Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pred divadlem: jesteze jsi si tato vzal cisty monterky, toho s tim spinavym sakem vyhodili....

Odesláno
V 19. 9. 2019 at 12:25, Klemoň napsal:

Hmm no nevím - k doktorovi a do kostela se v montérkách nechodí . . .  :papa

Proč ne? V "čerňákách" - a to jsou vlastně taky montérky úplně v pohodě. :)

Odesláno
V 19. 9. 2019 at 8:09, brutall napsal:

...pak jsou ještě nádražácký uniformy, to je taky mazec🤭

No hlavně v létě se v těch nádražáckejch hadrech pařit. To je panečku pošušňáníčko.

Odesláno

Nic nevím :D  Měl jsem ještě zalepený oči. A upřímně - přemýšlím, zda bych Tě vůbec ještě poznal :myslim  Ale asi ano.

Odesláno

@StibTo, když jsem byl letos v Praze na Legendách, tak jsem si při přesouvání z ubytování na výstaviště všimnul, že 9 z 10 lidí mělo v uších sluchátka. :myslim

Tady u nás na vesnici v Lošticích a ani v Olomouci to tak není.. 😂

Pak není divu, že se navzájem nevidíte a neslyšíte. :myslim 

Neber to jako rýpání, jen jako postřeh. :papa

Odesláno

Pepito tak ono je to u mě o tom že jsem spíš zvyklej jezdit autem, kde mám klid, nemusím nikoho poslouchat (a ani čichat) takže do MHD prostě sluchátka sebou povinně a "odtlumit se" ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Právě teď u Kohinorky.... :) kdyby to dementovi nechcíplo, tak sme si mohli zamávat na dalších světech ... s kýmpak...? 😀

20191007_145544.jpg

Odesláno
V 27. 9. 2019 at 15:15, poldiss napsal:

@Pepito Hlavně si představ, že například jedeš z jednoho konce města na druhý klidně i víc než hodinu a posloucháš celou dobu ty elitní myslitele a jejich výblitky. Taky to bez sluchátek absolutně nedávám :D

krásně popsáno. Já MHD jezdím jedině v noci a v podroušeném stavu, tak doufám, že jsi nejel někdy se mnou :D 

Odesláno

Tak ta cesta z Třeboradic byla v pohodě. To jsem měl spíš strach že se to v Tobě rozleží a že nebudeš chtít ven z auta. 

Ale jako ta hláška je dokonalá " elitní myslitelé a jejich výblitky " to budu muset zejtra ráno hodit k dobru na garáži. A to si vem že když jsem jezdil jako kmenovej tak jsem to musel poslouchat každej den a celý šichty. Naštěstí jako brigádník se můžu vůči těm " elitním myslitelům a jejich výblitkům " chovat trochu razantněji než kmenovej. Protože zatím pořád trvá situace kdy nás brigádníky prosí aby jsme šli jezdit. 

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Weri 605 napsal:

Právě teď u Kohinorky.... :) kdyby to dementovi nechcíplo, tak sme si mohli zamávat na dalších světech ... s kýmpak...? 😀

A ví se tedy kdo to byl...? 🙂 i rámeček s doménou... to musel být aktivní clubák...

Upraveno uživatelem Péťa
Odstraněn obrázek z citace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...