Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 16. 11. 2016 at 6:23, PítrR napsal:

Tak to sem byl v Košeticích na pumpě. Tankuju tam naftu bez řepky, matně si na to přes tu bolest pamatuju.  Sakra chlape, v kolik hodin to vstáváš?:)

Když jdu na ranní, tak ve čtyři :-D No, já tam kdysi tankoval benzín a auto se na to moc netvářilo... kromě toho čistou naftu maj i v Pejru u Euro Oilu :-) a mám ti dojem, že i levnější.

Odesláno
V 11/16/2016 at 8:54, Aceman206 napsal:

Hele moje auto :D

A dneska jsem jel za tebou z Jarova do Malesic, blikal jsem, ale nic, troubit jsem v tom provozu nechtel :)

IMG_20161118_160811.jpg

Odesláno

Je tohle někdo z klubu..? Fotka blbá, ale na dveřích velký znak... Jinak žádný menší to nemá... :)

image.jpg

Odesláno

Radim.1008 - tak někde ty oříšky musí před tou zimou nabrat.. A po stromech už asi lozit nebude... :D

Odesláno (upraveno)
před 17 hodinami, radim.1008 napsal:

Tak jsem se dozvěděl, že Veverka jezdí nakupovat v sobotu do Makra v HK. :D:papa

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Všechno popřu! Náhoda ;) :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Dnes jsme při cestě z Č. Budějovic mezi Křivonoskou a Chlumcem potkal v protisměru černou 407 SW s černým matným lvem ve znaku. Že by Chozeluizskuner? Jel jsem klukovo 106.

Odesláno

Já ve čtyři potkal na Lukách Oddieho s rodinou a když jsem mu řek Čau Oddie, koukal skrz mě a pak šel beze slova dál. Tak nevím, možná jsem průhlednej. :myslim

Odesláno

Ježiš sorry, ale toho si teda vůbec nejsem vědom. Já teda obecně si lidí kolem nějak moc nevšímám a často tak někoho přehlídnu, ale že bych i přeslech, to je teda ostuda, to se omlouvám.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pocernickej Albert, klubova podlozka spz. ridicka zralejsiho veku???? nekdy tesne pred vanoci kolem poledne....

Proste stribrny 307cc... nejde mi sem z mobilu vlozit obrazek kvuli nedostatku pameti. nechapu, fcb, a dalsi fora v pohode funguji.... tady kdyz sem vlezu tak vkladam 1 prispevek petkrat a uz me to stve........

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska před 16. hodinou v Jilemnici na Masarykově náměstí 407ička s klubovou samolepkou na víku zavazadelníku. Typuju to na někoho od Štajgrů.

20170105_154956.jpg

Odesláno

Dnes okolo 18h vcházím do Billy v Praze 9 a slyším "čau StibTo !" ... no .. nejdřív jsem ho teda nepoznal ... ale byl to @rocada :)  Nakonec jsme se ve vchodu do krámu asi na 20 minut zasekli a dobře pokecali :)

Odesláno

To jste jim tam pěkně vyvětrali :D,20 minut stát ve vchodu ,mě tady stačí, aby mi prošli dva po sobě a už mam vevnitř jak venku :bacha

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno
Před hodinou, StibTo napsal:

Dnes okolo 18h vcházím do Billy v Praze 9 a slyším "čau StibTo !" ... no .. nejdřív jsem ho teda nepoznal ... ale byl to @rocada :)  Nakonec jsme se ve vchodu do krámu asi na 20 minut zasekli a dobře pokecali :)

Jenom 20 minut?  :papa rocada ví

Odesláno
V 5. 1. 2017 at 18:27, stajgrpavel napsal:

No jasně že jo :-) jsme se přemístili do Sklípku za lyžárnou :-) 

Tam jsem se byl najíst snad jen jednou a to čerstvě poté, co to otevřeli po rekonstrukci. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...