Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 5. 3. 2018 at 10:49, Scratch napsal:

vcera kolem 17 hodiny v Budejovicich jsem potkal modrou 406 kombi predface a na cumaku mela 2 pridavny kulaty svetlomety a v zrcatku si myslim, jsem na jeho zadku zahledl samolepku. Napadl me komisar, co @OK406

Komisar nemá žádné přídavné světlomety, ale modrou 406 kombi predface má. Samolepku P-C už nemá, co si pamatuji:myslim. Mohl si se ozvat a zajet na pokec;).

Odesláno (upraveno)

ver ze po par hodinach v alpach a par na dalnici uz jsem to valil dom hlava nehlava

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

vcera kdyz jsem jel k MilanF1 pro kola, tak me potkal Venca Vocasek z fcb fora :D

Jsem se svezl v jednom mondeu, ktere bude mezi tremi nejsilnejsimi v CR a jede to teda fakt hodne slusne :D, 303 hp a 440 Nm je teda znat u benzinu :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Ten v sérii moc nejede na ten papirovej výkon tak to se nedivím že to nechal prikrmit. Btw má v tom ten PowerShift? 

Odesláno

ma v tom powershift :D

ladil mu to kluk v Ostrave za jizdy, sam ma odladenou RS6 na 845 hp :D

Vcera potkan @306-Kubik-S16, dobre ty, :D jeste ze na ty 50 nebyli cajti :D

Odesláno

Cestou z práce lehce před 17.hod jsme za Měšicemi potkali @MilanF1 , jak větral svojí novou káru :aut Akorát odbočoval pod "trubkami" na Líbeznice. Nevím, kde se tu vzal, ale vypadalo to, jako když mu přestala fungovat navigace a neví kudy jet :D

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno na Novopacké směrem do Prahy mě v levém předjela zelená/světlemodrá tuším 206 s Jihlavskou RZ a webovkama na horní hraně zadního okna. Snažil jsem se dojet a zablikat ale to auto letělo jako když pospíchá.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

JJ, tady trpím i v GT natož v tom GTI. Říkali jsme si s Verčou to samé. Při výjezdu z Líbeznic jsem jí hlásil, že už máš auto doma. Za pár vteřin se sama přesvědčila :D 

Odesláno (upraveno)

I s tím GTi se to nějak dá, ten kdo vymyslel ten podvozek, musel být génius. Podle mě Octavie III na 16" je uskakanejsi.

Ja si cestu protáhl do Zdib (všude pořád něco opravují :D) a přes sever Prahy domů. Na sjezdu z Kbelske na novovysocanskou radialu je krásná zatáčka... a spolujezdec ani nedutal.  :mad: aneb samosvor funguje. :mrk

Upraveno uživatelem MilanF1

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...