Přejít na obsah

kohlla

Uživatel
  • Počet příspěvků

    239
  • Registrace

Vše od uživatele kohlla

  1. kohlla

    prosbička o hlasování

    Taky jeden
  2. kohlla

    smůla na střeše cabria Vyřešeno

    Ajajaj smůla na střeše. Já sem řešil něco podobnýho ale s ptačíma exkrementama. Měl sem na střeše dvacet 3cm koláčů (asi hejno orlů mořskejch) Vyřešila to vapka kartáček na zuby a trocha vody. Ale v tvym případě snad zkusit nějak podchladit a vydrolit. Nebo naopak rozehrívat žehličkou přes něco savýho. Hodně štěstí z čištěnim a dej vědět jak to dopadlo.
  3. No pecka. Ta buchta šla ale to co příde potom no nevim.
  4. Limonáda = zodpovědný řidič
  5. Koukám, že jede MirasCC mam u něl slíbenou limonádu, že bych se ukázal:D
  6. kohlla

    Tip na účes - pro holky na srazy

    No vypydá to dobře. Tak teď která bude první?
  7. kohlla

    Svíčky

    Zdravim všechny, mam dotaz, může mít typ svíčky vliv na teplotu motoru, respektivě chladící kapaliny?
  8. Hmm, slušná práce
  9. kohlla

    Cvoci ve 4x4

    Jo jo párkrát sem už viděl tyhle závody. Sou to ale nekompromisní řidiči?
  10. kohlla

    Ukažte svou garáž

    Hele nic takovýho před 14ti dny sme z garáže odvezli dvě dodávky různýho harampádí co se tam za zimu a jarní úklid spojenej s malováním bytu nashromáždilo.
  11. kohlla

    Ukažte svou garáž

    Nějak nic nevidim... Chvilku mi to trvalo:mad:
  12. kohlla

    Ukažte svou garáž

    Tak proč ne ale mam jen tuhle: [upravil dne 26/5/08 kohlla] [upravil dne 26/5/08 kohlla]
  13. kohlla

    Krokac 306

    Já o voze a ty o koze, končim.
  14. kohlla

    Krokac 306

    No jasný a 1.9 je stejná jako 1.6:super:myslim:bojim:bojim
  15. kohlla

    Krokac 306

    pastorek: Fajn na tohle už nemam nervy. Nikde sem nepsal že 1.6 je jednobod. Ono MOTRONIC je označení řídící jednotky a né označení nebo druh vstřikování. No nic někdo se snaží pomoct a jediný co ho čeká je kritika od člověka kterej napíše tohle: ,,Krokový motorček nehľadaj, máš viacbodové vstrekovanie a tam nieje.\" To bych rád věděl jaksi na to přišel? Jediný jednobody v 306 byly jak sem psal 1.1l a některý 1.4l. Všem sorry za off topic:xvul pastorek: dle mého názoru tam máš Pomocný vzduchový ventil (servomotor volnoběhu) A ten se najde na spodní straně sacího potrubí, u novějších modelů na pravé straně kolene sání.
  16. kohlla

    Krokac 306

    pastorek: Nechytám nikoho za slovíčka jenom mam rád ve věcech pořádek. To by sme se mohly bavit jeden o koze a druhej o voze he:aut Pokud píše Mahel že má 306 1,6l 98 rok. tak se stačí podívat do příručky na internet a do tabulek s tech. datama a tam zjistíš, že do 98ky se dával systém Bosch Motronic MP5,2 a když se člověk podívá dál a něco si přečte tak zjistí zajímavý informace. Třeba o tom že krokový motorek volnoběžných otáček a pomocný vzduchový ventil sou dvě různý věci, ale obě zajišťujou stejnou funkci........ motor 1,6l: do roku 1997 Bosch Motronic MP5.1 Pomocný vzduchový ventil... od roku 1997 do roku 1999 Bosch Motronic MP5.2 Pomocný vzduchový ventil... od roku 1999 do poloviny roku 2000 Bosch Motronic MP7.2 Krokový motorek... od poloviny roku 2000 Bosch Motronis Mp7.4.4 Krokový motorek... Motor se označuje opravdu TU5JP a je s vícebodovým vstřikováním o tom asi žádná, nic jinýho tam bejt ani nemůže pokud by to nebyla 1.1l nebo 1.4l to sou jediný jedobodový 306 a 1.8l a vejš se bavit nebudem... atd.
  17. kohlla

    Krokac 306

    pastorek: Stejně asi nemáš pravdu, ale můžu za to já, překlep místo monotronic tam mělo bejt MOTRONIC. Všem se tímto omlouvám za klamavou informaci. A ještě dodám že jednobodový systém se značil Bosch Monopoint.
  18. kohlla

    Krokac 306

    pastorek: podle čeho soudíš že tam neni krokáč když je motor s vícebodovým vsřikováním? Co sem o tom teď zjistil tak krokáč měly 306ky (1,6l) od roku 1999. Předtím se tam montoval Pomocný vzduchový ventil (servomotor volnoběhu) A ten se najde na spodní straně sacího potrubí, u novějších modelů na pravé straně kolene sání
  19. kohlla

    Krokac 306

    Krokový motorek volnoběžných otáček se používal u modelů s motorem 1,4 a 1,6 se systémem Bosch Monotronik MP7.2 a ME7.4.4. Měl by bejt někde po straně škrtící klapky. To je asi tak vše co o tom vim, hodně štěstí. A o krokáči sou tu napsaný haldy stačí použít vyhledávání.
  20. Co je rozumná cena? A velikost?
  21. kohlla

    Komunikace...?

    Možná bude, možná nebude, ale myslim že nebude, protože se všichni shodnou na tom, že někde je to pěknej tankodrom:D
  22. Dobrý večer ve spolek, mam jeden dotaz, co říkáte na české silnice?
×
×
  • Vytvořit...