

Odesláno
Původně zaslal: wena99

já taky potkávám na mělníku jedu 306 v tuningu černá tři dveře(nepotkávám chodím okolo)má nálepku clubu stojí na Mělníku sídliště Slovany.majitele jsem ještě neviděl.nevíte kdo to je?

Nemá náhodou zlatý kolesa? Dost často ji vídám na Shellce;)

EDIT: A ještě jsem tam několikrát viděl celkem dost upravenou červenou 306ku (RZ 4S4 xxxx), ale jestli má nálepku, netušim:myslim

[upravil dne 9/9/2007 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: wena99

to je auto PetraGTI6 , viz foto ale je možne že už ma jine kola než jsou na fotce.

post-0-14109596425782_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

to je auto PetraGTI6 , viz foto ale je možne že už ma jine kola než jsou na fotce.

Kola má stejný, toho už jsem na Mělníku taky párkrát potkal (teď mi to docvaklo, když jsem viděl tu RZ:D). Ta druhá (se zlatejma kolama) se pohybuje často ve večerních hodinách na Shellce ve společnosti místních "tuňáků";)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já potkal nedávno žlutou 406 coupé s černým nápisem pinifarina křivě přes bok.

To byl někdo odsud? Tuším zlínský placky...

Když sem 2 roky bydlel ve Zlíně tak sem jednu přesně takovou dost často potkával:super

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Přiznejte se kdo byl dnes ve večerních hodinách v Brandýse nad Labem v místním nálevně jménem Admirál a byl tam bílou 405 se znakem lva na kufru?

Odesláno

Me uz se parkrat podarilo potkat tommyho 306, naposledny sem za nim stal pred obchodem TSbohemia v olomouci :), a jeste v olmiku jezdi 406 cervena cupe, ale nevim jestli je clenem klubu. Jinak pazoutu potkavam hodne, ale nalepek sem si nevsiml, sam taky zadnou nemam :)

To Tommy306: Land rover khaki barva, ty ses u vojaku v bochori? Tam maji lando rovery ne?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Stifler

No, já vidíval až dosud (dokud jsem jezdil ve svý 306ce) ve Vrchlabí červenou 306ku hatchback polepenou samolepkama klubu snad na všech částech auta.... nebo včera navečer, když jsem jel autobusem z Prahy domů, tak jsem v Poděbradech na autobusáku zahlédl Peugeota 406 Break ve vínový metle, kterej měl samolepku, tak jak to mívá víc lidí z Clubu nad levym přednim světlem a na skle kufru. Taky nevim, o koho jde...Vyzvedával nějakou paní z mýho busu a jel pryč...

[upravil dne 5/9/07 Stifler]

Červená 306 HB olepená klubovými znaky může být bývalého člena Minimaxy (nemá náhodou na střeše takovej podivnej sušák na ponožky?)

Mohla by to být tahle?

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=galerie/foto_srazy/oficialni/Cerveny_Kostelec_2005_oficialni/Cerveny_Kostelec_kremenak*12.sraz_kostlec_kremenak004.jpg&out=c&preview=800&text=big

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=galerie/foto_srazy/oficialni/Cerveny_Kostelec_2005_oficialni/12_sraz_Trundik*Minimaxa.JPG&out=c&preview=800&text=big

No, Minimaxa to asi nebude, nebo někdo jeho 306ku pěkně zprasil...kdybych se náhodou někdy dostal do Vrchlabí, ikdyž nevim jak, tak udělám foto a dám ho sem...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Marcel505

Ty máš vlastní autobus?

Teda Marceli - tohle bylo dost ošklivý

Proč? Třeba Stifler je:

a) řidič autobusu

b) majitel autobusu

c) sběratel autobusů

d) ...

Nejsem ani jedno, jen už moje 306ka nejezdí, tak jsem musel využít alternativního druhu dopravního prostředku...

Odesláno

Jo a taky celkem často potkávám červený coupátko 406ky s RZV: 3H1 6000, nevim, o koho jde, ale myslim, že jsem ho viděl na fotkách prvního srazu naší Pežotí "konkurence" :) Jinak se u nás na Jilemnicku asi roztrhl pytel s červenýma 406kama v coupátku, jezdí tu kromě tohoto ještě další tři s novýma RZV, jen asi nikdo z nich není členem našeho clubu. Já už nemam čim jezdit, tak naši reklamu nemůžu šířit mezi lidi a Stiv (205 Roland Garros) jezdí inkognito, pokud jsem viděl dobře, když jsem naposled (je to asi dva měsíce zpátky) jeho 205ku zahlédl v místě jeho bydliště.

Odesláno

Já dneska jel přes Líbeznice za Bumlem. Chvilku mu sice trvalo, než na to potrubování a blikání zareagoval, ale :D Přiznám se, že nebýt jeho černý klubový nálepky a nápisu taxi, tak bych váhal ... Vypadal dost mafijánsky :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Opl405

Me uz se parkrat podarilo potkat tommyho 306, naposledny sem za nim stal pred obchodem TSbohemia v olomouci :), a jeste v olmiku jezdi 406 cervena cupe, ale nevim jestli je clenem klubu. Jinak pazoutu potkavam hodne, ale nalepek sem si nevsiml, sam taky zadnou nemam :)

To Tommy306: Land rover khaki barva, ty ses u vojaku v bochori? Tam maji lando rovery ne?

to je možný, v bohemce se občas zastavím;)..jinak v Bochoři ne, ale v Lipníku:P..jestli mě zas někdy potkáš, tak aspoň zablikej..třeba mi to dojde a nebudu si myslet o tobě něco jinýho:roll:D

Odesláno

Občas se stane,že Lounama projede Peugeot a řidič zdraví.Jenže zapamatovat si SPZ.

Zrovna dneska tu projížděl někdo s červenou 206 s klubovou nálepkou na předních dveří.

A SPZ byla ústecká,pokud si to dobře pamatuju.

Jinak já už zdravím každého v Pegyně:D

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

:D

A jaká jiná, je-li místní??:D

Edit: tedy myslíš-li nové RZ a ne LN x UL

[upravil dne 12.10.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: Oliver Riedel

:D

A jaká jiná, je-li místní??:D

Edit: tedy myslíš-li nové RZ a ne LN x UL

[upravil dne 12.10.07 Kdo]

Občas tu profrčí 406 jako má Mifa,ale s S...Mifa má myslím U.

[upravil dne 12/10/07 Oliver Riedel]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...