Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem zahlédnul z tramvaje u Florence zaparkovanou stříbrnou 406 v kombíku s klubovou samolepkou na zadním okně (vlevo dole) a na bočním měl nalepenou samolepku z loňského srazu (alespoň myslím). Koho pak to byl "střep"? :aut:D

Zdravím po letech.  :D To  sem mohl být já. Byl sem v Géemku pro součástky. Ta nálepka je 2012. A neříkej tý mojí popelnici střep, mohlo by se mě to dotknout. Zrovna zítra mám v plánu zajet do myčky.  :D

Odesláno (upraveno)

Já myslel, že mýt se smějí jen celé láhve (ne střepy) :D :D :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

1694153e231302b40c79bd896a995f10.jpg

Pak že nikoho nepotkám.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk

Odesláno

A nebo Favogot zkráceně fagot (faggot = slangově buzna anglicky)  :mrk

Odesláno

Včera chvilku po 16 hodině, myslím že Slanska ulice ve směru k Hornbachu jsem v Praze v řepích zdravila klubaka v 807, šedá a na spz bylo snad 2SD mám takový pocit a samolepka na prave strane :-) blikala jsem na něj varovkama v těch žlutých stěnácha, akorát maskovana v modré trojkové fabii .. tak dotyčného zdravím :-):-)

Odesláno

Dnes jsem cestou po D1 potkal klubáka se 406 Jihlavské registračky. Klubová doména v horní části zadního okna, s klubovou nálepkou a francouzskou trikolorou ;)

Já maskován ve stříbrné služební OII kombi s kolegou. Mám jen rozmazané foto - kolega je dřevák a navíc se nám běhěm focení trochu zbláznily stěrače a stíraly jako o život, i když měly být vypnuté :aut Koho pak jsem to několikrát na dálnici směr Brno předjel? Že by "Greg"?

post-1103-0-71302100-1453310565_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...